Break-up og Glem: Har din eks virkelig flyttet?

Innholdsfortegnelse:

Break-up og Glem: Har din eks virkelig flyttet?
Break-up og Glem: Har din eks virkelig flyttet?

Video: Break-up og Glem: Har din eks virkelig flyttet?

Video: Break-up og Glem: Har din eks virkelig flyttet?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, November
Anonim

Enten du var sammen i 10 år eller 10 minutter, kan du være følelsesmessig og vanskelig, men noen ganger er det eneste skrittet du kan ta.

Å gå videre er en viktig del av å bryte opp. Den vanskelige tingen er imidlertid at det å gå er lettere sagt enn gjort. Faktisk er det nesten uhøflig i rekrutteringen umiddelbart etter en separasjon verden. Det tar tid, og vanligvis har en fest flyttet på før den andre - den andre som fortsatt kan håpe på en ny sjanse.

10 tegn skal du bevege deg fremover og oppover

Hvis du er den som har det vanskelig å flytte på, hvordan vet du om exen din har kommet over deg? De 10 tegnene nedenfor kan hjelpe deg med å fortelle om din eks har flyttet på eller har til og med helt glemt deg. Hvis dette er tilfelle, er det også tid for deg å gå videre.

# 1 Din eks har ikke kontaktet deg. Etter å ha slått opp, har ikke eksperten forsøkt å kontakte deg, og det er alltid deg som prøver å kontakte ham. Han vil kanskje ikke diskutere noe med deg, eller har ikke funnet noen grunn til å se tilbake eller løse noe med deg. Videre har han kanskje endret nummeret hans eller bare ikke tilgjengelig for å snakke. Selv ditt tilbud om å være venner med ham når samtalen din gikk til talepost gikk ubesvarte. Bunnlinjen er, hvis han ønsket å forene, ville han ha søkt deg ut. [Les: Har du ingen kontakt med din eks?]

# 2 Din eks har returnert alle dine ting. Den eneste gangen han kontaktet deg, var rett etter at du brøt opp, og han ba om å få nøklene til sin plass igjen. Han ba også om å ha sine skjorter, jakker, favorittpute og teppe, hans autographed baseball hat, og til og med smykker han ga deg tilbake. Ikke bare er han over deg, men han vil ikke ha noe med deg.

# 3 Din ex har fortalt deg å gå videre. Enten du var en til å avslutte ting eller din eks var, kan det være ganger at du har forsøkt å kontakte ham for å be om å komme tilbake sammen. Hver gang har han imidlertid fortalt deg at han har gått videre og det burde du også. Du skal fortelle dem at du vil forandre for å gjøre ting bedre, men han kutter deg. "Det er jeg, ikke deg," forteller han deg.

Dette setter slutt på ethvert håp for forsoning, fordi han nekter deg mulighet til å forsøke å reparere skaden som er gjort for forholdet. Ved å si at han er problemet, forteller han deg å holde seg tilbake og holde seg borte. [Les: 8 grunner å komme tilbake med din eks er selvsabotasje]

# 4 Din eks synes ikke å være interessert i deg. Du ringer til ham og han svarer ikke. Du selv tekstet den drukkete teksten, men nada, ikke et ord i retur. Du kan gi tips til ham eller hans venner på Facebook, men selv da virker han ubemannet.

Selv dine felles venner forteller deg at din eks synes bra. Det kan ha vært tider da du har rammet inn i hverandre på gaten, og han syntes uinteressert eller likegyldig. Han kan til og med prøve å unngå deg. I all ærlighet er han sannsynligvis bare ikke interessert i deg lenger. Dette kan være fordi han er interessert i noen andre, eller bare fordi han ikke lenger føler at de to er kompatible. [Les: 7 faste måter å motstå trang til å ringe din eks]

# 5 Din ex har fjernet deg fra alle hans sosiale nettsider. En dag åpner du din sosiale mediekonto, og han kommer ikke opp i nyhetsfeeden lenger. Du kan ikke cyber-stalke ham og se hvor han har hengt ut siden du brøt opp. I tillegg til å endre forholdet status fra "i forhold til" alene, "har han helt blokkert deg fra alle hans sosiale medier-kontoer" et klart tegn på at han sletter deg fra sitt liv. [Les: Online obsessions: Obsession over a ex]

# 6 Din ex har glemt ditt navn eller nummer. En venn forteller deg hvordan han støte på din eks og spurte om deg, men din eksaks reaksjon var fullstendig forvirring, som om han glemte alt om deg. Det kan være et ekstremt eksempel, men å glemme deg er en klar indikasjon på at han allerede har gått på. Du har kanskje til og med forsøkt å ringe eller skrive til ham, bare for å få et svar i henhold til "Hvem er dette?"

# 7 Din eks viser ikke noen tegn på anger eller ensomhet. Selv om han kanskje ikke har slettet deg fra vennelisten, kan du finne deg selv fullstendig torturert av synet av ham som har livet i hans liv. Han går ut med venner, reiser, møter nye mennesker, selv gjør ting han ikke gjorde mens du var sammen.

Å se bilde etter bilde av hans lykkelige grinende ansikt kan være for mye bevis på at han har gått på. Så, hvis han ikke blokkerer deg fra sin sosiale nettverkskonto, ser du hva du synes er hans utilstrekkelig lykkelige ansikt, kanskje tvang deg til å gjøre det selv. [Les: Er du sjalu av din eks?]

# 8 Din ex er bra hvis du er rundt. Du besøker stedet du pleide å hyppige sammen, og ut av det blå spretter han opp ved siden av deg. Han hilser deg med en uformell "Han, hvordan har du det?" Sinnet ditt løper for å svare på at du er elendig og du savner ham, og du vil komme tilbake med ham, men alt du klarer å svare på er, "Det er bra." Dypt inne, skjønt, det er du ikke, men det samme kan ikke bli sagt om ex. Han er tydelig blomstrende og glad og er virkelig over deg. Han har ingen vanskelige følelser om din oppbrudd, og han er tydelig behagelig rundt deg. [Les: 14 ting å huske på når du støter på din eks]

# 9 Din ex er bra selv om du ikke er rundt. Din eks er elsker livet og gjør det bra på jobben sin. Dette betyr at han er glad og ikke trenger deg lenger, fordi han kan nyte livet uten å ha deg rundt. Han skaper nye erfaringer for seg selv, lærer nye ting, går på nye steder, eller tar opp en hobby han aldri fikk prøve mens du var sammen. Han har tydeligvis etterlatt deg for godt.

# 10 Din ex har begynt å danse andre mennesker. En annen klar * for ikke å nevne smertefull * indikasjon på at exen din har gått på er at han har begynt å se andre mennesker. For eksempel ser du ham gå inn i fancy restaurant du alltid ønsket å gå til da du var dating, men denne gangen har han en annen kvinne ved siden av ham. Han ser glad og forelsket ut. [Les: 8 sikre måter å håndtere en eks ser noen nye]

Hvis han har startet dating jenter, den ene etter den andre, er det klart at han har gått videre. Du kan ha felles venner som du fremdeles spør om ham, og de forteller deg om hans datingsvaner og nåværende flammer. Hvis han er klart fornøyd med noen han er, er det et sikkert tegn på at du er ute av bildet, og det er ingen å gå tilbake.

Forhold, uansett hvor stor og tilsynelatende langvarig, noen ganger slutter. Det er virkeligheten. Det er smertefullt og hjerteskjærende. Du kan bli overvunnet med en blanding av følelser: forvirring, vondt, sinne, forlegenhet, skam og ensomhet. Men husk alltid at ting skjer av en grunn, og det er ingen nytte å se tilbake, bare for å miste synet av de tingene som ligger foran deg.

[Les: Slett av ex: 15 måter å gjøre det lettere]

Selv om du savner din eks akkurat nå, hvis han har klart flyttet på, må du følge med. Begynn å se din oppbrytning som et form for befrielse, så du vil være fri til å finne og elske deg selv. Nøkkelen til lykke er ikke å dvele på fortiden, men å være sterk nok til å få mest mulig ut av livet ditt og fortsette å gå fremover.

Anbefalt:

Ny