Hvordan spør en jente ut over tekst: 7 trinn til et øyeblikkelig "ja"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spør en jente ut over tekst: 7 trinn til et øyeblikkelig "ja"
Hvordan spør en jente ut over tekst: 7 trinn til et øyeblikkelig "ja"

Video: Hvordan spør en jente ut over tekst: 7 trinn til et øyeblikkelig "ja"

Video: Hvordan spør en jente ut over tekst: 7 trinn til et øyeblikkelig "ja"
Video: Musikkvideo: 1814 - Til Dovre faller 2023, November
Anonim

Hvis du er for nervøs for å spørre deg om deg selv, kan du velge å spørre henne ut over tekst. Her er noen tips for hvordan du spør en jente ut over tekst.

Det er en ny epoke - folk snakker hverandre nakender, snap snakker middagen og fanger Pokemon. Jeg mener, hvorfor ikke spør noen om tekst? Kanskje du møtt dem kort, eller du blir nervøs mens du prøver å ringe dem. Hør på slutten av dagen, må du gjøre det som gjør at du føler deg komfortabel. Hvis du ikke har en anelse om hvordan du spør en jente ut over tekst, følg bare disse enkle trinnene, og det er praktisk talt umulig for deg å gå galt!

Hvordan spør en jente ut over tekst

Hvis teksting er din ting, så er det måten å spørre en jente ut. Men å få "lol" eller "k" som et svar, kommer ikke til å kutte det. Så siden telefonen din nå er ivrig i hånden, la oss se hvordan du spør en jente ut over tekst - og få et ja. [Les: Hvordan tekst flørt med en venn og bli slem]

# 1 Start med en sterk åpning. Ikke bare send henne en tekst som sier "hei" eller enda verre, "heyyy." Kom igjen, du er bedre enn det. Jeg vet, dypt ned, du er full av emner og samtale forretter. Hvis du sender en en-ordret tekst, kommer du til å få et ordlyd svar - hvis du er heldig.

Hvis en fyr bare skriver meg "hei", er oddsene jeg ikke vil svare med mindre vi allerede er venner. Og selv da vet jeg at denne samtalen ikke vil være interessant. Hvor kan du gå derfra? Værsågod. Dette er hva som skjer:

"Hei"

"Hei"

"Hva skjer?"

"Ser du på en film, du?"

"Bare chillin 'lol"

“Lol”

Og slutten av scenen.

Jeg tenker at øynene dine sakte lukkes mens du leser det fordi min var mens du skrev den. Det er kjedelig og halt. Start med en god åpner. Spør om hun har sett en ny film som er kommet ut, eller nevne noe morsomt eller rart som skjedde med deg. Uansett hva det er, vær så snill, gjør det ikke en ord med en ord. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få noen jente til å smile]

# 2 føle stemningen.Hvis du smsrer henne, og du føler at hun ikke virkelig føler samtalen, så avbryter oppdraget. Jeg gjentar - avbryte oppdraget. Kanskje hun er gretten eller har et argument med sin mor. Og stol på meg, hvis du spør henne ut i løpet av den tiden, kan du ikke få svaret du vil ha.

Kvinner bestemmer ting avhengig av vår følelsesmessige tilstand på den tiden. Hvis en fyr spør meg ut og jeg er allerede i dårlig humør, tenker jeg ikke, "si ja, for i morgen vil du være i et bedre humør." Nei, aldri.

Faktisk ønsker jeg nok at alle skal forsvinne. Så, timing er alt. Ikke plutselig slutte å snakke henne, men la samtalen dø. Og så tekst henne senere eller neste dag. Det er en av tingene du virkelig trenger å huske om hvordan du spør en jente ut over tekst. [Les: 11 realistiske grunner til at hun ikke svarer på teksten dine]

# 3 Fortsett samtalen.Ok, så svarer hun, og du har endelig en samtale med henne. Nå må du fortsette samtalen. Hvis hun er en naturlig talker, så har du ikke noe problem med å videreføre samtalen.

Men hvis hun er mer sjenert og reservert, spør henne spørsmål eller finn et emne som hun er interessert i. Hvis du gjør litt forskning på forhånd, finn ut hva hun liker, så du har en ide om hva du skal ta opp hvis samtalen begynner å løpe tørke. [Les: Gjør henne din - Hvordan flirte med en jente over tekst]

Men husk, hvis dette er din første samtale med henne * og det er fortsatt litt stivt *, er det ingenting galt med å lagre spørsmålet ditt for neste samtale. Hvis du skynder det, kan det føles for tvunget.

# 4 Flytt mot målet ditt.Du har tekstet henne en stund nå, og du lurer på når du skal stille spørsmålet. Hør, la samtalen ta sitt naturlige kurs. Ikke prøv å skynde deg gjennom fagene som om du tikker dem ut av listen.

Men før du legger deg, husk å spørre henne. Jeg mener det er derfor du snakker med henne, ikke sant? Så ikke bli nervøs plutselig - du gjorde det gjennom samtalen, så bare ferdig med det! [Les: Kreative og søte måter å spørre en jente på]

# 5 Spør henne ut.Hvis du har lurt på hvordan du spør en jente ut over tekst, så må du, umm, faktisk spørre henne. Hvis du smsrer henne, og det er plutselig en elefant i rommet, er det kanskje på tide at du spretter det spørsmålet. Ikke ekteskapet. Den dating en. La oss ikke få det langt foran oss.

Det trenger ikke å være en en-mot-dato hvis du tror hun er litt nervøs. Spør henne til kino med en gruppe mennesker. På den måten kan du få et uformelt møte uten å ha følelsen av at det er en dato.

Faktisk vil hun være mer villig til å komme ut hvis hun er sammen med vennene sine - det er som et sikkerhetsdeppe for henne. Når hun er mer komfortabel med deg, så spør henne ut på en solodato slik at du to kan bli kjent med hverandre mer intimt.[Les: Hva å skrive en jente på - Dos, ikke, og alle hemmelighetene du trenger å vite]

# 6 Har en plan.Ha en plan klar for datoen, enten det er en-mot-en eller en gruppehendelse. Det er ingenting verre enn når en fyr spør deg ut, sier du ja, og så spør han deg hva du vil gjøre.

Du spurte meg! Jeg trodde du hadde en plan! Dette setter oss i en vanskelig posisjon til å plutselig prøve og komme opp med en interessant datoidee. Vi jenter trenger tid til å forberede seg på det. Og det gjør du også. Så gjør et raskt søk på internett og se hva slags hendelser som skjer rundt din by.

Kanskje det er en blokkfest eller en matfestival som skjer. Ha et par valg klar og la henne se hvilken hun er interessert i å sjekke ut. Det er mye bedre date ideer enn å se en film - du kan gjøre det bedre enn det. Så, hvis du virkelig vil spørre denne jenta ut, så er du i det minste litt forberedt. [Les: Topp 50 første date ideer til helt wow din dato]

# 7 Finn ut logistikk.Ikke la henne velge dag og tid. Ha det klart. Jeg mener, ikke si, "vi møter i morgen klokka 6:00." Det er litt for diktatorlignende for oss. Men si, "Jeg kan hente deg i morgen klokka 6:00, hvis det fungerer for deg."

Dette viser henne at du kan ta ansvar og faktisk ta en jente ut på en riktig dato. Jenter som en mann som kan ta ansvar for en situasjon. Det får oss til å gå.

[Les: Hvordan imponere en jente - 15 atypiske hemmeligheter du virkelig trenger å vite]

Nå kan du slutte å lure på hvordan du spør en jente ut over tekst. Det er egentlig ikke så vanskelig som det ser ut! Hvis du følger disse trinnene, har du ikke noe problem å få henne til å si ja.

Anbefalt: