Hvordan spør en jente ut på en dato: 15 ideer til å inspirere kreativitet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spør en jente ut på en dato: 15 ideer til å inspirere kreativitet
Hvordan spør en jente ut på en dato: 15 ideer til å inspirere kreativitet

Video: Hvordan spør en jente ut på en dato: 15 ideer til å inspirere kreativitet

Video: Hvordan spør en jente ut på en dato: 15 ideer til å inspirere kreativitet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Å spørre en jente ut på en date er nervepirrende. Men å vite hvordan du spør en jente ut på en dato er enkelt med disse 15 inspirerende ideene.

Å forstå hvordan du spør en jente ut på en dato er litt skremmende til tider, men hvis du ikke prøver, vet du aldri hva som kunne vært! Selvfølgelig øker sjansene for et ja sterkt hvis du legger litt innsats og tenkte på det og kommer opp med en sjarmerende og unik måte å spørre henne ut.

Når det gjelder å spørre en jente ut på en dato, er det mange ting for å sikre at hun er enig. Bare husk, hvis hun liker deg tilbake, vil hun sannsynligvis si ja, selv om du snubler over ordene dine eller gjør en feil. Men hvis du spør henne på en rolig og trygg måte, vil hun bli imponert helt fra starten og ser frem til dagen din fra begynnelsen. [Les: Den subtile kunsten å flirte ved berøring og vekke en jente]

Hvordan spør en jente ut på en dato

Mange gutter finner det vanskelig å vite hva du skal si eller foreslå når du spør en jente ut på en dato, men med disse 15 flotte måtene vil du føle deg mye mer sikker på at denne er i posen!

Det er en god ide å prøve å finne ut om hun liker deg også. Hun kan spille hardt for å få eller bare ikke være interessert i det hele tatt. Hvis det er sistnevnte, redd deg selv tid og hjertesorg! Så, før du faktisk spør henne … La oss ta en titt på hvordan du spør en jente ut på en dato! [Les: 12 tegn på at hun bare er en strid og vil at du skal jage henne]

# 1 Sjekk ut kroppsspråket. Ler hun på deg? Ser du alltid til å låse øynene når du er i samme rom? Spiller hun med håret eller rødme når hun snakker til deg? Legg merke til kroppsspråket sitt, hvordan hun handler rundt deg, om hun berører deg, hvis øynene lyser når du snakker med hverandre, hjelper du deg med å bestemme om hun er ivrig også.

Hvis hun virker defensiv eller uinteressert, eller som hun prøver å unngå deg eller ignorerer deg, kan hun fortelle deg at du ikke bry deg! [Les: De 15 kroppsspråk spekulerer på å se etter i en jente du liker]

# 2 Test vannet. Vi vet å spørre en jente ute føler seg litt overveldende, så hvorfor ikke teste vannet ved å slå en samtale med henne først? Du trenger ikke å vise hånden din umiddelbart. Bare vær vennlig og snakk med henne for litt og la det være der.

Neste gang du ser henne, slår du en samtale igjen. Ikke hold opp dette for lenge, ellers risikerer du å ende opp i vennens sone. I stedet hold det lys og flørtende, og spør henne i god tid.

# 3 Tilbyr å hjelpe henne. Vi sier ikke at du må være en ridder i skinnende rustning, men tilbyr å hjelpe henne med noe som viser henne din interesse, så vel som å være en ekte gentleman! Tilbyr å betale for kaffen hennes, frakken din hvis hun ser kald, åpne en dør for henne, eller bære poser. Hvis hun godtar hjelpen din, er dette et godt tegn på at hun er interessert i deg også. [Les: White Knight syndrom: Gå av hesten din og spar deg først]

# 4 Gjør et forsøk. Hvis du vil spørre henne, sørg for at du ikke blåser sjansene dine ved å slippe deg ned. Det tar ikke så mye plagsom å sørge for at du plukket ut et kult antrekk å ha på seg, tatt en dusj og satt på noen fine Köln. Hvis du ser og lukter fint, får du et godt inntrykk.

Hvis du ikke gjør noen innsats i det hele tatt, kan dette være avskyelig for henne og signalisere at du ikke tror hun er verdt innsatsen, og vil ikke gjøre mye av et forsøk når du faktisk tar henne ut heller.

Så nå som du har det grunnleggende nede, bør du vurdere disse tingene når du faktisk spør henne.

# 5 Kontroller at hun er tilgjengelig. Det er ikke noe verre enn å tilbringe hele denne tiden, forberede og plukke opp motet ditt bare for å finne ut at hun allerede har kjæreste. Så sørg for om mulig å finne ut om hun er tilgjengelig først. [Les: Hvordan fortelle om en jente har en kjæreste uten å spørre henne direkte]

# 6 Vær trygg. Tillit går langt. Vent til du føler deg forberedt og trygg før du spør henne ut. Hvis du rister eller stikker hun kanskje tror dette er søtt, men du vil ikke at hun skal bli lei meg for deg! Stå opp rett, snakk tydelig, og oppfør deg som om hun definitivt sier ja.

# 7 Smil. Et stort smil går langt og gjør at du virker mer vennlig, attraktiv og morsom. Så, selv om du føler deg super nervøs, ikke glem å smile. [Les: Slik smiler oftere og forandrer livet ditt for alltid]

# 8 Hold det uformelt. Jo mer du gjør et stort oppstyr for å spørre henne, desto mer legger du press på henne som er ute å sette. Selv om du er en massiv romantiker, kan det være lurt å lagre de store romantiske gestene for senere nedover linjen. Når det kommer til å forstå hvordan du spør en jente ut på en date, spesielt i første omgang, bare hold alt uformelt, lyst og morsomt. Du vil mest sannsynlig få et ja.

# 9 Ikke gå inn i for mye detalj. For å holde det lett og morsomt, er det ikke nødvendig å gå for mye detaljert om hvor du har tenkt å ta henne eller hva du planlegger å gjøre på din dato. Massevis av detaljer kan virke litt overveldende. Prøv å holde noen ting et mysterium.

# 10 Ikke gå for gal med dine planer. Mens du kommer opp med en merkelig og fantastisk plan, kan du svinge oddsen til din fordel, hvis du ikke er sikker, hold deg bare til å spørre henne om å gjøre noe normalt i første omgang.

# 11 Gjør henne le. Hvis du får henne til å le, er du så mye mer sannsynlig å få et ja. Hvis hun ler, ikke bare vil hun finne deg mer attraktiv, hun føler seg også mer avslappet og komfortabel rundt deg også. [Les: Hvordan la en jente le og like deg umiddelbart]

# 12 Start en samtale først. Ikke bare løp opp til henne og skrik "VIL DU LIKE Å GÅ MED ME?" I ansiktet hennes. Lead opp til det med en uformell samtale først. Da, når tiden føles riktig, bare gå for det. [Les: Hvordan spørre en jente hvis hun liker deg uten å spørre henne faktisk]

# 13 Tenk på tid og sted. Pass på at innstillingen fungerer til din fordel. Ikke spør henne når hun ser ut som om hun er i rush for å komme et sted eller opptatt og forvirret på jobben. Velg riktig tid. Sjansene for at hun sier ja øker.

# 14 Forbered hva du skal si. Å ha et løs skript av hva du vil si er bare god forberedelse! Du vil ikke få tunge bundet. Pass på at du praktiserte hva du skal si, men hold deg ikke stivt til det ord for ord. Ellers blir du enda mer forvirret hvis hun sier noe uventet! [Les: 15 hemmeligheter for å få noen jente til å falle for deg]

# 15 Vær forberedt på avvisning. Husk, uansett hvor forberedt du er, noen ganger er det bare ikke ment å være, og det er greit. Jo mer kjølt og vennlig du er hvis hun sier nei, desto bedre kommer du over. Du vet aldri, det kan bare endre seg!

[Les: De 15 absolutt beste måtene å spørre en jente ut og få et klart ja]

Å vite hvordan du spør en jente ut på en dato med disse tipsene, hjelper deg til å føle deg forberedt, rolig, trygg og klar. Bare husk, hvis hun sier ja det er flott. Hvis hun ikke gjør det, er det nok mer fisk i havet!

Anbefalt: