Hvordan nærme seg en jente du vet ikke og imponerer henne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan nærme seg en jente du vet ikke og imponerer henne
Hvordan nærme seg en jente du vet ikke og imponerer henne

Video: Hvordan nærme seg en jente du vet ikke og imponerer henne

Video: Hvordan nærme seg en jente du vet ikke og imponerer henne
Video: "Шутка ангела" 2004 комедия/ Комедия смотреть онлайн 2023, Desember
Anonim

Ønsker du å snakke med en jente du ikke vet? Her er 5 måter å nærme seg en jente som definitivt vil hjelpe deg med å gjøre et godt førsteinntrykk.

Å gå opp til en jente du aldri har snakket med før, er som å ta en dukkert i isete vann.

Det gjør deg nervøs.

Hjertet ditt begynner å slå raskere enn du kan telle.

Og magen din tetter nærmere tunge med hvert trinn du tar.

Men som en fyr, vet du hvordan du nærmer deg en jente, er en av de viktigste tingene å vite i dating verden.

Nå skal jeg ikke gjøre dette enda vanskeligere enn du antar at det skal være.

Ja, det er ikke lett å snakke med en jente som er en fremmed.

Men igjen, hvis du bare vet hvordan du gjør det uten å se ut som du plukker henne opp, vil du innse hvor lett hele spillet kan være.

[Les: 12 måter å få en jente oppmerksomhet uansett hvor du er]

Hvordan nærme seg en jente du ikke vet

Glem plukke opp linjer, glem bumping inn i henne, og hverandre * smart * flytte du har hørt.

Jeg lærer deg å holde det enkelt, og hjelpe deg med å vinne hjertet hennes selv før du sier "hallo".

Her er det eneste tipset som betyr noe, og du må huske det for resten av datinglivet ditt. La alltid jenta vite at du vil snakke med henne før du snakker til henne selv. Ikke gjør feilen ved å nærme seg en jente ut av det blå og spør henne ut. Det virker nesten alltid aldri, med mindre du er en jevn talker med gab-gaven. [Les: Enkle måter å få en jente til å legge merke til deg og liker deg uten å snakke med henne]

Hvis du er en vanlig joe som vil bli en kyllingmagnet, følg bare disse trinnene og du vil vinne hennes oppmerksomhet før du er ferdig med å drikke!

Får henne oppmerksomhet

Du må la jenta vite at du skal nærme henne. Så varm henne opp til den ideen til å begynne med ved å bruke disse trinnene.

# 1 blikk på henne. Se på henne nå og da bare for å la henne få vite at du prøver å fange oppmerksomheten hennes. Vær sneaky og diskret, og se alltid bort så snart hun fanger øyet ditt. Du vil vekke nysgjerrigheten hennes og det vil tvinge henne til å se på deg nå og da for å se om du fortsatt ser på henne. [Les: 10 øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 2 Øyekontakt. Hver gang hun ser på deg, ser du på henne og straks se bort vesen. Fortsett å se på henne nå og da, og en gang til, låse blikket mot henne i en liten brøkdel av et sekund og se bort igjen. Ved å gjøre dette, bygger du allerede den seksuelle attraksjonen. Men hvis hun ikke gjengjelder her, er hun sannsynligvis ikke interessert i deg. [Les: 20 ting som setter en jente på og får henne interessert i en fyr]

# 3 Vis utilsiktet. Hvis du er med vennene dine, se på henne nå og da, men virker som distrahert og ikke i stand til å fokusere på samtalen du har med vennene dine. Ved å gjøre det ser du at hun er i tankene dine, og du er for distrahert til å fokusere på vennene dine. Det er subtilt smiger!

# 4 Smil på henne. Bytt øyekontakt nå og da, ett eller to ganger hvert minutt og ikke mer enn det, og når du føler deg ganske modig, blits et lite smil fra leppens hjørne for et sekund, og la henne legge merke til smilet ditt. Ikke gi henne et stort grin skjønt, et ondsinnet stort grin på dette stadiet vil skremme noen jente unna.

Disse trekkene handler om å bygge sammenkoblingen og la henne få vite at du er interessert i henne. Og samtidig vil det også hjelpe deg å forstå om hun også er veldig interessert i deg. Hvis hun svarer på dine bevegelser på samme måte, er det et tegn på at hun er interessert i å snakke med deg også.

Men hvis hun begynner å ignorere deg når som helst her, er hun sannsynligvis ikke interessert i deg, og du må gjøre lykken ditt et annet sted. [Les: En trinnvis veiledning om hvordan du spør en jente hvis du er en sjenert fyr]

Slik begynner du å snakke med jenta

Nå som du har bygget attraksjonen og kjemi, er alt du trenger å gjøre å gå opp til henne og si noe. Bruk disse tipsene for å nærme henne og starte den riktige samtalen.

# 1 Venter på øyeblikket. Noen ganger, alt du trenger å gjøre er å vente på jenta for å gi deg en sjanse til å snakke med henne. Hvis hun virkelig er interessert i deg og ønsker å snakke med deg, vil hun skape nok muligheter til å gå opp til henne. Hun kunne gjøre dette ved å gå alene på damestuen, gå vekk fra vennene sine ved å svare på en telefonsamtale, eller til og med bare smilende på deg og forlate stedet.

Det er alltid lettere å snakke med en jente når hun er alene. Det er ingen forstyrrelser fra vennene sine eller vanskelige øyeblikk fordi hun allerede forventer at du nærmer deg henne. [Les: Ting du kan si til en jente mens du snakker med henne for første gang]

# 2 Plukker henne opp fra fjerne. Gestikulere. Bruk de riktige bevegelsene for å få oppmerksomheten hennes. Dette er vanskelig, men så lenge du får meldingen over, vil den fortsatt fungere så lenge du gjør det trygt.

Se rett på henne, og smil. Kjør nakken din sideveis bare en liten stund etter at du låser øynene med henne, og bruk øynene dine, pek henne til baren eller noen utgang. Selv om hun ikke klarer det, kan du gå opp til stedet du pekte på selv, og hun vil vite hva du mener.

Ikke alle jentene kan sette pris på at du gestikulerer på henne og ber henne om å gå opp til deg, men hvis du har bygd kjemien langt fra, vil hun være mer enn glad for å komme vekk fra vennene sine og gi deg en sjanse til å snakk til henne. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 3 Gruppen av jenter. Gå opp til henne med blikket ditt rettet på henne selvsikker. Gå rett inn i flokken, men se rett på henne og bare henne. Se på noen andre, og de misunnelige vennene ville slå på deg med klare kommentarer fordi du ikke plukket dem å flirte med.

â € œHeyâ € | Jeg mener egentlig ikke å forstyrre jentene, men kan jeg snakke med deg et øyeblikk? Jeg vil bare ikke kunne tilgi meg selv hvis jeg forlot dette stedet uten å bli kjent med deg?

Bruk hvilken som helst linje du vil, og det vil fungere så lenge du sier det fast, men husk å få henne til å føle seg spesiell ved å si noe som avslører hvor ille du vil bli kjent med henne. Og med mindre hennes venner ser ut til å ta deg til side ved å knuse henne mot deg eller ved å smilte mye, unngå å se på dem. Du vil bare be om problemer. [Les: 15 ting jenter ser etter i en fyr å falle for ham]

# 4 Kjøp henne en drink. Dette er noe som kan fungere veldig bra i en bar, så lenge du allerede har bygget øynene og stirret opp og vekket interesse. Kjøpe henne den samme drikken hun allerede har, og spør servitøren å tilby den til henne. The waiter vil sannsynligvis slippe en corny og grand melding som "mannen som sitter der ute, vil gjerne tilby deg denne drinken …"

Når hun aksepterer drikken og ser mot deg smilende, er det din cue. Ikke vent lenger, eller hun vil tro at du er en fei. Men hvis du kjøper henne en drink uten å bygge opp forbindelsen først, kommer du bare ut som en skumle fyr. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

# 5 En twosome. Hvis det bare er to jenter, gå rett opp til dem mens du stirrer på jenta du liker. Hvis jenta er interessert i deg, vil hennes venn glide seg stille med en unnskyldning. Men selv om vennen bestemmer seg for å bli, bare introdusere deg selv og si noe som ligner på linjen som brukes i # 3. Men denne gangen, ta med vennens venn i samtalen din og få henne til å føle seg bra om seg selv også. Men ikke glem å holde fokus på jenta du liker!

Hold denne samtalen i tankene, og det vil definitivt gjøre det bra. Men hvis du vil sørge for at det fungerer hele tiden, bygg spenningen og mysteriet først med blikk og øyekontakt. Du vil alltid ende opp med å imponere jenta selv før du nærmer deg henne.

[Les: Hvordan finne ut om en jente liker deg på 12 subtile måter]

Bruk disse tipsene på hvordan du nærmer deg en jente du ikke vet, og med noen få forsøk, har du ingen problemer med å gå opp til en hvilken som helst jente du liker og imponere henne i løpet av få minutter med å få øyekontakt med henne!

Anbefalt: