Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har slått deg opp

Innholdsfortegnelse:

Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har slått deg opp
Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har slått deg opp

Video: Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har slått deg opp

Video: Hvordan be om unnskyldning til en jente når du vet at du har slått deg opp
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, September
Anonim

Folk gjør feil, ting skjer, ord sier at du ikke mener. Slik unnskylder du en jente på den riktige måten når du vet at du har rystet deg.

Kvinner kan være komplekse skapninger, og dette er spesielt tydelig når du gjør noe galt og trenger å be om unnskyldning for dem. Men mange menn forstår ikke helt hvordan å be om unnskyldning til en jente på riktig måte. Kvinner trenger så mye mer enn litt schmoozing å helhjertet tro på deg når du sier at du er lei meg.

Gutter, det tar ikke et geni å vite når du har gjort noe som garanterer en unnskyldning. Istedenfor å spille spill eller unngå å komme i kontakt helt, er det på tide å oppmuntre og be om unnskyldning.

Hvordan unnskylde en jente

Så hva er den beste måten å gå på, sier du er lei meg? Unnskyldning er aldri en enkel oppgave, spesielt når personen du har galt er noen du bryr deg om. Men husk, kvinner kan lukte en falsk unnskyldning fra en kilometer unna, så du må virkelig være forsiktig med hvordan du beklager en jente.

Hvis du virkelig gjorde noe forferdelig og vet at du må be om unnskyldning på en stor måte, trenger du visse teknikker for å sikre at hun vet hvor synd du er. Slik bør du virkelig unnskylde en jente.

# 1 Vær oppriktig. Ikke unnskyld deg hvis du virkelig ikke tror du må. Hvorfor? Fordi en oppriktig unnskyldning er nesten verre enn ingen unnskyldning i det hele tatt. Hun vil kunne fortelle at du bare sier det å si det, og ærlig talt, vil hun sannsynligvis bli enda mer gal på deg.

Den beste teknikken for å be om unnskyldning til en jente er å virkelig bety det. Hvis hun kan se at du er oppriktig, blir du tilgitt mye raskere enn om du bare forfalsker det.

# 2 Unnskyld med det samme. Hvis du tar evig tid å be om unnskyldning, må du be om unnskyldning for ikke unnskyldende med en gang, og det er bare veldig forvirrende! Kvinner liker ikke å vente på unnskyldning når du er klart i feil. Så sug det opp og gå inn der og gjør unnskyldning som hun vil sette pris på. [Les: Hva menn skal gjøre når de får stille behandling]

# 3 Ta med blomster. Den ærlige sannheten er at hver kvinne elsker blomster. Uansett hvor mye hun sier at hun egentlig ikke liker dem eller bryr seg så mye for dem, vil hun fortsatt sette pris på en fin bukett, ledsaget av en ærlig unnskyldning. Blomster viser at du har gått ut av veien for å gjøre noe gjennomtenkt for henne. [Les: 22 romantiske blomster som er favoritter med kvinner]

# 4 Gjør henne noe. Det er noe veldig søtt om en fyr som faktisk vil sette stor innsats i en unnskyldning. Tilbringe fritiden for å gjøre henne noe som sier at du er lei meg, faller inn i kategorien "viser kontra fortelling." Mens ordene, "Unnskyld," kan gå langt, viser henne hvor mye du bryr deg om, kan være jevn bedre.

# 5 Glem din stolthet. Noen gutter har det vanskelig å be om unnskyldning på grunn av sin stolthet. Men vær oppmerksom på at din stolthet ikke står på spill hvis du innrømmer dine misgjerninger til en jente og beklager. Faktisk vil hun trolig tenke mye mer av deg hvis du bare mødes og innrømmer at du har gjort en feil. [Les: 8 nyttige måter å slutte å være en selvsentrert person]

# 6 Ikke klandre noen eller noe annet. Å finne en syndebukk for dine opprør er den mest feige tingen du kan gjøre. Dette er absolutt ikke den riktige måten å be om unnskyldning for en jente, for det er egentlig ikke en unnskyldning i det hele tatt.

Du forteller henne bare at hun ikke kan være sint på deg fordi det ikke var din feil. I virkeligheten sier du, "Beklager, ikke lei meg," og det er bare ikke å løse noe.

# 7 Bekreft at du gjorde noe galt. Akkurat som du ikke kan klandre dine feil på noen andre, må du faktisk erkjenne at du gjorde noe galt i utgangspunktet.

Forteller henne hva du gjorde som gjorde henne vondt og at du forstår at det var galt, vil hjelpe henne å se at du har tenkt på situasjonen og forstått at dine handlinger forårsaket hennes smerte. [Les: Slik kjemper du rettferdig i et forhold og vokser nærmere]

# 8 Gi henne beskjed om at du ikke vil gjøre det igjen. Alle liker å være trygg på at gjeldende lovbrudd ikke vil gjentas igjen etter at du beklager. Selv om unnskyldningen er oppriktig, må kvinner vite at du mener det når du sier at du aldri vil gjøre noe sånn igjen.

# 9 Spør henne hva du kan gjøre for å gjøre det bedre. Når det gjelder å forstå hvordan å be om unnskyldning for en jente, kan denne teknikken være en av de mest kraftfulle leksjonene. Ved å spørre henne hva du kan gjøre for å gjøre det bedre, får du virkelig henne til å åpne opp og fortelle deg akkurat hva hun vil ha fra deg.

Ikke bare vil dette hjelpe deg med å unngå lignende problemer i fremtiden, men det vil også vise henne at du bryr deg nok til å rette dine feil.

# 10 Be om hennes tilgivelse. Denne teknikken kan virke overflødig, men å gi unnskyldning er ikke synonymt med å motta tilgivelse. Bare fordi du har hilst ditt hjerte ut i en oppriktig unnskyldning, betyr ikke at du automatisk blir tilgitt.

Hvis du virkelig vil ha henne til å tilgi deg, må du be om det. Ikke bli overrasket om hun sier nei heller. Avhengig av alvorlighetsgraden av lovbrudd, kan hun bare ikke være klar ennå å gjøre opp og fortsette.[Les: Skal du tilgi og glemme? 15 retningslinjer for å følge]

# 11 Gjør det personlig. Det gjør meg trist at jeg faktisk må sette dette poenget i denne listen, men det er mye trengte. Mange karer tror at en rask tekst kan gjøre opp for det de har gjort feil. Vel, tenk igjen.

Ingen tekst - uansett hvor vakkert det er skrevet - vil gjøre opp for noe du har gjort. Du må gjøre unnskyldning personlig, så hun kan virkelig se oppriktigheten av den. Og dessuten er det bare ren god oppførsel. [Les: 17 søte måter å oppriktig si at du beklager]

Hvis du prøver å finne ut hvordan du ber om unnskyldning til en jente for å rette dine feil, kan trinnene ovenfor være din billett til tilgivelse. Bare husk å være ekte og ærlig.

Anbefalt: