13 Tegn på bryllupsreisen begynner å gå bort i øynene dine

Innholdsfortegnelse:

13 Tegn på bryllupsreisen begynner å gå bort i øynene dine
13 Tegn på bryllupsreisen begynner å gå bort i øynene dine

Video: 13 Tegn på bryllupsreisen begynner å gå bort i øynene dine

Video: 13 Tegn på bryllupsreisen begynner å gå bort i øynene dine
Video: Alle mot En 2023, Desember
Anonim

Tror du at du kommer ut av bryllupsreisen i forholdet ditt? Du kan bare være. Her er 13 triste tegn på at denne fasen er over.

Ahh, de lykkelige første månedene av dating! Er ikke bryllupsreisen den beste? Du blir kjent med hverandre, du blir forelsket, du kan ikke holde hendene dine av hverandre, og hver gang de ringer eller tekst får du et stort, sløvt smil på ansiktet ditt.

Saken er at når du først begynner å dele noen, er du på din absolutte oppførsel, og det er de også. Selvfølgelig kan du ikke hjelpe, men føler deg glad og i godt humør om å finne en ny kjærlighet, så det kommer nokså naturlig for deg å være snill, sjenerøs, kjærlig, kjærlig og alle de andre tingene som kan være så lett tapt eller tatt for gitt i et langsiktig forhold.

Når du er i bryllupsreisen, er du sannsynligvis bedre til din nye kjærlighet enn du har vært til noen i hele livet ditt. Faktumet at du er så giddy og sappy betyr at det er langt lettere å overse alle de feilene du bare begynner å legge merke til etter at du har avgjort deg på det nye forholdet ditt. Det er bare etter en stund, når du begynner å føle deg mer komfortabel rundt hverandre, begynner det å endre seg.

13 tegn på at bryllupsreisen er over

Nesten alle som starter et nytt forhold går gjennom bryllupsreisen, og i nesten alle sammenhenger slutter den perioden. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis en dårlig ting. Tross alt, hvis du finner noen som kan sette opp med deg på ditt verste, så kan de bare være en keeper! [Les: Hvor lenge varer bryllupsreisefasen normalt?]

Så hva er tegnene du kommer mot slutten av bryllupsreisen? Dette er hva du kan forvente:

# 1 Du blir irritert av de små tingene. I de første kjærlighetsbrønnene ser du ut til å være blind for eventuelle feil og feil som partneren din kan ha. Når bryllupsreisen er over, skjønner du plutselig at de har alle disse ganske irriterende vaner.

De leker med telefonen på spisebordet i stedet for å snakke med deg, de forlater toalettsetet opp, de har aldri matchende sokker. Selv ting du pleide å tenke var søte som den lille snøen de gjør i slutten av en le begynner plutselig å komme på nerver og grates på deg - de er bare ikke så søte som de pleide å være.

# 2 Du har lyst på dem litt mindre. Du pleide å tro at de var super flotte og hver gang du møtte opp med dem, ville hjertet ditt gjøre litt fladt på hvor tiltrukket du var til dem. Nå tror du de trenerne ser veldig dumme ut, eller deres hårklipp gjør dem til å se litt rart ut. [Les: Nytt forholdsråd for å få den perfekte starten]

# 3 Du har ikke noe imot å fortelle dem. Først, hvis de hakket klærne sine på gulvet i stedet for å sette dem bort, eller ville alltid forlate vasken til morgenen, ville du ikke si noe. Nå er du mer enn glad for å fortelle dem når de gjør eller sier ting du ikke liker.

# 4 Du lar deg gå litt. Kan du ikke helt få den øverste knappen på jeansene gjort opp? T-skjorte som strekker seg litt rundt i midten? Kan egentlig ikke bli plaget til å sette på noen sminke for din dato? Omsorg mindre om å se ditt beste hele tiden er helt normalt, men sannsynligvis betyr det at bryllupsreisen har kommet til en slutt.

# 5 Du begynner å like å ha plass. Du pleide å bli sluttet i hoften, men nå hvis du bruker for mye tid sammen, får du på hverandres nerver, eller bare går tom for ting å si. Du skjønner at alle de vennene du har forsømt som for sent er langt bedre selskap. Du håper bare at de fortsatt snakker med deg etter at du har forlatt dem til å slumre over hele din nye presse. [Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

# 6 Du trenger ikke å sovne og knuse. Du føler deg helt greit for å fortelle ham eller henne at det er veldig snilt og ubehagelig å sovne i andres armer. Du har en rask kosning før lysene ut, men så blandes så langt unna hverandre som mulig. Cue den beste natts søvn du har hatt i seks måneder.

# 7 Du vet nøyaktig hvor du står. Begynnelsen av relasjoner, mens det er veldig spennende, kan også føles ganske ustabil og nervøs. Du liker dem veldig, men ved å sette deg der ute føler du deg litt sårbar, og aldri 100% sikker på at de føler det samme.

Slutten av bryllupsreiseperioden er starten på en mer avgjort fase hvor du ikke er bekymret hvis de ikke ringer eller skriver deg tilbake med en gang, hvis de avbryter en dato, eller er for trette for sex. [Les: De 10 stadiene av dating for et vellykket forhold]

# 8 Du har sex sjeldnere. Så du pleide å føle deg ganske umettelig når det gjaldt å komme ned og skitne i soverommet, men i det siste er du mer enn glad for å slå seg ned, se litt på Netflix, og få en tidlig kveld.

Ofte bekymrer par seg når deres sexliv begynner å dø litt, men dette er helt normalt - det er greit å ikke lyst til å lage søt kjærlighet 5 ganger hver natt når du må stå opp klokken 7 for tidlig å ta opp med din sjef - virkelig, det er det.

# 9 Du kan innrømme at du egentlig ikke liker det bandet / filmen etc. Når du først kommer sammen, elsker du de tingene de elsker - de er helt fascinerende og kule, og derfor er alle deres hobbyer også. Etter hvert som bryllupsreisen slutter, kan du innrømme at du fortsatt finner å spille videospill så kjedelig som du gjorde før du møtte dem. Og du er egentlig ikke det til jazz - det virket bare super romantisk og sexy på den tiden. [Les: Hvordan ha et langsiktig forhold som varer]

# 10 Du argumenterer. Ikke bli panikk fordi du har et argument hver gang om gangen. Selv de lykkeligste parene kan ikke se øye til øye 100% av tiden. Bli kjent med hverandre dypere betyr at du sannsynligvis vil ende opp med å ha ting du føler annerledes om, og det kan noen ganger føre til at du knytter sammen. Å være villig til å lytte til hverandre og arbeide gjennom det, viser imidlertid at dere begge bryr seg nok til at dette skal fungere.

# 11 Du er ikke helt som * ahem * delikat som du pleide å være. Du slipper ut en og annen fart eller burp, du begynner å pee og chatte med døren åpen. Selvfølgelig ville du ikke drømme om å gjøre noe så grunnleggende i de første månedene av dating, men du vet, ting er forskjellige nå. Mens dette er helt normalt, husk at det er hyggelig å bevare litt mystikk noen ganger. [Les: 12 Virkelige tegn på sann kjærlighet i et forhold]

# 12 Du deler mer. Når du er sammen for en lengre periode, vil du begynne å dele mye mer med hverandre. Dette viser at du stoler på hverandre, ikke å dømme, og du danner et dypere band.

# 13 Du vet at kjærligheten er ekte. I bryllupsreisen kan du føle deg helt super elsket, men det er faktisk fortsatt ganske svak og skjøre. Når du har kommet til det punktet at du har hatt noen opp og ned og sett hinandens ikke så fantastiske side, vil du likevel være sammen - vel, det er et ganske godt tegn!

[Les: Første år av ekteskap - overraskende sannheter ingen snakker om]

Avslutte bryllupsreiseperioden betyr ikke slutten på forholdet ditt. Du kan oppleve alle de ovennevnte og fortsatt være helt fornøyd sammen, det betyr bare at du er i den for lang tid og vil holde den ut gjennom høyder og nedturer.

Anbefalt: