Håpløs romantisk: 10 store sliter med å være forelsket i kjærlighet

Innholdsfortegnelse:

Håpløs romantisk: 10 store sliter med å være forelsket i kjærlighet
Håpløs romantisk: 10 store sliter med å være forelsket i kjærlighet

Video: Håpløs romantisk: 10 store sliter med å være forelsket i kjærlighet

Video: Håpløs romantisk: 10 store sliter med å være forelsket i kjærlighet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Jeg er en sucker for romantiske filmer. Når jeg går til et bryllup, gråter jeg sentimentale tårer. Siden en liten jente visste jeg at jeg var en håpløs romantiker.

Jeg vokste opp, jeg var alltid den håpløse romantiske som fant seg konstant tapt i en dagdrøm. Jeg var fascinert med ideen om å være forelsket. Kanskje fordi jeg brukte mye av mine voksende år på å se Disney-filmer. Da jeg ble eldre, fant jeg meg selv fanget i et ideal jeg laget for meg selv. Og det gjorde det vanskelig for meg å se virkeligheten.

Så mye som jeg var forelsket i begrepet å være forelsket, skjønte jeg hvor skremt jeg var av kjærlighet. Jeg husker min første forelskelse på klassekammeratene min tilbake i barnehagen. Det var en håpløs forelskelse, dømt fra starten, fordi jeg var den stille gutten som helst ville lese en bok under fordypningen.

Jeg husker bare å fortelle en venn, som også skjedde å være min setemate. Før jeg visste det, visste alle om min lille forelskelse, selv min lærer. Fra da av ble jeg redd for forhold.

Å bli forelsket er et skremmende sted å være

Da jeg ble eldre, syntes det ikke å endres. Jeg fant meg selv fast i en verden av skuffende forhold etter skuffende forhold. Mine idealer ble knust. Jeg fant kjærlighet en skremmende kraft til å håndtere, men jeg ble merkelig trukket til det.

Når det gjaldt forhold, var årene tøffe på meg. Men jeg var sta, som jeg alltid hadde vært. Jeg fant meg selv å nekte å gi opp på dette idealet jeg holdt siden jeg var bare et barn. Håpløse romantikere, som jeg lærte, befinner meg i å slåss i dagens hjerteløse kakekultur. Alt kommer så lett, til og med sex. Jeg var bare en tapt sjel som sliter med å finne min plass i verden.

Å være en håpløs romantiker i en kultur besatt av hookups

Hva er kampene til en håpløs romantiker i dagens kultur? Vel, det er definitivt ganske mange.

# 1 Du befinner deg hele tiden på å feile den feilte personen. Husk personen du introduserte for noen uker siden? Du fant i utgangspunktet at de var veldig attraktive, men han viste seg å være en total rykk. Som en håpløs romantisk synes å finne kjærlighet å være ditt ideelle mål.

Likevel fant jeg meg selv å dø sammen med de feilaktige menneskene og håndtere skuffelser nesten for mye for meg å bære. Det gode ved å dele feil folk er at det bare lærte meg hva som fungerer og hva som ikke gjør det. [Les: 16 felles forholdstips som faktisk ødelegger ditt kjærlighetsliv]

# 2 Kjærlighet er aldri som filmene. Jeg vokste opp med å se Disney-filmer. Kanskje en stor feil hver håpløs romantiker gjør tidlig i livet. Men håpløse romantikere holder alltid et slags ideal, en drøm å streve mot. I begynnelsen i livet ville jeg at min romantikk skulle være som Disney-filmene, eller til og med en av de cheesy romantiske flikkene som var en skyldig glede av meg.

Bestemte jeg meg for å bli hos min eks, etter at han hadde bedraget på meg med fire kvinner og fikk en av dem gravid? Nei. Kjærlighet kan holdes til høye høyder i filmene, men det virker nesten aldri slik i virkeligheten, og jeg skal bare takle det. [Les: 8 kjente filmer som lærer virkelig dårlige leksjoner om kjærlighet]

# 3 Kjærlighet blir for mye av et ideal og mindre av en realitet. En av de mest frustrerende tingene om å være en håpløs romantiker er når du faller inn i et forhold, dine idealer dør helt og holdent. Mens du pleier å romantisere situasjonen du er i, er du blind for de tøffere sannhetene i forholdet.

Mange mennesker oppfatter deg som en martyr og kaller deg tåpelig. Mange håpløse romantikere befinner seg fanget i forhold som enten er fornærmende eller tydeligvis går ingensteds fordi de hardt holder fast i deres idealer. [Les: Finnes ekte kjærlighet? 10 tegn som kan gjøre deg til en troende]

# 4 De frykter tanken på dating. Dating spillet er et vanskelig spill å spille spesielt når du finner deg selv å være en håpløs romantiker. Disse dager endret reglene for dating så mye at det forvirrer meg selv til denne dagen. Hva skjer når personen du date, blir varm og så kaldt plutselig, eller forsvinner etter bare en date?

I disse dager ønsker flere mennesker et forhold uten tilknytning enn å forfølge en seriøs forpliktelse. Dette er i konflikt med de håpløse romantiske idealer som handler om seriøse relasjoner og engasjement.

Den moderne datingsverdenen er hard, og for ofte finner den håpløse romantikken seg å være en gammel sjel i en stadig skiftende verden.

# 5 Du føler at du har så mye kjærlighet til å gi det det skremmer deg. Når håpløse romantikere befinner seg i et forhold, er de mer tilgivende i forholdet.

Håpløse romantikere kjører aldri på romantiske bevegelser og søte nothings. De gjør alt for deres livs kjærlighet. De gir så mye av seg selv at de mister seg i prosessen. [Les: 5 store grunner til å elske noen for mye, faktisk dreper kjærligheten]

# 6 Håpløse romantikere går gjennom en periode med å være alene. Etter å ha slått et enda tapende slag, opplever håpløse romantikere ofte en ensomhetstid før de bestemmer seg for å komme tilbake til spillet. Det er en gjentakende syklus som mange håpløse romantikere befinner seg i.

# 7 Håpløse romantikere er oftest tiltrukket av følelsesmessig utilgjengelige mennesker. Tiltrengningen av en håpløs romantiker til de følelsesmessig utilgjengelige er farlig. Det forlater ofte den mer sårbare håpløse romantikken frustrert og scarred for livet.

Den håpløse romantiske finner ofte seg selv og kjemper om et tapende kamp som prøver å vinne følelsesmessig utilgjengelige persons følelser, ofte til ingen nytte.Kanskje en av de sørgeligste kjærlighetsartene i verden. [Les: 8 kjærlighetsleksjoner jeg lærte av et 7-årig forhold]

# 8 Hopløse romantikere utvikler ofte følelser for nesten alle som har gitt sitt ideal om kjærlighet. Håpløse romantikere er så forelsket i begrepet kjærlighet, de finner seg selv å utvikle følelser for alle de nærmer seg eller deler et band med. Ofte er disse følelsene stille og uberegnede.

# 9 Folk tror at håpløse romantikere er kresne. Når det gjelder dating-bassenget, tror mange ofte at håpløse romantikere er ganske kresne. Det er derfor mange finner de håpløse romantikerne å være for høye med sine idealer og har for høye standarder.

Mange håpløse romantikere har ofte vanskelig å velge datoene sine fordi de allerede har dette idealet i hodet som altfor ofte er ute av kontakt med virkeligheten. [Les: Hvordan stoppe besatt av den perfekte dagen]

# 10 Hopløse romantikere nekter å gi opp kjærligheten. Hvis det er en ting som driver håpløse romantikere til å stå opp og prøve igjen, er det konseptet og ideen om å finne ekte og varig kjærlighet.

Kanskje et forhold du holdt kjære, mislyktes og skremte deg, det betyr ikke at du skal gi opp på kjærligheten helt. Håpløse romantikere anser kjærligheten for å være altfor verdifull til en ting å gi opp på.

[Les: Hva så håpløst om den romantiske typen elskere?]

Kanskje trenger verden flere håpløse romantikere til ikke å gi opp sine idealer. Verden kan være et så grusomt sted å være i. Tross alt kan håp være en så uimotståelig virkelighet og kjærlighetsbegrepet driver dem. Kjærlighet er vakker og skummelt, men å finne kjærlighet, er den virkelige typen verdt ventetiden.

Anbefalt: