Gjør det offisielt: Hvordan spør henne om å være kjæresten din

Innholdsfortegnelse:

Gjør det offisielt: Hvordan spør henne om å være kjæresten din
Gjør det offisielt: Hvordan spør henne om å være kjæresten din

Video: Gjør det offisielt: Hvordan spør henne om å være kjæresten din

Video: Gjør det offisielt: Hvordan spør henne om å være kjæresten din
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Å be om datoen for å gjøre den offisiell, kan være skummelt og spennende samtidig. Slik spør hun om å være kjæresten din - og få henne til å si ja.

Beslutningen om å være en persons signifikante andre kan ikke tvunget eller manipuleres. Vi jobber med sannsynlighet her, så sjansene dine for å bli sagt ja til er fortsatt 50-50, spesielt hvis det ikke er noen tegn på at det skjer ennå.

Å være i et forhold er en stor avtale fordi mange ting vil forandre seg. Din tidsplan, din rutine, dine følelser … nesten halvparten av livet ditt vil bli gjenstand for en eller annen justering. Den gode nyheten er at det kan være en positiv forandring. Noen vil gjerne finne noen til å koble til og dele noe spesielt med, ikke sant?

Hvem er din neste kjæreste?

Du kan kanskje like en jente, men er du sikker på at hun er kjæreste materiale? Liker du virkelig henne, eller bare ideen om å være kjæresten sin? Vi trenger ikke å forklare forskjellen, fordi det er åpenbart at det å være i et forhold betyr at du virkelig bør like den personen du skal forplikte deg til.

Bortsett fra det, er jenta du klar for et forhold? Opplyste hun spesielt at hun ikke er interessert i noe seriøst? Er du ignorerer skiltene at du ikke er i nærheten av ballparken for å være kjæresten sin? Du må passe på de subtile nyansene som forteller deg at en person ikke er klar for et forhold, og de er ganske åpenbare mesteparten av tiden.

Når du finner en kvinne som er klar for et forhold, gjør ditt beste for å vise henne du bryr deg om henne. Når hun ser din oppriktighet, kan hun vurdere ideen, og kanskje til og med fortelle deg at hun føler på samme måte. [Les: 16 tegn på at du ikke er klar for et seriøst forhold]

Hvordan spørre noen til å være kjæresten din

Den eneste akseptable måten å gjøre dette på er å spørre hennes poeng tomt. Du kan ikke forvente at en person umiddelbart vil anta at de er i et forhold med deg. Den slags tenkning går vanligvis tilbake. Så når er det greit? Hvordan gjør du det? Er det et universelt skript som folk bruker?

La oss bare si, spør noen om å være kjæresten din, må gjøres i en bestemt sammenheng. Det er en riktig tid og sted. Å gjøre det på en minneverdig måte kan øke sjansene for suksess, men det viktigste er at du har vist kortene dine, og at du har gjort deg verdig til å være hennes betydelige andre.

Når skal du be henne om å være kjæresten din?

Det er best å stille dette spørsmålet når du er sikker på at du er klar til å starte et forhold. Selv om du ender med å bli avvist, kan du trøste i det faktum at du vet hva du vil, og du er ikke redd for å få det.

Den beste tiden å stille dette spørsmålet er når du ikke gjør noe annet som trenger din oppmerksomhet. Ikke spør når du er midt i en aktivitet, eller mens du krysser gaten. Virkelig, det er sunn fornuft.

Det er ikke ideelt for deg å spørre henne dette umiddelbart etter den første datoen, heller ikke. Avhengig av hvor sterkt du føler om det, kan du først spørre henne etter den tredje datoen din. Det er ikke vanlig tid å spørre, men tre datoer er mer enn nok tid til å vite om du vil se en person utelukkende. Alt avhenger av hvordan du kom sammen under de første datoene.

Du kan spørre henne spørsmålet mens du er på en dato, men sørg for at timingen er riktig. Ikke blurt det ut. Ikke skjul og haw til datoen din blir irritert. Bare finn et vindu med muligheter, og gå for det. [Les: Første datoer flyttes som garanterer en annen dato]

Hvor skal du spørre henne?

Det er noen begrensninger der det ikke er hensiktsmessig å stille dette spørsmålet. Jeg antar at du vet hva de er, dvs. begravelser, ICUer, eller midt i et travelt kryss. Du vet når det er greit å si det. Du burde vite veldig bra hvor du ikke skal si det.

Ideelt sett vil en person være mer tilbøyelig til å være enig med deg hvis du stiller dette spørsmålet i en romantisk setting. Du kan planlegge en tur gjennom en pen park eller spør mens du spiser i gløden av en svimlende solnedgang.

Det er mer enn nok filmer for å gi deg en ide om det perfekte stedet. Men det ville være fint hvis du tenkte på ting og poppet spørsmålet på et sted som er nært til begge hjerter, som en favoritt bokhandel eller et kjent romantisk landemerke nær hjemmet. [Les: 10 spontane romantiske trekk menn burde prøve på en date]

Hvordan skal du spørre henne?

Å stille spørsmålet virker lett nok. Oppbyggingen er imidlertid mildt uutholdelig. Ikke å vite utfallet kan ta bompen på deg, så det er best å gå hardt eller gå hjem. Hvis du kommer til å slå ut, vennligst gjør det på en stor måte. På den måten har du ingen angrer om situasjonen, siden du prøvde det aller beste.

For å hjelpe deg med dette forsøket har vi samlet en liste over eksempler du kan bruke til å hjelpe deg med å få drømmejenta til å bli kjæresten din.

MERK: Dette er en privat samtale. Det er ikke et bryllupsprosjekt som du kan komme unna med offentligheten. Du spør en jente til å være kjæresten din. Ikke legg for mye press på henne eller deg selv.

# 1 Med mat. Du kan skrive den med ketchup, sette den på en kake, eller legg notatet i en pizza-boks.Det er søtt, det er søtt, og du kan alltid spise maten hvis du blir avvist.

# 2 Bruk en valp eller kattunge. Vi tror at dette er den mest effektive måten å spørre en jente på å være kjæresten din. Det er umulig å si nei til en søt kattunge eller valp. Bare vær sikker på at du får valpen eller kattungen overalt, uansett hvor jenta vender seg.

# 3 Med stor, fet skrift. Som vi sa, bør et forslag som dette gjøres privat. Hvis du planlegger å gjøre det hjemme, vil det ikke være for mye trøbbel å legge et stort tegn med mange hjerter og Xs og Os i stuen.

# 4 Med en gratuitous gave. Blomster, sjokolade eller en bamse - alt som sier "Jeg liker deg" vil gjøre. En liten bestikkelse har aldri skadet noen sjanser, ikke sant?

# 5 En spilleliste. Det er så kåt, det kan faktisk fungere. Mange mennesker er svært i musikk i disse dager. Når du har funnet noe å snakke på partnerens musikalske hjerte strenger, kan du pope spørsmålet eller la musikken til å fungere sin magi på jenta din. [Les: 10 fantastiske sanger for den spesielle personen]

# 6 Etter et kyss. Hun lot deg kysse henne! Det kan være en god tid å spørre henne hvor hun mener dette går. Men som vi sa, prøv å ikke gjøre dette etter den første datoen. [Les: 6 tegn på at hun er klar for å kysse henne]

# 7 Under en klem. Donâ € ™ t dømme en person bare fordi den eneste kontakten de vil tillate er en klem. Det er fortsatt en veldig personlig gest, og kan tjene som en åpning for at du skal fortelle henne at du ønsker å date henne utelukkende.

# 8 Med vennlig hilsen. Bortsett fra kattunger og valper, er dette ditt beste ved å spørre henne om hun vil gå jevn. Og kanskje til og med hele veien! Å utelukke de utdaterte datingsklæringene jeg nettopp brukte, kan du aldri gå galt med ærlighet og oppriktighet.

Selv om det ikke slutter slik du forventet det, fulgte du fortsatt tarminstinktet og tok en sjanse. Ikke mye kan sies for folk som fortsetter å gjette seg i samme situasjon. Poenget er at du aldri vet hva som kan skje hvis du ikke prøver. Så lenge du ikke går på noen tær, spør du en person for en forpliktelse er alt bra og bra.

[Les: Hvordan bekjenner kjærligheten til en jente og ikke bli avvist]

Husk, det er bare to utfall: en vil tillate deg å lære av dine tidligere feil og hjelpe deg med å unngå fremtidig avvisning, mens den andre vil ende med å få en fantastisk kjæreste og et mulig varig forhold.

Anbefalt: