Å komme over en pause er lett hvis du bryter opp først

Innholdsfortegnelse:

Å komme over en pause er lett hvis du bryter opp først
Å komme over en pause er lett hvis du bryter opp først

Video: Å komme over en pause er lett hvis du bryter opp først

Video: Å komme over en pause er lett hvis du bryter opp først
Video: Tappe ser på nrksuper.no [EDUCATIONAL] 2023, Desember
Anonim

Vil du vite hvordan du kan komme over en pause? Bare vær den første som bryter opp! Finn ut hvorfor det er enkelt å komme seg over en pause hvis du bryter opp først.

En av de største fryktene i datingdansen er smerten i å avslutte et forhold.

Det er aldri lett å komme over en pause eller til og med gå videre.

Nesten hele tiden har all den kjærligheten du har bygget opp i løpet av forholdet, krasjet ned på deg på et øyeblikk når alt kommer til alt.

Komme over en oppbrudd

Hvis du virkelig vil komme over en oppbrudd lett neste gang du befinner deg i et mindre enn tilfredsstillende forhold, så gjør deg selv en tjeneste og avslutt forholdet før partneren din bestemmer seg for å avslutte det.

Ved å være den første til å bryte opp, gir du deg mer makt og kontroll over måten forholdet ender til.

[Les: Hvordan falle ut av kjærlighet når du ikke ser noen fremtid]

Lære gjennom en opplevelse

Jeg har alltid hatt det vanskelig å avslutte et forhold.

I de fleste forhold jeg har gjennomgått, har jeg forsøkt å være den som forholder seg og venter på at partneren blir forandret til det bedre.

Til tider har jeg kjent at et forhold var dømt til å mislykkes i de første par månedene. Men jeg holdt fortsatt på, enten til jenta dumper meg, eller til begge av oss bare driver bort fra hverandres liv.

For det meste av livet mitt trodde jeg at jeg gjorde den ridderlige tingen.

Jeg visste at det ikke var noen "til døden gjør oss en del" i datingverdenen, men jeg likte å klamre seg på kjære håp. Det fikk meg til å føle at jeg var å gi alt mitt.

Og når noen av disse dårlige forholdene mine til slutt endte, ble jeg alltid ødelagt og tok lang tid å komme over dem. Og det som overrasket meg mest, var den lette som min ekses alltid kom over meg.

Det var faktisk fornærmende og demeaning å se min exes hekle opp med noen nye på kort tid eller plastering lykkelige bilder på facebook-wallen deres bare noen få uker etter vår oppbrudd, selv om jeg prøvde å overtale dem til å komme tilbake med meg. [Les: Hvordan elske igjen etter å ha blitt skadet]

Jeg likte ikke den måten de fleste av mine relasjoner var på vei, og skaden den gjorde mot meg.

Jeg begynte å dele noen igjen. Men det var det samme igjen. Begge av oss ville bare ha forskjellige ting. På grunn av min faste tro på å aldri være den som skulle bryte opp, bestemte jeg meg for å avslutte dette forholdet fordi jeg helt ærlig visste at det ikke var noen måte romantikken skulle vare i livet. [Les: 7 hemmelige tegn på et dårlig forhold]

Men så snart jeg nervøst endte forholdet, mye til sjokkert forferdelse av kjæresten min, følte jeg meg veldig bra om meg selv. Jeg var trist, men på en eller annen måte følte jeg at jeg var på toppen av verden samtidig.

Og hver gang hun ringte meg og ba meg om å komme tilbake med henne, følte jeg meg enda bedre. Jeg var sikker på at jeg ikke ville henvende henne allerede, men hver gang hun ringte opp og ba meg om å komme tilbake med henne, fant jeg det lettere å henge på henne eller skyve hennes tanke vekk fra meg!

Og ved å avslutte det viktige forholdet, lærte jeg en viktig leksjon. Å komme over en pause er veldig enkelt hvis du er den første som ringer forholdet av!

Hvorfor er det lettere å komme over et forhold ved å bryte opp først?

#1 Hvis du tar ledelsen i å avslutte et forhold, er du mentalt forberedt på den uunngåelige avslutningen selv før forholdet er over. Du vet hva du vil, og du er helt sikker på deg selv.

#2 Dette er egoistisk, men å se partneren din sjokkert respons og atferd kan hjelpe deg med å overvinne hjerteslaget lett fordi du er den som har full kontroll over forholdet på det tidspunktet.

#3 Jo mer partneren din vil komme tilbake med deg, desto kraftigere og sterkere vil du føle. Tross alt kan du komme tilbake til partneren din igjen hvis du noen gang ville, fordi de er de som prøver å komme tilbake med deg.

#4 Selv om du angre på din beslutning senere, kan du alltid konsolere deg selv og si at det var deg som ringte forholdet av, fordi det var det du ønsket i utgangspunktet. [Les: Kan du være venner med en ex etter en oppbrudd?]

Skal du bryte opp først bare for å komme over din partner?

La oss innse det. Hvis du er i et godt forhold, vil du til og med tenke på å bryte opp? Selvfølgelig ikke. Men når du er i et dårlig forhold som bare drenerer deg og får deg til å føle deg svak, er det ingen grunn til å holde fast, spesielt hvis du har prøvd ditt beste for å få det til å fungere allerede.

Å bryte opp vil definitivt gjøre det lettere å håndtere hjerteslag, men gjør det bare hvis du ikke ser noen fremtid sammen. [Les: Dating fakta som er verdt å vite]

Komme over en oppbrudd ved å være den som slutter forholdet

Hvis du ikke ser en fremtid for forholdet du er i, avslutt forholdet, men hold disse tankene i bakhodet.

# 1 Lag en liste med grunner. Vær overbevist om din beslutning. Så du vil avslutte forholdet, men hvorfor? Lag en liste over fordeler og ulemper og se gjennom dem nå og da. Noen ganger trenger du et stykke papir for å overbevise deg om en tapt sak.

# 2 Å håndtere skyld. Den eneste ulempen ved å bryte opp først er skylden i forbindelse med den. Når du avslutter forholdet, bryter du andres hjerte.Og når din nye ex ringer deg over telefonen, gråter hysterisk, kan du håndtere skylden? [Les: Årsakene til hvorfor kjærlighet gjør vondt når det går dårlig]

# 3 Forvirrende følelser. Ikke avslutt et forhold bare for å unngå å gå gjennom et hjerteslag. Avslutt forholdet bare hvis du er sikker på hva du vil. Hvis du bryter opp for feil grunner, vil du bli igjen med mange forvirrende og motstridende følelser som kan få deg til å føle deg verre enn noen hjerteslag. Skal du bli? Skal du gå? Vær sikker på hva du vil.

# 4 Bekymrer folkets meninger. Ikke la folks mening si noe. Noen ganger kan du tenke to ganger om eventuelle forholdsavgjørelser på grunn av hva dine venner og familie kan tenke på deg. Bestem deg. Du er den som må leve gjennom forholdet.

# 5 Tilbake til firkantet en. Når du bryter opp, er du singel og tilbake til firkantet en om igjen. Er du klar for det?

Å komme over en oppbrudd kan være lettere hvis du er den som slutter forholdet. Men med mindre du er sikker på hva hjertet ditt vil, vil du ende opp med å føle deg mer rotet i hodet. [Les: Ting du bør gjøre etter en oppbrudd for å føle deg bedre]

Neste gang du befinner deg i et forhold uten potensiell lykkelig slutt, kan du prøve å være den første til å gå ut. Du vil forstå hvor lett å komme seg over et brudd kan være ved å være den første til å avslutte den dårlige romantikken.

Anbefalt: