Hippychick Madrass Protectors Review

Innholdsfortegnelse:

Hippychick Madrass Protectors Review
Hippychick Madrass Protectors Review

Video: Hippychick Madrass Protectors Review

Video: Hippychick Madrass Protectors Review
Video: YRF-Fitted Bed Sheets,Deeda Textile Waterproof Mattress Protector,Bed Mattress Topper,Price 2023, Desember
Anonim

Hva de sier:

Hippychick har forvandlet sengetøysbeskyttelse med deres multi-prisbelønte, komfortable og diskrete utvalg av madrassbeskyttere og sengetøysklær - et godt alternativ til svette plastplater. Myk, pustende, absorberende og 100% vanntett, disse sengetøysbeskyttelsene er viktige elementer for alle husholdninger. Polyuretanskiktet som gjør beskyttelsene 100% vanntette, har den ekstra fordelen av å fungere som en antiallergibarriere mot støvmidd, en hovedårsak til to stadig vanligste barndomsforhold - astma og høfeber. Ideell for bruk hjemme og på ferie - for å sikre en god natts søvn for alle!”

Testet av mamma Jessica Howard for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Hippychick Madrass Protectors til andre mødre. Den er skjegg og varm og enkel å bruke. I motsetning til mange av dem som du kjøper fra andre butikker, blir det ikke rustle når babyene vrir seg og beveger seg rundt. Jeg vil også anbefale det som det er varmt og skjegg.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det betyr at babyen min er bedre til å sove gjennom natten. Med denne nye madrassbeskytteren, i motsetning til de andre, støtter de ikke på samme måte som andre gjør når hun vender om natten. Dette betyr at vi får flere netter når hun sover gjennom.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Den eneste tingen jeg ville endre ville være prispoeng da disse er svært dyre for et ark når du kan kjøpe et lignende produkt mye billigere. Du vil trenge to ark minst, slik at når man er i vasken, er den andre på barneseng.

Testet av mamma Celine Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg er helt forelsket i denne madrassbeskytteren. Kvaliteten på stoffet er rett og slett fantastisk for en madrassbeskytter. Den er myk, lett å rengjøre og beskytter den lille madrassen uten å være den vanlige plast typen. Jeg vil absolutt anbefale det til vennene mine og har allerede kjøpt en til min pjokk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Med Hippychick Madrass Protector, kan du være trygg på at den lille madrassen din vil være fullt beskyttet mot eventuelle små hendelser og forblir intakt. Det er også enkelt å vaske 40 grader i wahshing-maskinen. Det er så mykt at du ikke engang trenger et laken å sette på toppen av det. Datteren min elsker det.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Bomullet er så myk, og det er fantastisk å vite at madrassen din er fullt beskyttet. Jeg trodde ikke jeg kunne ha funnet en beskytter av så god kvalitet.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg ville endre er designet. De beskytterne kommer bare i hvitt, og hvis du kan bruke dem uten et montert ark på toppen, kan du også ha litt moro med designen og gjøre dem litt mer barnevennlige. Det er den eneste kritikken jeg har om Hippychick Madrass Protector, ellers elsker jeg det helt.

Testet av mamma Elin Jones for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg ville, men ikke for en mamma på et budsjett !. Produktet er åpenbart av høy kvalitet og var nydelig og myk til berøring og var langt bedre enn et budsjettalternativ, men jeg vet ikke mange mødre som ville ha råd til produktet. Hippychick Madrass Protector skriker virkelig høy kvalitet og virkelig gjorde jobben sin, beste delen var ingen svetting for babyen på den som du kan få med andre lignende produkter som driver meg sint!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det beskytter virkelig madrassen og holder babyen din også nydelig og tørr. Ingen svetting for baby og for meg tror jeg dette gjør produktet tryggere for unge babyer med frykt for overoppvarming etc. Ethvert produkt som bidrar til å holde madrassen ren og tørr, er ideell og har prøvd ganske mange av disse jeg er så glad for at Vi har endelig funnet en som virkelig fungerer!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville senke prisen. Vi har alle hatt sengevettingsproblemet på et tidspunkt, og å få et produkt som virkelig fungerer som dette, ville virkelig hjelpe mange foreldres mareritt! Jeg vil anbefale folk dette produktet, men fortelle dem om å spare på forhånd!

Se flere baby søvnprodukter

Anbefalt: