Hvor mye bør du bruke en forlovelsesring for å gjøre henne lykkelig

Innholdsfortegnelse:

Hvor mye bør du bruke en forlovelsesring for å gjøre henne lykkelig
Hvor mye bør du bruke en forlovelsesring for å gjøre henne lykkelig

Video: Hvor mye bør du bruke en forlovelsesring for å gjøre henne lykkelig

Video: Hvor mye bør du bruke en forlovelsesring for å gjøre henne lykkelig
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, November
Anonim

Det er vanskelig å vite hva du skal bruke når det kommer til noe så viktig som en forlovelsesring. Så hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring?

I dag er forlovelsesringer en stor avtale. Men hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring? Og spiller det egentlig noe? Flere og flere spør menn om disse spørsmålene. De er ikke sikre på hva som vil være nok og hvordan de vil gjøre kvinnene lykkelige.

Det kan være veldig frustrerende. Du vet at du vil gifte deg med denne kvinnen, men du vet ikke hvor mye du skal bruke for å sikre at hun er fornøyd med sin ring. Det siste du vil ha, er å få henne skuffet i ringen.

Hun kommer til å bære den ringen for livet

I all alvor er denne ringen en stor avtale - ikke på grunn av hvor dyrt det er, men fordi hun vil ha det for alltid. Det er likevel ideen med ekteskap. Det vil være på den venstre fingeren av henne for alltid, og av den grunn må det være noe hun elsker.

Det slags press kan få en fyr til å bli litt gal. På toppen av å bekymre seg om hun selv vil si ja, må du også bekymre deg for om hun vil like ringen. Fordi i dagens samfunn blir denne ringen stadig mer et tegn på status. [Les: 25 grunner til å sette en ring på den]

Hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring?

Hvis du virkelig vil at jenta skal være lykkelig, må du sette litt besparelser i investeringen i en ring hun vil ha på seg for alltid. Men det er ikke det eneste du bør bekymre deg med når det gjelder å gjøre henne lykkelig.

Så hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring, uansett? Tommelfingerregelen som har vært brukt i svært lang tid, er å tilbringe to måneders lønn på den. Så hvis du lager $ 2000 i måneden, bør du få en ring som er $ 4000. [Les: De 8 beste romantiske forslag ideene]

Men gjelder den regelen hele tiden?

Nei. Her er noen andre ting du bør ta hensyn til når du velger en ring for den spesielle personen. Tro det eller ei, prispunktet er ikke den viktigste delen.

# 1 Det er det hun liker. Du trenger ikke å bruke en formue på en ring hvis det ikke er hennes stil. Noen jenter foretrekker enkle og dainty over noe ekstravagant. Disse ringene vil koste mye mindre penger. Det betyr at du ikke trenger å bruke 2 måneder på en ring.

Du vil bare sørge for at det er noe hun virkelig nyter og vil elske. Tror ikke at du må gå over bord bare fordi det er hva samfunnet forteller deg til. Hvis hun ikke vil elske det, ikke kjøp den. [Bekjennelse - Han poppet spørsmålet med en fryktelig ring!]

# 2 Det passer henne livsstil. Dette er noe ikke mange gutter tenker på når du velger en ring, men de må. Hva gjør jenta din for å leve? Er det noe hun kan realistisk gjøre med en gigantisk stein på fingeren hennes?

Oftere enn ikke, jenter som ideen om en stor ring mer enn de egentlig liker ringen selv. Du må finne ut om hennes jobb og livsstil passer til å ha en større, dyrere ring i motsetning til noe mindre og lett å håndtere.

# 3 Det har en dypere betydning. Det er her bestemoren din eller din mors ring kommer inn i spill. Hvis det er en meningsfull ring, kommer prisen åpenbart ikke til spill. Det handler om hvor spesiell det er, og om det også er noe hun vil like.

Hvis du vil bruke en meningsfylt ring, men ikke tror at hun vil like båndmaterialet eller noe, kan du alltid ha metallet smeltet ned og omformet sammen med å ha steinen tatt ut og plassert i et annet sett. Det har fortsatt betydning, men sørger også for at hun vil elske det. [Les: Hvordan finne mening når du føler at livet er meningsløst]

# 4 Ikke velg noe bare fordi det er trendy. Dette er en stor feil. Å gå om å velge ringen selv er ikke en god ide, fordi hvis du forventer at forskningen går i kontakt, kommer du sannsynligvis til ansikt til ansikt med en rekke trendy ringer. Trender endrer seg, ringen hun har på seg, vil det ikke.

# 5 Ikke bruk mer enn du kan på den. Din jente vet hvor mye du gjør nå. Å få henne noe over toppen og outlandish vil bare få henne til å føle seg litt skyldig hvis hun vet at du egentlig ikke har råd til det.

I tillegg har du også et bryllup å betale for snart. Det er ikke nødvendig å sette deg i gjeld for å betale for en ring. Du kan alltid gi henne en ny ring nedover veien når du gjør litt mer som en jubileumsgave.

# 6 Tenk på kvalitet. Igjen, dette er en ring hun vil ha for alltid. FOR ALLTID. Det betyr at du ikke bare kan få noe som ikke er et veldig langvarig metall eller fra en gullsmed som ikke er topp. Kvalitet er av største betydning med noe hun skal ha på hånden for resten av livet. [Les: 18 ubestridelige tegn på at du har funnet den ene]

# 7 Husk bryllupet. Hun må også bære et bånd med forlovelsesringen, så sørg for at det er en som skal gå med en annen. Betydning, ikke få en ring som har så stor diamant og andre utsmykninger at det blir clunky når du legger til bandet.

Dette er noe ikke mange mennesker tenker på generelt, så vær oppmerksom på det.Ofte vil gullsmedene vise deg forlovelsesringen med et bånd slik at du kan bilde hele ensemblet sammen.

# 8 Gjør litt forskning. Ikke bare bestill ringen online eller gå inn på hvilken smykkerbutikk som er nærmest kjøpesenterets inngang. Du bør faktisk gjøre din forskning fordi det er steder som belaster altfor mye for en ring.

På baksiden er det også steder som tar opp alt for lite fordi deres ringegenskaper er søppel. Se på vurderinger og les faktisk gjennom dem. Bestem de to øverste eller tre plassene og sjekk dem ut og sammenlign. [Les: 13 ting du trenger for å bli engasjert]

# 9 Se på ikke-diamantringer også. Diamanter er den tradisjonelle steinen i en forlovelsesring, men det er ikke det eneste alternativet du har. Det er folk som helst vil ha noe annet. Jeg kjenner noen med en rubin forlovelsesring som aldri ville ha en diamant.

Det er så mange forskjellige steiner og edelstener som kan brukes til forlovelsesringer, og noen av dem er billigere. Snakk med jenta og se hvilken hun liker best. Du vet aldri. Hun kan være typen for ikke å ha en diamant i det hele tatt.

# 10 Liker det selv. Hvis du føler deg bra om ringen og vet at det er typen din jente vil elske, så er det ringen å få. Det spiller ingen rolle hvor mye du bruker på det så lenge du liker det. Det som er viktig er at du gifte deg. Ringen er bare et tegn på det.

[Les: 9 grunner bør du ikke bekymre deg hvis du er den siste som skal gifte seg]

Så hvor mye skal du bruke på en forlovelsesring? Sannheten er at det ikke virkelig betyr noe. Tilbring hva du kan, men tenk på hva som virkelig vil gjøre din kvinne lykkelig og hva hun liker best.

Anbefalt: