Hvordan å bære en svart fredag avtale på helligdager og reiser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan å bære en svart fredag avtale på helligdager og reiser
Hvordan å bære en svart fredag avtale på helligdager og reiser

Video: Hvordan å bære en svart fredag avtale på helligdager og reiser

Video: Hvordan å bære en svart fredag avtale på helligdager og reiser
Video: Home Workouts Are KILLING YOUR GAINS 2023, Desember
Anonim

"Booket det, pakket det, knullet av." Peter Kays minneverdige rutine på å kjøpe ferier via tekst-TV holder fortsatt opp nesten 20 år. Du reserverer nesten helt sikkert ferier på nettet nå, men fristelsen til å pakke posene og hoppe på det siste flyet forblir, spesielt med svart fredag og bommen i siste øyeblikk ferie steder. Imidlertid bør reise, mer enn noen annen sektor, behandles med forsiktighet denne uken. Mens det er verdt å ta en dun på et par treningsbukser hvis de er en fiver, bringer helligdager større fallgruver. Her er de spørsmålene du trenger å spørre om noen "røverkjøp" tur.

Er det virkelig en avtale?

"Bare å forutse en" avtale "er god verdi fordi det er en del av Black Friday, er sannsynligvis nummer én ting å unngå," advarer Bob Cohen på travelexpert.org.uk. "Bare fordi noe er billig gjør det ikke egnet for deg. Si at du hater varmt vær, en billig avtale til Tyrkia i august kan friste deg, men du bør nok fortsatt unngås."

Donna Jeavons of Contiki reiser (contiki.com) legger til: "Det er godt å være klar over at de billigste tilbudene ikke alltid er nødvendigvis så god verdi som de virker. Forsiktig sjekke hva som er inkludert i prisen og gjennomgå liten utskrift før du bestiller. Gjør din forskning på forhånd."

ANBEFALT: Ski-turene som gjør deg til en bedre skier

Skal jeg vente på mandag?

"Cyber Monday er uten tvil viktigere for den moderne reisebransjen," forklarer Cohen. "Du får alle slags tilbud på tvers av alle områder i sektoren, fra hoteller og flyselskaper som tilbyr direkte reduksjoner til uavhengige reisebyråer som tilbyr tilbud. og fra industrien har store gutter salg til kampanjer fra ferjefirmaer og andre operatører."

Hvordan kan jeg finne tilbud tidlig?

"Som Black Friday og Cyber Monday blir mer kulturelt innebygd, er det sannsynligvis vanskeligere å unngå tilbudene enn å finne dem," avslører Cohen. "Det er en god idé å si opp til flyselskap og hotell nyhetsbrev, samt å være på postlister over de ulike bilagene og avtaleforetakene." Flight Center er et slikt selskap som gjør akkurat det: (flightcentre.co.uk) så Du kan se sin "Red Friday" push før andre forhandlere. I mellomtiden legger noen reiseselskaper tilbud i oppbyggingen til Black Friday for å stjele en kamp mot rivaler, som Jeavons legger til: "Vi har noen rabatter på tidlig-fugler på våre populære Asia-produkter, inkludert vår splitter nye Eternal India-reise."

ANBEFALT: 12 vinterferier over og utover gjennomsnittlig skiferie

Vil Brexit påvirke ferien min?

Jeavons påpeker at det er en sølvfôr for de med penger å bruke: "Det er også en flott tid å reise i Europa. Etter EU-folkeavstemningen har Contiki sett en økning på 22% i bestillinger, noe som tyder på at tusenårene er ivrige etter å reise i Europa nå i tilfelle landskapet endres."

Anbefalt: