Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 Must-Know Regler for teksting

Innholdsfortegnelse:

Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 Must-Know Regler for teksting
Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 Must-Know Regler for teksting

Video: Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 Must-Know Regler for teksting

Video: Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 Must-Know Regler for teksting
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Tekster du en jente du liker for ofte? Eller spiller du det for kult? Hvor ofte skal du skrive en jente? Vel, her er alle svarene du trenger!

Teksting pleide å være en luksus bare noen mennesker hadde. Det gjorde det praktisk å sende noen et kort notat om noe som ikke var verdt å ringe over. I dag brukes den som en primær måte å kommunisere med folk du ikke alltid kan se, inkludert jenter. Og hvor ofte skal du skrive en jente er et spørsmål de fleste gutta lurer på på et eller annet tidspunkt.

Teksting brukes mye i dating verden. Teksting hjelper når det gjelder å bli kjent med noen, men det er så mange regler knyttet til det! Hvis du setter opp på tekstforsiden, er det ikke lett å gjenopprette.

Hvorfor eksisterer slike regler?

Ville det ikke vært mye enklere hvis du bare kunne skrive en jente alt du vil uten å måtte bekymre deg for noen sett med regler? Ja, det ville det. Men det er bare ikke hvordan det er lenger. Reglene eksisterer for en grunn - for å redde deg fra pinlig selv og rote det hele.

Jentene er testige. Vi leser altfor mye inn i det minste av ting. Hvis du bryter noen av disse tekstreglene, får det oss til å tenke på visse ting, selv om du kanskje har ment det motsatte. Derfor følger reglene avgjørende hvis du vil ha en jente. [Les: Hva å skrive en jente på - Dos, don'ts og alle hemmeligheter å vite]

Hvor ofte skal du skrive en jente?

En av de avgjørende reglene er hvor ofte du faktisk skal skrive en jente. Noen ganger må du skrive henne mye, og andre ganger trekke tilbake og gi henne en sjanse til å svare først.

Så, jeg tror det bedre spørsmålet å svare ville være, når skal du og når skal du ikke Tekst en jente. Her er din tekstguide som hjelper deg med å redde alt sammen med en jente du liker.

Når du skal skrive henne

# 1 Etter at du fikk nummeret sitt. Hvis du bare fikk nummeret sitt og venter for alltid å skrive henne, tror hun at du ikke var inn i den og fortsett. Tekst henne i løpet av få timer etter å ha mottatt nummeret hennes, for å la henne få vite hvem det er og å slå en samtale for å bli kjent med henne. [Les: Teksting din forelskelse: En trinnvis veiledning for å gjøre det riktig]

# 2 Etter en dato. Noen mennesker synes klassikken, "Jeg hadde det bra!" Tekst etter en dato er kjedelig og overdreven, men det er fortsatt verdsatt. Trikset er å gjøre dette på en unik måte. Kanskje du begynner med å få opp et emne du diskuterte eller kvitterte tilbake til en vits som hun gjorde tidligere.

Begge de som viser deg, likte deg selv og at du har betalt oppmerksomhet. Bare gjør ikke dette direkte etter datoen. Vent noen timer eller vent til neste dag. [Les: Tekst- og oppfølgingsguiden etter en flott første date]

# 3 Når hun synes å være snakkesalig. Hvis samtalen din startet bra, og du dykket inn i virkelig gode emner, og hun synes å være i det snakkesomme stemningen, fortsett å skrive henne. Ikke kutt samtalen hvis du kan hjelpe den. Jenter som lange, meningsfulle samtaler. Hvis du grøfter ut riktig når vi går, ser det ut til å være dårlig.

# 4 Når du tenker på henne. Hvis du tenker på henne om dagen, send henne en søt tekst som sier det. Det trenger ikke engang å være noe forseggjort. Noe så lite som, "Hei! Jeg håper dagen går bra og tenker på deg, "er mer enn nok til å få henne til å smile og nyte å se navnet ditt dukker opp på skjermen.

# 5 Hvis noe påminnet deg om henne. Hvis du ruller gjennom telefonen, og et morsomt bilde eller en video minner deg om henne, send henne en tekst! Det spiller ingen rolle hvilken tid på dagen det er * så lenge det ikke er for sent *, vil hun gjerne få det. Å vite noe som fikk deg til å tenke på henne, gjør henne så glad. [Les: Hvordan fortelle om en jente flirter med deg]

# 6 Når du ikke har hørt fra henne hele dagen. Hvis du vanligvis snakker regelmessig, og du ikke har hørt fra henne den dagen, er det trygt å sende en tekst uten å bekymre deg for å være irriterende. Gjør det søt og lyst som "Hei fremmed, hvordan går dagen din?" Hjelper definitivt.

# 7 Når du har noe å spørre henne. Hvis du bare har et raskt spørsmål å spørre henne, spiller det ingen rolle når du skriver henne. Hvis det ikke er noe hun svarte en million ganger, skriv hennes spørsmål så mye du vil. Åpenbart uten å være irriterende og gjøre det til et intervju. [Les: Texting etikette - 20 uskrevne regler for kunnskapsrik tekstflørting]

Når du ikke skal skrive henne

# 1 Hvis hun er opprørt / sint. Det beste å gjøre for en jente som føler seg sint eller opprørt, er IKKE å sette deg midt i den. Noen ganger blir vi veldig irritert hvis du sms oss når du vet at vi er i forferdelig humør fordi vi bare er mer irritable når vi er lei oss.

# 2 Hvis det er forbi kl. 22.00. Det vil si hvis du prøver å starte en samtale. Årsaken til dette er fordi du ikke ønsker å få henne til å virke som en oppstartssamtale. Og teksting henne så sent - spesielt hvis det er for første gang den dagen - sender feil melding. Hvis du allerede snakker og du fortsetter forbi denne gangen, har du det bra.

# 3 Når du vet at hun er opptatt. Hvis du vet at hun er på jobb eller opptatt med ærend, og du fortsetter å smsere henne, blir hun virkelig sur meg veldig fort.Det er irriterende, og du vet at hun er opptatt. La henne være alene for å få sitt arbeid gjort.

# 4 Når hun er ute med jentene. Det verste er å snakke en jente når hun er ute med vennene sine. Det er hennes tid å løsne og nyte tiden med vennene sine. Hvis du begynner å smsere henne - spesielt tilbake til rygg uten svar - virker det som om du er possessiv. Stort slått av.

# 5 Hvis hun ikke har svart på din siste tekst. Ikke send tekst flere ganger. Hvis hun ikke har svart på den forrige, og det har bare vært et par timer, sender du en annen tekstpropp. Hun begynner å tro at du er litt possessiv og trengende. [Les: 11 realistiske grunner til at hun ikke svarer på teksten dine]

# 6 Hvis du ikke er i henne. Hvorfor fortsetter du å lede en jente hvis du vet at du ikke er i henne? Hvis du bare skriver henne for å "holde valgene åpne" bare stopp. Det er ikke nødvendig å gjøre det og være en rykk.

Ikke gå teksting jenter du ikke engang liker-med mindre du bare er venner.

# 7 Hvis du bare kjeder deg. En jente bør ikke være din form for underholdning. Hvis hun er morsom å snakke med, bra! Men ikke bruk henne til å holde deg underholdt. Mest sannsynlig kommer det over som kjedelig, og hun vet at det er den eneste grunnen til at du smsrer henne.

Signer å legge av teksting

Hvis du virkelig vil vite hvor ofte du skal skrive en jente, må du kunne lese tegnene på når du gjør det for mye. Disse tegnene forteller deg å legge av teksting henne.

# 1 Hun har ikke svart. Hvis det har vært noen timer til noen dager, og hun har ikke kommet tilbake til deg, er sjansene det fordi hun ikke virkelig vil snakke med deg.

# 2 Hennes svar er korte og stumme. Hvis du sender dype og meningsfulle tekster og prøver å få en samtale, og svarene hennes er ett eller to ord, må du bare slutte. Enten er hun opptatt og ikke vil snakke, eller hun er bare ikke i samtalen, og er bare så snill å si det. [Les: 18 virkelig åpenbare tegn en jente virkelig liker deg over tekst]

# 3 Hun gjorde det klart at hun ikke er i deg. Hvis hun har gjort det ganske jævla klart, er hun ikke i å dele deg og du fortsetter å smsere henne, det ser forferdelig ut av deg. Når du vet at hun ikke liker deg, ikke fortsett å smsere henne.

[Les: Hvordan få en jente til å like deg: 18 hemmeligheter for å imponere noen jente]

Reglene for teksting er kompliserte, men nødvendige. Dette er reglene du følger for å vite hvor ofte du skal skrive en jente og når den beste tiden å gjøre det er.

Anbefalt: