Hvordan unngå å få STDs

Innholdsfortegnelse:

Hvordan unngå å få STDs
Hvordan unngå å få STDs

Video: Hvordan unngå å få STDs

Video: Hvordan unngå å få STDs
Video: THE BEST WAY TO AVOID AN STD | And what to do if it's already too late! 2023, November
Anonim

Vil du vite hvordan du kan unngå å få en STD mens du elske? Er du bekymret for eller skremt om å få overførte sykdommer i en av de øyeblikkene av delirious hanky-panky? Vel, det er en flott måte å unngå en STD, og det er ved å bære den testen.

Klikk her for å lese introduksjonen: Ikke vær en idiot - pakk verktøyet ditt

Realistisk er den eneste måten å fullstendig unngå enhver type infeksjoner der nede ved å avstå fra å elske helt. La oss ikke være dumme her. Jeg elsker å elske, vi elsker å elske, og verden elsker å elske. Du har bare å se på den blomstrende befolkningen for å finne ut hvor mye seng-banging går på hver natt.

Damn, millioner av mennesker gjør nok Elvis Pelvis selv når du leser dette. Vi alle elsker elskov. Men STD er fortsatt rundt, så det er viktigere å bruke kondom enn noensinne. Det er ikke noe bedre enn å bli intimt uten kondom, men glede har sin pris.

STD og STI er infeksjoner som kan overføres fra en person til en annen gjennom intim kontakt. Ifølge sentrene for sykdomskontroll er det over 15 millioner tilfeller av STD rapportert årlig. Ungdommer og unge voksne (15-24) er aldersgruppene med størst risiko for å skaffe seg en STD, og 3 millioner blir smittet hvert år. Selv om de fleste STD er behandlet, er selv den en gang lett herdede gonoré blitt resistent mot mange av de eldre tradisjonelle antibiotika. Andre STD, som herpes, aids og genitalvorter, som alle er forårsaket av virus, har ingen kur. Noen av disse infeksjonene er svært ubehagelige, mens andre kan være dødelige. Syfilis, AIDS, kjønnsvorter, herpes, hepatitt og til og med gonoré har alle vært kjent for å forårsake død.

Dessverre, for alle dere kondom-hatere der ute, er den eneste måten å unngå dette på, ved å ha den gummidelen rundt skruenøkkelen din.

Selv om partneren din aldri har gjort seg før, ikke vært eventyrlystne eller bare har delt intime øyeblikk med deg, er STDs fortsatt kontraktible. Det er derfor viktig å bære kondom. Også, det er ikke veldig rettferdig hvis du fortsetter å snuse og blande mellom ulike partnere uten å ha kondom. Du kan enkelt passere dårlig karma på andre, mens du blir smittet selv. Uansett om det er en nattstand, et tilfeldig øyeblikk opp mot en vegg, eller du setter henne over en parkbenk, husk bare lite Johnny Rubber, selv om hun ikke gjør det.

Dette stykket kan gi deg heebie jeebies, eller få deg til å scoff og skryte av hvordan du alltid har gått til Yellowstone National Park ruten like før klimaksaks, alt du trenger er en innsats for å ta all dampen av din selvtillit. Men det er greit, egentlig, så lenge du er forsiktig.

Du kan hoppe over frowning ved alle de små forkortelsene som STD, HIV og hva som ikke. Nyt å elske. Gud ga oss testamente og catties å gjøre nettopp det. Og han ga oss hjernene for å finne ut den perfekte introduksjonen mellom de to. Men merk mine ord, hvis det ikke tas forholdsregler, vil dine små eventyr ende opp med å bli en deprimerende memento i en overført sykdomsbekjempelseskampanje, i stedet for en rasende bekjennelse i Lovepanky Confessions.

Du kan ha tusen hakk på bedposten din, men alt du trenger er en hendelse for å avslutte alt. Så før du kommer dit, gå til nærmeste kjemiker og velg deg en støtfangerpakke med gummi. De geeky medisinmennene kjenner dine latexproblemer, selv om de ikke har hatt noen handling der nede i lang tid. I disse dager får vi veldig tynne og følsomme gummi som kan gi gummisløs intimitet et løp for pengene sine, så finn dem. Og bruk dem.

Forhindre at livet ditt blir STD stat. Så vær ikke en idiot, sett inn verktøyet ditt.

Anbefalt:

Ny