Har du sex med din ex en god ide? Din beklagelse avslørt

Innholdsfortegnelse:

Har du sex med din ex en god ide? Din beklagelse avslørt
Har du sex med din ex en god ide? Din beklagelse avslørt

Video: Har du sex med din ex en god ide? Din beklagelse avslørt

Video: Har du sex med din ex en god ide? Din beklagelse avslørt
Video: You'll Cry | Why Christian Prays, Opens Qur'an & CONVERTS ? | 'LIVE' 2023, September
Anonim

Det er en tid og et sted for å koble opp, men har sex med din eks noensinne, noe du bør gå gjennom med? Vi kan hjelpe deg med å bestemme.

Breakups er rotete mesteparten av tiden. Du avslutter ting, og en eller begge av dere er igjen følte mindre enn gode. Når det er sagt, er det noen gang en tid da det å skje sex med din eks skal skje? Når du befinner deg i en situasjon der det er mulig, vil du kanskje tenke litt vanskeligere om det før du gjør det.

Det er greit å være på god måte med en eks

Det er virkelig ikke nødvendig å hate hverandre. Men bare fordi du er på god måte betyr ikke at du skal hoppe sammen i seng heller. Selv om du fortsatt er venner, kan det hende at sex å komplisere ting og faktisk gjøre dem mye verre for dere begge.

Det er lett å falle i gamle vaner når du er på god måte, men sannheten er at du ikke er sammen. Du går begge dine egne veier, og det bør gjenspeiles i måten du behandler hverandre.

Nå hvis du brøt opp for en veldig lang tid siden, er det en annen historie. Når en oppbrudd er frisk, vil du bli fristet til å hoppe tilbake i sengen, bare fordi du fortsatt kommer. Motstå den trangen. [Les: Kan du være venner med en ex etter en oppbrudd?]

Har du sex med din eks noensinne en god ide?

I all ærlighet er det en tid og sted å sove med ex. Du kan komme i seng sammen og være helt bra, men du vil sørge for at det blir tilfelle først. Slik kan du fortelle om det er en god eller dårlig ide.

Når det er en god ide

Hvis du kan forholde seg til disse, vil det nok bare være fint for deg å ha det gøy sammen. Bare husk at mens du kanskje føler på denne måten, kan de ikke være.

# 1 Du har begge flyttet videre. Du må ha en ekte diskusjon om dette. Hvis det er noen følelser mellom dere to og du ikke har gått på, vil sex bare gjøre ting verre. Det er derfor du må være sikker.

Men det er ikke alltid lett. De kunne lyve om å være over deg bare for å komme i seng med deg. Og du kan gjøre det samme. Vær ærlig med deg selv og med exen din for å få ting til å gå greit. [Les: 12 idiotsikre måter å slutte å tenke på din eks]

# 2 Du begge ønsker ikke et forhold. Du må være på et sted i livet ditt der du ikke virkelig ønsker å bli vedlagt. I hovedsak må sex med exen din være uten strengene. Hvis du fortsatt ser etter noe ekte med noen, kan det være sånn å sove med dem, og det kan du gjøre.

# 3 De var gode i senga. La oss være ekte her. Når din eks er virkelig flott i sengen, og du bare ikke kan finne noen som kan konkurrere, er det fristende å komme tilbake med dem. Den eneste måten dette er greit, er hvis du oppfyller resten av kriteriene for at det er ufarlig.

Fordi uansett hvor stor de var i sekken, vil det fortsatt være vondt å ha følelser for dem. Men hvis du ikke er interessert i dem romantisk lenger, vær så snill å få det på!

# 4 Du er ikke komfortabel med en uformell tilkobling. Saken er, folk trenger sex. Vi vil ha det veldig ille, men hvis du ikke er i markedet for et forhold, og ikke er komfortabel å koble deg til noen du ikke vet, kan din ex være en trygg innsats.

Igjen, de andre kriteriene må være på plass for at dette skal fungere. Men hvis det er, så gå for det! Du vil føle deg bedre og gå av med noen som kan få jobben gjort.

# 5 Du snakket om det på forhånd. Det er ikke en god ide å bare hoppe inn i sengen i lidenskapsløftet. Du må være på felles grunnlag og diskutere hva som skal skje, og hvordan det kan påvirke dere begge. Dette kan ikke være lett, men det er nødvendig hvis du vil at ting skal gå greit. [Les: 10 kommunikasjonsteknikker for å få dem til å åpne opp]

# 6 Du har en felles forståelse for at det er bare sex. Betydning, en eller begge av dere går ikke inn i den tenker noe mer enn en orgasme kommer fra å sove sammen. Det er bare sex. Du begge vil ikke ha noe annet.

Dette bidrar til å unngå misforståelser etterpå. Du kan komme i vanskeligheter hvis de tenker at sex vil få dem en gratis billett tilbake i ditt intime liv. Så diskutere det og sørg for at det er veldig klart.

Når du bare skal hoppe over det helt

Selv om det kan høres ut som en god ide, hvis noen av de følgende ringene er sanne, kan du unngå å ha sex med sexet ditt.

# 1 En eller begge av dere har fortsatt følelser for den andre. Å ha romantiske følelser og å ha sex med din eks er aldri en god ide. Med mindre du har diskutert å komme tilbake sammen og har jobbet gjennom dine problemer, vil det bare gjøre ting verre.

Du kan ikke snakke om et forhold igjen etter at du allerede har hatt sex. Hvis du har følelser for dem, og de ikke gjør det, vil det virkelig skade deg og omvendt. Bare unngå det hvis det er noen dvelende følelser i det hele tatt. [Les: 10 tegn som viser at du fortsatt er knyttet til din eks]

# 2 De var respektløse mot deg. Når de ikke respekterer deg, har du sex helt av bordet. Du bør ha nok respekt for deg selv for å unngå å få det intimt med noen som ikke kan respektere deg som en person. Det er aldri en god ide å sove med noen som var respektløs for deg på noen måte.

# 3 Breakup var stygg. Betydningen, dere kjempet mye og det ble sagt at det ikke kan tas tilbake. Grunnen til å ha sex med exen din bør unngås i dette tilfellet er bare fordi følelser er høye.

Når du har en rotete oppbrudd, betyr det at det var lidenskap. Det høye følelsesnivået bør ikke settes tilbake sammen med den personen.

# 4 Du diskuterte ikke noe som går inn i det. Hvis du bare hopper inn i sengen en natt når du er både kåt og vil ha det, kan det gå dårlig. Du må snakke med hverandre om alt før du går gjennom med det. Det kan komplisere mange ting, så sørg for at du snakker om det.

# 5 Du er involvert med noen andre. Av åpenbare årsaker er det en dårlig ide å ha sex med din eks, hvis du er intim med noen andre. Ikke bare bryter du den personens tillit, men du setter deg midt i en rotete situasjon.

Bare vær sant for den nye personen og unngå å komme sammen med din eks, hvis du allerede har flyttet på. Det blir bedre for alle involverte på denne måten. [Les: En guide for å gjøre deg oppmerksom på om du ikke skal snyde]

# 6 Det er ikke trygt sex. Er du to som er trygge? Hvis ikke, har du bare ikke sex. Det er alltid konsekvenser for sex. Mens du kanskje kan unngå noen av disse risikoene, tenk på hva som ville skje hvis du ikke gjorde det.

Graviditet er bare en av de mange risikoen som er involvert, og hvis du ikke er sammen lenger, vil du virkelig risikere å få et barn med dem? Enten hold det trygt eller ikke gjør det i det hele tatt.

[Les: Når det er greit å ha sex med ex, og når du skal klare deg]

Å ha sex med din eks kan være helt bra så lenge det ikke vil skade noen - inkludert dere selv. Sørg for å tenke gjennom det før du går for det, eller du kan ende opp med mer smerte enn du tror.

Anbefalt: