Hvordan spør en jente når du er en skurkemann

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spør en jente når du er en skurkemann
Hvordan spør en jente når du er en skurkemann

Video: Hvordan spør en jente når du er en skurkemann

Video: Hvordan spør en jente når du er en skurkemann
Video: 10 ting jenter skulle ønske gutter visste 2023, Desember
Anonim

Vil du vite hvordan du spør en jente ut, men føler seg for skremt til å nærme seg henne? Super Fella avslører en komplett steg-for-steg guide for å gjøre en forsiktig trekk og gjøre henne som deg tilbake.

Å vite hvordan du spør en jente ut er faktisk ganske enkelt hvis du følger disse tipsene.

Noen ganger kan det være ganske skremmende og skummelt å spørre en jente ut, spesielt hvis du ikke er veldig komfortabel med å gjøre et rett trekk.

[Les: Hvordan flirte med en jente ved å oppføre seg som en venn]

Hvordan spør en jente ut når du er sjenert

Å spørre en jente når du er ganske redd for å gjøre et trekk på henne, kan være smertefullt.

Vi har alle vært der på et tidspunkt i våre liv.

Og hvis du behandler det problemet nå, ikke bekymre deg for det. Du kan alltid mene deg til slutt.

Veldig snart kan du være en proff og gjøre jenta like deg selv før du spør henne ut!

[Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre henne]

Du kan alltid gå opp til jenta og fortelle henne at du liker henne. Men det er en stor sjanse for at hun kan spåne dine fremskritt.

Virkelig, hun kjenner ikke deg selv, og hun ville ikke virkelig sette pris på det faktum at en total fremmed prøver å plukke henne opp på jobb eller på en ensom gate.

Den beste måten å spørre en jente på, spesielt hvis du er sjenert og føler seg urolig med å gjøre et trekk, er å spille det sakte.

Ved å gjøre dette kan du faktisk la jenta vite at du er interessert i henne uten å måtte takle presset for å spørre henne ansikt til ansikt.

Spør en jente ut - Den sjenerte fyrens guide

For det første, bide din tid. Spill et søtt lite ventende spill, og som en katt som venter på at musene kommer ut og spiller, venter.

Nå trenger du litt informasjon for at dette skal fungere. Og det beste er at hver dag, du er bundet til å se litt fremgang. Men en bit av råd og advarsel, dette vil ta minst noen uker med tålmodighet, og du må være villig til å spille det sakte. [Les: Surefire måter å gjøre henne som deg selv om hun har en kjæreste]

Det er bare tre trinn du trenger å vite for å spørre en jente ut. Når du er gjennom med det, kan du lene seg tilbake og se på magien utfolde seg selv. Men det er opp til deg, og hvor hardt jobber du med å få alle tre trinnene ned til tee.

Trinn # 1 Skriv ut hennes rutine

Har jenta jobben i kaféet ved siden av din eller går hun til samme kafeteria til lunsj? Eller er du forelsket i samme universitet eller i neste klasse? Få disse små biter av informasjon, og det kan hjelpe deg langt.

I løpet av noen dager, se om du kan finne en rutine. Det vil bli mye lettere å få øye på henne og gjøre ditt trekk hvis du kjenner hennes rutine på forhånd.

Hvis du vet at jenta du liker alltid har en gelato etter lunsj, så sørg for at du er på rett sted rundt samme tid. Et smil hvis dere begge går inn på samme tid, er en god start hvis dere kan jobbe opp mot det. [Les: Tips for å snakke med en jente for første gang]

Bumping inn i henne nå og da er mer enn halvparten av arbeidet. Og et par uker senere, kan du bare smile, gå opp til henne og si "hvordan er du?"

Hvis du virkelig kan trekke dette av, så vel, du er ikke en sjenert fyr lenger, er du ?!

Du kan hoppe over de to andre trekkene hvis du kan starte en samtale med henne med en gang. Men som med alt annet i livet, er det ikke så lett å starte en samtale når du føler deg sårbar og sjenert. Hvis du ikke kan begynne å spørre en jente selv etter å ha kjørt av og til, så gå videre til det andre trinnet.

Trinn # 2 Hvor hender hun ut?

Nå trenger du ikke å bli kjent med hver eneste ting hun gjør, men bare bli kjent med hvor hun henger ut på college eller på jobb, i løpet av fritiden. Det gir deg muligheten til å gå over en gang i mellom. Du trenger ikke å snakke, men det er godt nok hvis jenta du liker, vet at du eksisterer, og blir kjent med din tilstedeværelse.

Nå, hvis hun liker å henge ut på kafeteriaen eller på en bestemt benk etter college, må du være sikker på at du er der med noen av vennene dine. Du vil ikke se ut som en sår taper som krur rundt hjørnene helt alene. Du trenger ikke engang å se på crush hele tiden, bare ha det gøy med dine egne venner med bare et sporadisk blikk nå og da. Gjør dette og du vil bane veien til et vellykket trinn på hvordan du spør en jente ut. [Les: 10 ting kvinner liker virkelig på en mann]

Du vil faktisk ikke kunne spørre en jente ut på denne måten, men du kan vise deg og la henne få vite at du er en fin fyr som kan være veldig gøy!

Og husk, hvis du ønsker å spørre en jente, må hun vite at du er en fin fyr som er morsom å være med. Og for å få noen til å føle deg, er det ikke en veldig enkel oppgave! Mens du er der ute med vennene dine, husk å aldri overbelaste eller oppføre deg som en ape. Du kan til og med bare sette seg stille og få henne oppmerksomhet. Bare vær deg selv. [Les: 10 dårlige egenskaper av gutta som alle jentene hater]

Trinn # 3 Møt hennes venner

Nå er dette en viktig del. Og denne delen kan hjelpe deg selv om de andre feiler. Bli kjent med noen av vennene hennes, selv om det er en fyr.

Hennes venner kan være rar eller sannsynligvis den kuleste gjengen på kontoret eller på campusen, men å bli kjent med en av dem kan gi deg den gyldne billetten til å spørre jenta ut.

Du kan nok møte en av dem et sted.Du kan ha noen felles venner som kanskje kjenner noen andre felles venner som kanskje kjenner denne jenta. Sosialt nettverk i virkeligheten kan gjøre en stor forskjell! Når du blir kjent med en god venn av jenta du liker, ta en pause og gå feire. Ditt oppdrag å spørre jenta av drømmene dine er nesten fullført. [Les: Tips for å bli en bedre mann]

Møt jenta du liker

Når du går forbi jenta du liker, hold øynene dine skrællet og se om din nye venn henger ut med henne. Hvis du har møtt en god venn av henne, er det en god sjanse for at han kan være med henne når du går forbi. Vink ut til din nye venn når han er sammen med henne og resten av vennene sine.

Gå opp til ham og ta en kort samtale i et minutt med din nye venn, og gå ut. Ikke kjære selv om du er introdusert til alle, og late som om du må være et annet sted.

Du vil at jenta liker å vite at du nå har begynt å bli vennlig med sin vennegruppe, men ikke få det til å se ut som om du ikke har noe bedre å gjøre enn å få dem til å føle seg ubehagelig med det plutselige selskapet.

Gå bort og gi vennene dine knus noen gang å snakke om deg, og hvordan denne vennen din fikk vite deg.

Du kan gå av hennes vennegruppe neste dag eller etter noen dager, si heisen din og denne gangen, sov igjen. Hold deg der igjen, og når du føler deg, jobber du bare med å snakke med jenta du liker. Og selv om du ikke klarer å starte en samtale, ikke bekymre deg. Nå som du er venner, er det bare et spørsmål om tid før du begynner å snakke! [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Hvordan spør en jente ut

Hvis du trekker disse tre trinnene ut pent og på en måte som ikke er overdrevet, kan du være sikker på at du ville ha imponert jenta du liker, noe som bare er perfekt!

Hun vet selvsagt at du liker henne. Tross alt har du sett på henne nå og da siden en stund. Men likevel vil hun ikke være for sikker på det, noe som gjør det mer spennende. Når du gjør en jente lurer på følelsene dine mot henne, er det en god sjanse for at hun vil ha din oppmerksomhet. [Les: Enkle trinn for å begynne å danse en venn]

Men ikke gå rett ut og spør henne ut eller fortelle henne at du elsker henne og vil gifte deg og lage babyer. I stedet la henne begynne å like deg for hvem du er, og gi henne en sjanse til å savne deg og din oppmerksomhet når du ikke er i nærheten.

Når du vet at det er den perfekte tiden, etter at begge har hengt ut en stund, ser du etter tegn som tyder på at hun også deler dine følelser. Når du har det riktige vibet, kan du peke på spørsmålet, eller begge deler kan fortsette å holde og kose seg over en film, eller gjøre hva det er som du sjenert par gjør!

[Les: Hvordan røre en jente på riktig måte og få henne til å ønske deg]

Hvis du ikke er så komfortabel med å spørre henne ut direkte, bruk disse tre trinnene på hvordan du spør en jente ut for å jobbe til din fordel. Og så lenge du spiller det kult, får du jenta til å like deg tilbake også!

Anbefalt: