Hvilke jenter ser aldri på en dato!

Innholdsfortegnelse:

Hvilke jenter ser aldri på en dato!
Hvilke jenter ser aldri på en dato!

Video: Hvilke jenter ser aldri på en dato!

Video: Hvilke jenter ser aldri på en dato!
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Nå er jentene ganske skarpe på en dato, og det er ganske vanskelig å få noe forbi deres øyne på en første date. Men igjen er det bare noen få ting som jenter aldri legger merke til på en dato!

Hvis du leser det tidligere innlegget på hvilke jenter legger alltid merke til på en dato, du vil se at det er ganske vanskelig å ta en jente, spesielt når hun kan lese deg som en full kroppsskanning på en flyplass.

Men her er noen ting som jenter aldri legger merke til på en dato, vel, i det minste de fleste jenter.

Hvilke jenter ser aldri på en dato # 1 DITT PAKKER

Den sokken i bokserne på stranden hjalp deg ikke, hvorfor ville noe som bor dypt inne i buksene dine, gjøre en forskjell på en dato på en restaurant?

Med mindre du har et par kanonkule i jocksene dine, så er det. Hun kan legge merke til kroppen din, men pakken din er en farfetched tanke.

Hvilke jenter legger aldri merke til en dato # 2 DEN VERSTE DU

Kvinner vet at du er alt det, og ekstra søt bare for å imponere på dem. Så vær snill og høflig.

Du kan være nervøs, men sett den bak ryggen din. Og med mindre du får ut den virkelige deg, ville jenta aldri vite hvem du er! Og hun kan ikke faktisk gå ut med deg igjen.

Hvilke jenter ser aldri på en dato # 3 DINE GODE LEKKER

Du kan være en virkelig god looker, men de fleste kvinner sier at de foretrekker personlighet over ser hvilken som helst dag.

De stygge, gode, naturede mennene kan takke den store fyren der oppe. Så du kan være veldig dashing, men med mindre du kan være en flott dato, ville ditt gode utseende bli glemt på kort tid, selv om det ble lagt merke til i utgangspunktet.

Hvilke jenter ser aldri på en dato # 4 DIN TAKK

Ingen kvinne er en tankeleser. Puh! Takk Gud for det. Eller du kan ikke vare noen få minutter inn i datoen, ville du? Du lille perv …?

Heldig for deg, det er minst noen ting som jenter aldri legger merke til på en dato. For alt annet trenger du bare å prøve hardere, ikke sant?

Anbefalt: