Hvordan spør en jente til Prom: 10 teknikker for å være sikker på at hun sier ja

Innholdsfortegnelse:

Hvordan spør en jente til Prom: 10 teknikker for å være sikker på at hun sier ja
Hvordan spør en jente til Prom: 10 teknikker for å være sikker på at hun sier ja

Video: Hvordan spør en jente til Prom: 10 teknikker for å være sikker på at hun sier ja

Video: Hvordan spør en jente til Prom: 10 teknikker for å være sikker på at hun sier ja
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Prom er et passord for barn i skolealder overalt. Hvis du trenger å vite hvordan du får den perfekte datoen, så spør du en jente til prom.

Prom er en så viktig natt. Det er en sjanse til å kle seg i sine beste klær, danse natten og vise alle at de er mer enn det de synes om dagen på skolen. Men å få en date kan føle seg skremmende. Disse teknikkene for hvordan du spør en jente til prom, vil hjelpe deg med å lande jenta du drømmer om.

En av de største smertene i prom er imidlertid å finne en dato. Ikke alle vil selv gå til prom og noen jenter er bare veldig sta når det gjelder å gi ut det mye forventet, "ja!"

Promposal er nesten alt

Mange sier om promposalen er dårlig, vil du aldri ha en sjanse til å få jenta til å gå med deg til prom. Mens promposalen er viktig i å spørre en jente til prom, er det ikke alt. Det er andre faktorer du må perfeksjonere først.

Du vil fortsatt være sikker på at du prøver best for å komme opp med en promposal for å imponere henne og få henne begeistret for å bruke prom med deg. Bare finn noe som virkelig snakker til deg, men passer også med hennes personlighet.

Hvordan spørre en jente til prom

Vi har fastslått viktigheten av promposalen, men det er mange andre ting å diktere om du blir spenket, "Ja!"

Hvis du virkelig vil vite hvordan du spør en jente til å prom på en måte som sikrer at de vil si ja, og du vil ende opp med at en person som gjør det spesielt, er disse teknikkene akkurat det du trenger.

# 1 Vær deg selv. Ikke prøv å være noen andre bare fordi du vil at hun skal like deg. Du kan ikke sette på dette store showet om å være noen andre, og deretter gå til prom med henne som deg selv. Hun blir irritert og skuffet du løy.

Den beste måten å føle seg komfortabel på rundt henne er å bare være deg selv. Ikke prøv å skjule hvem du er fordi hun vil si "ja" til den virkelige du. Ikke noen du leter etter å være. I tillegg er det mye mindre innsats for å være deg selv. [Les: Slik presenterer du deg selv for en jente og forlater hennes lengsel]

# 2 Finn en flott promposal. Det er mange forskjellige måter å knytte til en jente. Finn en som er unik, kreativ og passer perfekt til henne for å få det "ja" fra henne.

Hvis hun er i sport, kom opp med en ide som relaterer seg til sin spesielle sport. Hvis hun elsker pizza, finn et søtt lek på ord for å spørre henne på pizzaboksen. Bare vær sikker på at det ikke er noe helt kopiert fra internett. Tegn inspirasjon fra visse ideer, men gjør dem dine egne.

# 3 Vær trygg. Dette kan være veldig vanskelig å gjøre hvis du er nervøs for å spørre en jente til prom, men det er også viktig. Tillit er veldig, veldig attraktivt. Hvis en fyr er veldig trygg og viser det til en jente, får det henne automatisk til å føle seg mer komfortabel.

Arbeid med å bli veldig trygg på hvem du er. Hvis du bare ikke er den selvsikkerte typen, så kan du definitivt falle tillit til du kan være trygg på egen hånd. Å ha tillit vil være verdt det. [Les: Hvordan spørre en jente når du er en sjenert fyr]

# 4 Opprett et vennskap først. Jenter vil egentlig ikke gå til prom med noen de egentlig ikke vet. Selv om det har skjedd før, skjer det ikke ofte.

Jenter vil vite og stole på personen de går til prom med. Tross alt er det en veldig viktig natt for dem. De vil sørge for at de er i gode hender. Derfor bør du jobbe for å etablere et godt vennskap med henne før du noensinne spør.

# 5 Bli kjent med henne liker / misliker. Gjør litt graving - ikke stalking - for å finne ut hva slags mat hun liker, sport hun liker, eller til og med noen hobbyer som hun kanskje har.

Ved å oppdage disse typer ting, vil det være mye lettere for deg å komme opp med en promposjonside som passer til hvem hun er. Vi vet allerede å gjøre dette hjelper deg med å få det ettertraktede, "ja!"

# 6 Har vennene hennes lagt et godt ord. Når det gjelder å vite hvordan du spør en jente til prom, må du huske at en jentes venner er et veldig kraftig verktøy når du vil påvirke henne på noen måte. Hvis du blir kjent med noen av vennene sine og har dem satt i et godt ord for deg, vil hun være mer sannsynlig å si ja.

For å gjøre dette, bli bare venner med dem mens du blir venner med henne. Hvis de liker deg, vil hun like deg. Og hvis hun liker deg, vil hun definitivt gå til prom med deg. [Les: Hvordan fortelle en jente du liker henne og ikke komme over skumle]

# 7 Vis henne at du er morsom. Prom er en natt å bli gal og ha det gøy. Hver jente ønsker å gå til prom med en fyr som vet hvordan å ha det bra fordi det betyr at hun vil ha det gøy også.

Dette er ikke veldig vanskelig å gjøre i det hele tatt. Hvis hun er rundt, gjør morsomme vitser, snakk om hvor mye moro du hadde i helgen, og vær bare goofy. Når hun ser at du er en morsom person, spør henne om at prom vil bli mye lettere.

# 8 Kompliment henne. Jenter er suckers for komplimenter. De trenger ikke engang å være forseggjort komplimenter om øynene hennes som skinner som stillheten til en innsjø under full stemning i sommers død.

De kan være veldig enkle! Kompliment henne personlighet og interesser mer enn bare hennes utseende. Dette gir henne ideen om at du er veldig interessert i hvem hun er, snarere enn hva hun ser ut, og hun vil ønske å gå med en slik mann.

# 9 Drop tips. Snakk om å gå til prom mye! Snakk om hvor spennende du er. Snakk om hvordan du venter på å spørre denne jenta. Hvis hun vet at du ønsker å spørre noen og bli begeistret for prom, vil det få henne til å forestille deg på prom med henne.

Bare vær sikker på ikke å være for fremover om det. De kalles "hint" av en grunn. Et annet tips, snakk ikke om jenta du spør som om det er noen andre. Hun kan få ideen du ikke spør henne, og hun vil prøve å få en annen fyr til å spørre henne. [Les: 12 måter å fortelle om hun flirter eller bare er vennlig]

# 10 Ikke vent for lenge. Prom er vanligvis satt opp som en leder av tiden. Ikke vent til to uker før dansen for å spørre henne. Hun vil mest sannsynlig bli irritert at du har ventet så lenge, eller hun vil føle deg som ditt siste alternativ.

Hun kan til og med allerede ha en dato hvis du venter altfor lenge. Hvis du vet at du vil ta henne til prom, må du begynne å jobbe mot tipsene ovenfor, slik at du kan spørre henne minst en måned i forveien. Det gir deg både god tid til å finne en matchende kjole / tux. Det er mindre sannsynlig at hun allerede har en dato.

[Les: 15 virkelig søte og kreative promposjonsideer for å spørre en jente til å prom]

Prom er så stor avtale, men personen du tar med deg kan være enda viktigere. Hvis du vil spørre den spesielle jenta, men ikke er sikker på hvordan du spør en jente til prom, vil disse teknikkene få deg en "ja!" Fra henne!

Anbefalt: