Hvordan Spot Girls som er Gold Diggers slik at du kan unngå dem

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Spot Girls som er Gold Diggers slik at du kan unngå dem
Hvordan Spot Girls som er Gold Diggers slik at du kan unngå dem

Video: Hvordan Spot Girls som er Gold Diggers slik at du kan unngå dem

Video: Hvordan Spot Girls som er Gold Diggers slik at du kan unngå dem
Video: Смерть в отеле: Что произошло с девушкой, которую никто не знал? 2023, September
Anonim

Dessverre er det jenter som er gullgravere der ute. De vil bare ha pengene dine og ikke gi deg en skit. Slik ser du dem.

Det er mange galne mennesker i verden. Det er bare livet vi lever i. Som sagt, er noen av de verste menneskene du bruker deg. Folk kan bruke deg av flere grunner, men jenter som er gullgravere, vil bare ha en veldig spesifikk ting. Og de er for lat til å tjene det selv.

Hva er en gullgraver?

For de av dere som ikke er kjent med dette begrepet, ingen bekymringer. En gullgraver er rett og slett noen som bruker en annen for pengene sine. Vanligvis er det jenter som bare vil være sammen med en fyr, så han vil kjøpe sine fine ting. Det kan imidlertid også være en fyr. Det er bare ikke nesten like vanlig. [Les: 10 sneaky tegn du definitivt daterer en gullgraver]

Du bør aldri la noen bruke deg av noen grunn

Uansett hva det er, bør du aldri tolerere noen som bruker deg. Selv om du faktisk bryr deg om dem, men vet at de ikke har noen ekte følelser for deg, dump dem. Det er ikke rettferdig å underkaste seg deres respektløshet.

Fordi det er hva det er. De respekterer deg aktivt for å få det de ønsker. Det er ikke rettferdig for deg. Tiden din er verdt så mye mer enn det, og de må stoppes. Uansett årsaken til at de bruker deg, ikke tillat det.

Slik ser du tegnene på jenter som er gullgravere

Heldigvis, å kunne fortelle om en jente bare bruker deg for pengene, er mye enklere enn du kanskje tror. De gir opp noen ganske åpenbare tegn på at de bare vil ha deg for pengene dine og ingenting mer. Slik ser du jentene som er gullgravere, slik at du kan kutte dem av og gå videre til noen som faktisk respekterer deg.

# 1 Altfor behagelig holdning. Det er mange jenter som er gå-med-strømmen og veldig avslappet tilbake. Forskjellen med jenter som er gullgravere er at de er enige med alt du sier og gjør med mye entusiasme. Dette er å gjøre deg som dem og vil bruke penger på dem. Det er en manipulasjon taktikk. [Les: 20 vanlige tegn på folk som pleier å passe på]

# 2 Hun har alt til felles med deg. Dette er en annen måte noen jenter vil prøve å manipulere deg. Når du først blir kjent med henne, vil hun i utgangspunktet fortelle deg at hun liker alle de samme tingene du gjør. Du vet at dette er sant hvis du er den som alltid snakker om hva du liker og hun bare hopper inn for å fortelle deg, "meg også!"

# 3 Hun komplimenterer deg for mye. Det kommer et poeng når komplimenter er bare vei for mye. Jo, hun kan virkelig like hvordan du ser ut, men etter en stund er det bare ikke ekte. Hvis hun komplimenterer deg igjen og igjen, vet du at det er en løgn, og hun vil bare smør deg opp, så du vil bruke penger på henne. [Les: Hvordan dekode den sanne betydningen av komplimenter]

# 4 Hun bruker sex som et våpen. Og hun vil også holde den over hodet ditt. I utgangspunktet, hvis du gjør noe galt, og hun nekter å ha sex med deg på grunn av det, er hun sannsynligvis en gullgraver. Dette er en annen måte hun får deg til å kjøpe sine ting. Hvis du får henne en ny veske og hun har sex med deg igjen, er det et belønningssystem. Hun gjør deg i stand til å betale for hennes damebiter.

# 5 Hun går over jobben din eller dyre eiendeler. Det er mindre om hva en god person du er og mer om hva du kan gi henne med. Hvis du er lege, er det normalt for kvinner å tro at det er veldig utrolig på grunn av det faktum at du hjelper noen. Men hvis jobben din ikke er moralsk, så bra, og hun gruer fortsatt om det, er det sannsynligvis fordi det er kjent at folk i din posisjon tjener mye penger.

# 6 Hun har dyr smak. Kjøper hun top-of-the-line alt? Er alle hennes klær navne-merke? I så fall er hun definitivt en gullgraver. Folk som har veldig dyr smak og ikke har en super høyt betalende jobb, trenger ofte noen andre til å kjøpe disse tingene for dem. Som betyr at de vil oppsøke velstående mennesker og låse dem som en leech til kjøtt. [Les: Hvordan date en høyt vedlikeholdspike uten å gå i stykker]

# 7 Gaver vil alltid gjøre henne tilgi deg. I utgangspunktet, når du to blir i en kamp og det er løst når du kjøper henne noe, er hun en gullgraver. Problemer bør sorteres ut gjennom kommunikasjon, ikke overdådige gaver.

# 8 Hun tar ikke hensyn når du snakker. Dette er veldig enkelt å legge merke til fordi hun ikke vil kunne huske noe du sier eller noe viktig om deg. Det er fordi hun ikke bryr seg om deg. Hun bryr seg bare om hva som er i lommeboken din.

# 9 Hun glemmer dine store hendelser, men aldri hennes. I utgangspunktet gjør hun ikke rom i sin tidsplan for ting du trenger henne til å være på, men hun vil alltid skrive ned ting hun vil gå til. Konserter, middager og til og med shoppingdatoer med venner blir aldri savnet. [Les: 15 tegn noen er følelsesmessig frittliggende og bryr seg egentlig ikke om deg]

# 10 Hun krever at du går med henne til dyre klubber og middagsselskaper. Har hun dyr smak når det gjelder klubber og mat også? Hvis ja, kunne hun bare være med deg for pengene dine.Jenter som er gullgravere liker å spise på veldig hyggelige etablissementer, selv om de ikke har råd til det selv.

# 11 Du vet faktisk ikke så mye om henne. Hvor mye vet du faktisk om henne? Snakker hun om hennes familie, hennes verdier eller noe som er relevant for et forhold? Hvis hun ikke gjør det, kan det være et tegn hun er bare en gullgraver som er etter deg for pengene dine.

# 12 Hun er ute av din liga, betydelig. Dette kan være vanskelig for deg å innrømme, men det vil hjelpe deg med å avgjøre om hun er en gullgraver eller ikke. En jente som er veldig, veldig attraktiv dating en fyr som ikke er akkurat det beste er årsak til alvorlig alarm. Og hvis du lager massevis av penger, kan det være årsaken til at hun er tiltrukket av deg. [Les: Hvordan date en jente som er betydelig ute av ligaen din]

# 13 Du liker ikke flest folk. På baksiden, hvis du ser bra ut, men et veldig stort røvhull, kan hun være en gullgraver på grunn av hvor mye penger du lager. Ingen ønsker å tilbringe livet med en slem person, med mindre den personen kan kompensere for det rettferdig.

# 14 Hun er faktisk bedt om penger fra deg. Hvis du har vært i et forhold i lang tid, og hun ber deg om penger fordi hun kjører lavt, er det ikke en årsak til alarm. Det er først når forholdet er veldig nytt, og hun ber deg allerede om penger at det blir et problem.

# 15 Hennes jobb betaler ikke mye - hvis hun selv har jobb. Hvis hun selv har en jobb, betaler det sannsynligvis ikke veldig bra. Slik vet du at hun er en gullgraver og er bare med deg for pengene. Så lenge hun også viser andre tegn på denne listen, er du definitivt med noen som bare liker deg for pengene.

[Les: 10 typer kvinner du aldri burde noensinne]

Den triste tingen om jenter som er gullgravere er at de ikke har noen skam. De bryr seg ikke om de manipulerer og gjør vondt for deg. Det er opp til deg å få øye på dem og få slutt på utgifter fra bankkontoen din.

Anbefalt: