Girly Ting: Hva kjæresten din virkelig sladder om

Innholdsfortegnelse:

Girly Ting: Hva kjæresten din virkelig sladder om
Girly Ting: Hva kjæresten din virkelig sladder om

Video: Girly Ting: Hva kjæresten din virkelig sladder om

Video: Girly Ting: Hva kjæresten din virkelig sladder om
Video: Ting alle jenter gjør 2023, September
Anonim

Hva betyr kjæresten din egentlig når hun sier at hun snakker om girly-ting? Svaret kan overraske og skremme deg.

Har du noen gang spurt en jente hva hun snakket med vennene sine om? Eller hvordan hun tilbrakte kvelden hennes og hun svarte: "Bare … girly ting?" Denne koden er ment å skremme deg av og få deg til å tro at hun og vennene hennes snakker om menstruasjon eller kjedelige emner som sminke og neglelakk. Virkeligheten? Hennes samtale er sannsynligvis mye mer skandaløs enn hun drar på.

Faktisk reiste hennes gigantiske samtaler trolig over temaer som sex, vaginas, Starbucks, ditt siste argument, og den rare drømmen hun holder å ha om å sove i en klesvaskkurv. Vi gir deg inn på sannheten bak hennes jentespakke. Her vil vi forklare hva hun vil at du skal tenke hun snakker om, hvorfor hennes aversjoner jobber, og hva hun virkelig snakker med vennene sine om.

Det hun vil at du skal tenke på

Hvis kjæresten din ikke vil at du skal vite hva hun egentlig snakker om, vil hun sannsynligvis bruke disse go-to metoder for å pusse deg bort. Her er det hun vil at du skal tro at hun forteller vennene sine og hvorfor disse temaene fungerer.

# 1 Hennes periode. Pads, tamponger, den nye og unnvikende Diva Cup. Hennes tidsemner spenner hvor som helst fra kramper, sex mens manstruerer, spotter i hennes favorittunderlag og onde bryster. Riveting, ikke sant?

Hvorfor bryr du deg ikke? Faget av blod som kommer ut av et sted som du foretrekker å tenke på som sexy, sannsynligvis ikke overskrider listen over samtaleemner. [Les: 5 grunner til at du kanskje vil passere periodeseks]

# 2 Hår, negler, sminke. Jenter snakker om deres favoritt skjønnhetsguruer på YouTube, skandaler med svakt berømte online personligheter, hvilken farge hun får neglene på, og hvordan å holde henne blondeste den mest blonde det kan være.

Hvorfor bryr du deg ikke? Hun kan dele din kjærlighet til dataspill fordi det er gøy for henne også, hei. Men du deler hennes interesse for øyenskygge pigmentering? Det er bare rart. Med mindre du kjøper hennes produkter for håret eller den siste øyeskyggepaletten, er dette alt du trenger ikke å vite.

# 3 prevensjon. Tap av sexdrift, økt eller redusert akne, oppblåsthet, vektøkning, bobestørrelse, rare perioder og bekymring for å være gravid, er alle samtaleemner under paraplyen.

Hvorfor det virker: Igjen, med mindre det handler om hennes økte bryststørrelse, vil du sannsynligvis ikke høre om oppblåsthet og spotting som skjer når kjæresten din bytter pillen over. Jeg mener, som en fantastisk kjæreste, vil du helt lytte til hennes snakk om det, men det kommer ikke til å være din favoritt samtale stykke, rett, gutta? [Les: 33 fascinerende fakta om sex du aldri visste om]

# 4 Ekteskap. Hennes utgir spillested, drømmekjole, hvor mange brudepiker hun skal ha, innredningen … når det kommer til bryllup, snakker jentene om alt og alt. Pinterest gir oss endeløse ideer om hvordan du bruker pengene våre til bryllup.

Hvorfor det virker: Med mindre du allerede er gift, er dette sannsynligvis et "Ikke gå dit" emne for nå. Jo lengre unna du kan være fra dette emnet, desto lettere vil det være å overbevise deg selv, det var faktisk ideen din om du spretter spørsmålet en dag.

# 5 barn. Hvis jenta ønsker barn, skal hun fortelle vennene sine om hennes ønsker og hennes reise for å bli gravid. Hun vil avsløre drømmenes babynavn, fødselsplaner, og kan til og med snakke om hvor mye moro babyprosessen skal bli. På den annen side, hvis du ikke * er på baby-toget med henne, kan hun klage på dette med vennene sine.

Hvis hun allerede har barn, er oddsene de allerede en vanlig samtale mellom deg, henne og vennene hennes.

Hvorfor det virker: I virkeligheten, om du allerede har barn sammen eller bare planlegger for dem, har du sikkert allerede hørt alle hennes meninger om de barnrelaterte emnene en zillion ganger nå. [Les: Kjæresten min er gravid: Hvordan lagrer jeg dette forholdet?]

Hvilke jenter snakker virkelig om når de er alene

Så hva snakker kjæresten din virkelig om med sine kvinnelige venner? En masse ting: litt sexy, litt devious. Her er de mest populære girly-tingene som kvinner liker å snakke om når du ikke er i rommet.

# 1 Gutter. Beklager, bror. Fordi hvis du er kjæresten hennes, betyr det ikke at hun ikke snakker om andre gutter. Hot menn i filmer, fyren som flirter med henne på jobb, ex-kjærester, og mest definitivt deg og ditt forhold kommer til å være emner av samtale dekket av glitrende ting. [Les: Hvordan fortelle om kjæresten din er juks]

# 2 hemmeligheter. Enten hun tenker på å slutte sin jobb, ønsker å flytte, ønsker babyer eller ønsker å være sammen med noen andre, hvis kjæresten din holder en hemmelighet fra deg, så kan hun dele det med sine besties.

# 3 Venne drama og sladder. Har du hørt at Carries venn Sienna sa at kjæresten din så fett i sitt nyeste Instagram-bilde? Hva en total crock, vurderer Sienna har ikke trent hele sommeren. AKA vennskapsdrama.

Hvem sover med hvem, hvem har et søtt kjæledyr, hvis familie er i shambles, hvem blir gift, og hvem postet det latterlige på nettet på nettet? Når jenter kommer sammen, liker de å snakke om andre venner, de liker å sladre, og de liker å kjenne det siste.

# 4 Sex, sex og litt mer sex. Jenter snakker om sex like mye som gutta gjør, og kanskje enda mer når det gjelder nitty-gritty detaljer. Spesielt etter et glass vin eller to … eller fire. Og ja, dette inkluderer dine verste mareritt som …

Penis størrelse: Største og minste penis størrelse hun har vært med. Hvis hun har vært med mister 11 "eller den uheldig 3" pikken, skal hun fortelle vennene sine om det. Hun kan ikke dele din penisstørrelse med venner, men vær trygg på at du har en fin en, hun har gitt sin subtile nikk med godkjenning om det. [Les: Typer peniser kvinner elsker … eller ler på]

Beste og verste sex hun har hatt: Har du gitt henne en tankegående orgasme i går kveld? I så fall vil hennes venner definitivt høre PG-versjonen av hendelsene. På samme måte kan hun også dele noe vanskelig eller rettferdig dårlig sex hun har hatt. Dette kan inkludere den tiden du ikke kunne få din kuk hardt, den gangen passerte hun gass i doggy, eller den ene fyren hun sov på på college som fortsatte å kalle henne "mamma".

Hennes fantasier: "Har du noen gang hatt en drøm hvor du er en lesbisk?" Er en setning som definitivt uttalt blant nære venner. Hun kan tenke på å prøve et nytt sexleksak, posisjon, ha sex i en taxi, eller kanskje vil hun vite den villeste tingen vennene hennes noensinne har gjort i sekken. I utgangspunktet deler jenter seksuelle fantasier med sine kjærester for å sammenligne og kontrast notater. [Les: De 10 kvinnelige seksuelle fantasier jentene snakker om]

Generelle kjønnsspørsmål: Hvis jenta din ikke føler meg som Googling, kan hun spørre sine kjærester om deres sexopplevelse. Hvis det er så, temaer som: "Har noen gang vært anal ?," Jeg er kløe der nede, og jeg tror det er … "eller" Har din mann noen gang gjort * sex ting * i * denne stillingen * og det * ble din nye favorittposisjon / vondt som helvete / freaked you out? * kan komme opp.

# 5 Forholdsdrama. Har du noe drama som skjer i ditt forhold akkurat nå? Når det kommer til sine nærmeste venner, er ingenting av grenser for relasjoner. Hvis hun er frustrert over forholdet ditt, hvis en av dere har lurt eller mistet den andres tillit på en eller annen måte, eller hvis hun er nylig gravid, vil det hele være der ute for vennene sine til å dissekere. [Les: Drama dronningsvarsling: 12 trinn for å ta vare på divaen rolig]

# 6 penger. Dette er et ganske vanlig tema som ikke er veldig skandaløst å snakke om. Kanskje hun snakker om å ha lyst til å redde for en leilighet, et europeisk eventyr, eller kanskje hun sier at hun er økonomisk velstående * ikke vi alle ønsker? * Hvis hun vil ha mer av det, ønsker mer av deg eller har En økonomisk katastrofe i hennes liv, hun kan dele den med sine nærmeste venner.

[Les: The nice guy syndrome - 16 grunner til at jentene finner deg kjedelig]

Det er sannheten om hva kjæresten din egentlig betyr når hun sier at hun og vennene hennes bare snakket om girly ting. Ja, kvinner snakker om nitty-gritty, og det betyr trolig alt pinlig, sinne, eller sarkastisk de to av dere har byttet ut.

Anbefalt: