Hvordan spør en jente å henge ut: 12 viktige skritt du bør følge

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spør en jente å henge ut: 12 viktige skritt du bør følge
Hvordan spør en jente å henge ut: 12 viktige skritt du bør følge

Video: Hvordan spør en jente å henge ut: 12 viktige skritt du bør følge

Video: Hvordan spør en jente å henge ut: 12 viktige skritt du bør følge
Video: Min jobb er å observere skogen og her skjer det noe rart. 2023, November
Anonim

Så, du liker en jente, og du vil ta det til neste skritt og ta litt tid med henne. Vel, du må vite hvordan du spør en jente til å henge ut.

Tanken bak å forstå hvordan man spør en jente å henge ut er skremmende. Jeg vet, tror du sikkert, hvordan vet Natasha hvordan det føles? Vel, jeg har bedt gutta om å henge ut før. Og stol på meg, ikke alle av dem endte med å gå på en date med dem, så jeg får hvor din angst kommer fra.

Men her er saken, det er ingenting å bekymre seg for. Akkurat nå er du freaking out, finne ut hva du bør gjøre fordi du liker henne som er veldig søt og forståelig. Men hvis du tenker på måtene å spørre henne, så forestill deg hvordan det kommer til å være når du er foran henne. [Les: Hvordan få jenter til å jage deg og bli Mr. Irresistible]

Hvordan spør en jente å henge ut

Så, hvis du vil redusere din angst, så gjør deg klar. Å vite hva du skal si eller hvordan du sier det hjelper deg når det gjelder øyeblikket hvor du ber henne om å henge ut. Jeg skulle ønske jeg hadde noen til å veilede meg gjennom det. Kanskje jeg ikke ville ha mislyktes så elendig.

Så det er derfor jeg er her, jeg vil ikke at du gjør de samme feilene som jeg gjorde. Jeg vil at du skal lande deg selv en date med drømmens jente. Hvorfor kommer vi ikke i gang? Fordi det ikke er så vanskelig som det ser ut til å være.

# 1 Dette er ikke en stor avtale. For øyeblikket er det en stor sak å vite hvordan du spør en jente til å henge ut. Ellers ville du ikke lese dette. Jeg er her for å fortelle deg at det egentlig ikke er en stor avtale. Du ber henne ikke å gifte seg med deg, bare en enkel henge ut. Grunnen til at du savner så mange muligheter med jenter er at du gjør en stor avtale ut av noe folk gjør hver dag - de henger sammen med hverandre. [Les: Hvordan lage et godt førsteinntrykk på en jente og la henne være i ærefrykt]

# 2 Lett deg med alvoret. Igjen, du ber ikke om å gifte seg med henne. Det er ikke nødvendig å spørre henne om å bruke gammel engelsk, "Vil din dame følge med meg til middag?" Hvis noe, det freaker henne ut og slutter muligheten for at du skal henge med henne fordi du gjorde henne nervøs. Hold det uformelt.

Ja, spør henne til filmene, men si det på en ikke-aggressiv måte. For eksempel, "Vil du ta en film i helgen?" Eller "Ønsker du å få tak i noe å spise?" [Les: Hilarious og cheesy plukke opp linjer for å få henne til å le]

# 3 Ikke gjør det tilfeldig. Hvis du aldri snakker til henne og plutselig går en dag til henne og spør henne ut, ville hun sannsynligvis si nei, eller ja, og så gjør en unnskyldning når det er på tide å gå på datoen. Lag en slags forhold til henne. Gjør henne komfortabel rundt deg. Ingen går på en dato med en fullstendig fremmed. Selv folk vi møter på barer og klubber, brukte vi vanligvis et par minutter før vi snakket med dem. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg og liker deg uten å snakke med henne]

# 4 Spør henne når hun er i et positivt humør. Hvis du vil at hun skal godta å henge med deg, spør henne om et øyeblikk hvor du har en god samtale. Kanskje hun ler på historien din eller bare er ferdig med å fortelle deg en morsom vits. Poenget er at kvinner lytter til deres følelser, så det er best å spørre en jente når hun er i godt humør.

# 5 Hold datidéen enkel. Jeg vet at du vil ta henne på en fantastisk dato fylt med valper og is- og sportsbiler, men ikke. Seriøst kan du tenke på kvinner på den måten, men vi gjør det ikke spesielt ikke på en første date. Hold det super enkelt.

Gå en tur, gå til stranden, ta en iskrem. Noe fokusert på å bli kjent med hverandre. I tillegg vil en enkel date ide ikke skremme henne.

# 6 Kommuniser med henne. Hvis du spurte henne allerede, så hvorfor ikke fortsett kommunikasjonen til dags dato. Snakk med henne når du ser henne, skriv henne når du er fra hverandre. Det hjelper å slappe av begge deler og skape et forhold. Derfor, når du møtes, vil det ikke være død stille. [Les: En komplett guide til teksting før den første datoen]

# 7 Hvis du er i tvil, henge ut i grupper. Hør, hvis du tror hun liker deg, men er nervøs, la en gruppe henge ut. Dette får henne til å føle seg mer komfortabel med ideen og avslappet siden hun har støtte rundt henne. Du vil også kunne se hvordan hun samhandler med vennene sine og hva interessene hennes er som hun er mer selv enn på en en-mot-en, henge ut.

# 8 Velg et sted som er praktisk og åpent. Be henne om å se på en film, kommer ikke til å skje. Først av alt antar hun alt du vil ha er en krok. For det andre, du spurte henne ut, så gjør en innsats for å faktisk gå ut med henne i stedet for kjøring til huset ditt. Velg et offentlig sted, det gjør henne til å føle seg mer komfortabel og viser henne du respekterer henne.

# 9 Det er ikke riktig tid. Enten du spør henne i dag eller i tre uker, spiller det ingen rolle. Hvis du prøver å finne ut når eller hvordan du spør en jente til å henge ut, er det bokstavelig talt ingen rett tid til å gjøre det. Og hvis du venter, risikerer du at noen andre spør henne og stjeler din sjanse. Med andre ord er det på tide å oppmuntre og bare ta sjansen. Du kan gjøre det. [Les: 12 åpenbare tegn hun vil at du skal spørre henne allerede]

# 10 Hvis hun sier nei, stopp. Hvis du spør henne en gang, og hun sier nei, ok, du kan spørre en gang til. Men hvis hun sier nei etter at to spør, så stopp. Hun sier nei er på grunn av tre grunner: hun er opptatt, hun vil ikke henge med deg, hun er en flake. Uansett, ikke kast bort tiden din venter.

# 11 Hold det respektfullt. Jeg kjenner mange menn når du spør en jente ut, send et pikkbilde eller be dem om å sende nudder. Hør, du kan få en date ut av det, jeg kommer ikke til å si at du ikke vil, men du kommer ikke til å lande deg selv noe meningsfylt eller verdt. Hvis du virkelig liker en jente, snakk med henne på respektfull måte. De fleste av oss ønsker ikke å se et pikkbilde eller sende nudder. [Les: Hvordan snakke med kvinner og fang opp oppmerksomheten deres umiddelbart]

# 12 Godta avslag. Hør, jeg ble avvist mange, mange ganger flere ganger enn jeg vil innrømme. Men her er saken: det skjer før eller senere. Dette har ingenting å gjøre med deg. Hun er bare ikke i deg, noe som er bra faktisk. Du sparer deg tid og energi for å henge ut med noen som ikke var interessert i å se deg i utgangspunktet.

[Les: 20 beveger seg for å bli super heldig og plukke opp jenter uten problemer]

Nå som du vet hvordan du spør en jente til å henge ut, er det på tide å implementere disse tipsene og lande deg selv en-mot-en gang med henne.

Anbefalt:

Ny