Hvordan være en bedre mann: 15 måter til en lykkelig kvinne, lykkelig liv

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en bedre mann: 15 måter til en lykkelig kvinne, lykkelig liv
Hvordan være en bedre mann: 15 måter til en lykkelig kvinne, lykkelig liv

Video: Hvordan være en bedre mann: 15 måter til en lykkelig kvinne, lykkelig liv

Video: Hvordan være en bedre mann: 15 måter til en lykkelig kvinne, lykkelig liv
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Da du var dating, var du øyet eple, men nå føler du deg råtten. Ta hjerte … du kan lære å bli en bedre mann.

Lykkelig kone, lykkelig liv, ikke sant? Så, hva hvis du ikke ser ut til å gjøre din kone lykkelig? Kvinner er temperamentsfulle, emosjonelle og noen ganger rett og slett ubehagelige skapninger. Men når du er forelsket, gir de deg en fylde som du aldri hadde kjent eksisterte. Hvis du ikke ser ut til å komme inn i hennes gode nåde, har du det på hjertet. Det kan føre til at mange menn lurer på hvordan de skal være en bedre mann.

Når du er dating eller først gift, virket det sannsynligvis som om du ikke kunne gjøre noe galt, men nå er alt du gjør, feil. En liten smule stress, mye å bli vant til hverandre, og enda mer ansvar på tallerkenen din, er det sannsynligvis ikke uvanlig å komme hjem til "utseendet." Du vet utseendet; Noen ganger kan du faktisk føle det når du går i inngangsdøren.

Hvordan være en bedre mann

Hvis du vil vite hvordan du skal være en bedre mann, er det ikke så vanskelig. Ganske forutsigbare skapninger, hva kvinner vil ha, er ikke en diamantring, en eventyrlig romantikk eller en fyr som har millioner i banken * vel, ikke alle av oss *.

Det de fleste av oss vil ha, er å ha ubetinget kjærlighet, noen til å stole på, og noen vi føler oss verdsetter oss selv når hornene og de sprø øynene kommer ut. Her er 15 tips for hvordan du blir en bedre mann. [Les: Første år av ekteskap - Overraskende sannheter ingen snakker om]

# 1 Kyss henne hver morgen. En liten og enkel gest, hvis du blir vant til å kysse henne om morgenen og før du går i seng, vil det bety verden for henne.

Uansett hva hun kanskje ligger inne i, smelter øyeblikkelig når hun føler at leppene dine berører henne. Et kyss vil få hjertet til å sveve og fortelle henne at det ikke er en levende person som du hellere vil våkne opp eller legge seg ved siden av.

# 2 Har tunge skuldre. Det kommer til å være tider når hun pisker ut på deg for absolutt ingen grunn i det hele tatt. Hvis du overreagerer og møter henne med lignende oppførsel, vil det nok ende i et fjell som kunne ha vært en mollehøyd. Hvis hun har en dårlig dag og tar det ut på deg, spør du bare om hva det virkelige problemet er.

Og sannsynligvis kommer hun til hennes sanser og ser deg ikke som den dårlige fyren, men som fortrolige. Selv om du ikke gjenkjenner det, er du sannsynligvis ikke alltid Prince Charming heller. Gi henne samme spillerom som du vil at hun skal gi deg. [Les: 14 søte måter å få jenta til å føle seg spesiell og elsket]

# 3 Vær beskyttende. Av evolusjonære årsaker er menn jakkarene, og kvinner er samlere og hjemmemagere. En kvinne trenger å føle at hun blir beskyttet. Det handler ikke bare om å ha flaggermus ved din side hvis noen bryter inn i midten av natten.

Det innebærer å beskytte henne mot vondt og følelsesmessig smerte. Et veldig viktig aspekt for å lære å være en bedre mann er å skamme med vennene dine til tider om hvordan hun kan være en tisse, men respekterer og beskytter henne over alt annet.

# 4 Ta noe av hennes tallerken. Om hun jobber utenfor huset eller ikke, er flertallet av husarbeidene sannsynligvis hennes ansvar. Grunnen til at hun kan være i dårlig humør er at hun er overarbeidet og stresset ut. [Les: De 25 søteste romantiske gestene for hverdagen]

Hvis du kan ta noe av hennes tallerken, vil det gjøre en stor forskjell for henne og fortelle henne at du elsker og bryr seg om henne. Noe så lite som støvsuging kan være den beste forspillingen det noensinne var. Snakker om forspill …

# 5 Tend til hennes seksuelle behov. Det er lett å bli vant til big bang, spesielt når du har stramme tidsplaner eller potensialet for at en baby skal gå gjennom døren når som helst. Hvis du vil vite hvordan du skal være en bedre mann, må du tenke på hennes seksuelle lyster og noen ganger gjøre ting som bare er for henne.

Tilbring litt mer tid på å utforske sine soner, og du vil se en endring i henne umiddelbart. Tar deg tid til å sette hennes behov over ditt, sier "Jeg elsker deg" på en veldig spesifikk måte. [Les: Hvordan bedrive en kvinne - Seksuelt og følelsesmessig]

# 6 Husk de viktige tingene. For gutter, kan et jubileum eller en bursdag bare være en annen dag. Men til en kvinne er disse datoene viktige ting. Kvinner liker å være fussed over en gang i mellom. Når du ikke anerkjenner en spesiell dag, gir det henne inntrykk av at du ikke bryr deg nok til å huske.

Hvis du kan huske statistikken til alle dine favorittbaseball-lagmedlemmer, men ikke husk dagen du sa "Jeg gjør", sier det til henne at du ikke bryr deg så mye. Til en kvinne, det er veldig skadet og kan få henne til å føle seg ubetydelig. [Les: 8 forhold datoer menn burde aldri glemme]

# 7 Si takk. Jo, hun gjør vaskeri hver dag og plukker sokkene opp av gulvet. Men nyhetsblits, hun liker det ikke, og det er ikke obligatorisk for henne. Når du gjør jobber rundt huset lenge nok, blir det bare noe som folk forventer av deg, og du blir ikke lenger verdsatt.

Pass på at hun vet hvor takknemlig du er for at hun tar vare på dine behov uten å bli spurt … bare fordi hun elsker deg.

# 8 Fortell henne at du elsker henne. Menn er ikke alltid de mest verbale skapningene. Alle snakker et annet språk av kjærlighet. For noen, gjør ting viser kjærlighet. For andre, å kjøpe gaver viser kjærlighet.De fleste kvinner trenger å høre "Jeg elsker deg" muntlig. Ikke bare antar at hun vet det; fortell henne så.

# 9 Send eller legg henne notater. Det er ingenting som vil lyse en persons dag mer enn å få litt kjærlighetsmeldinger fra mannen sin. Hvis du ser noe som minner deg om henne, ta et bilde og send det med en bildetekst. Nøkkelen er å la henne få vite at du tenker på henne hele dagen, og at hun er for alltid i tankene dine. [Les: 15 søte ting å skrive din kvinne når du savner henne]

# 10 Ta henne ut ofte. Når du blir et par, endres mange ting. Det blir plutselig mye mer komfortabelt og rimelig å sitte på sofaen og se på en film. Hver kvinne vil bli vunnet og spiste om hun er gift eller ikke.

Sørg for å ta henne ut til middag eller bare for drinker. Å kle på deg og føle at du er dating igjen, kan gjenopprette et forhold og det er en flott ting å gjøre hvis du vil vite hvordan du skal være en bedre mann.

# 11 Overrask henne. Spontanitet er ikke lett å komme forbi når du har fullt liv, en heltidsjobb og barn. Men det betyr ikke at hver dag skal føles som Groundhog Day. Hvis du oppdager at kona blir litt utbrent, overraske henne med blomster eller en fin gave bare for å få henne til å smile.

Hvis du ønsker å få ekstra poeng, planlegg en ferie for bare dere to. Vanligvis må hun lage alle planene. Hvis du tar ledelsen og gjør ordninger, vil du bli den beste mannen noensinne. [Les: 12 virkelige grunner til at par dør hverandre over tid]

# 12 Lytt. Noen ganger føler kvinner at alt vi gjør er å snakke, og ingenting blir aldri absorbert. Vis henne som du lytter ved å delta i samtalen … ved å snakke. Jeg vet, akkurat det motsatte av hva du ville tro. Men, når hun snakker, viser hun at du er oppmerksom og lytter, ikke stirrer tomt fra la-la land.

# 13 Ta vare på dagen også. Kvinner er veldig empatiske skapninger. Sannsynligvis spør hun hvordan dagen var når du gikk i døren. Hvor ofte spør du hvordan dagen gikk? De fleste gutta unngår spørsmålet om at de skal få en liste over dårlige ting.

Når du ikke spør, føles det som om du ikke bryr deg om hennes verden. Hvis du vil vite hvordan du skal være en bedre mann, spør henne hvordan hennes dag var. [Les: Ekteskapsråd - 11 tips for lykkelig hver gang]

# 14 Gjør deg kjent med hennes prestasjoner. Noen ganger er det vanskelig for en mann å se sin kone være mer vellykket i sin karriere eller å finne suksess når de ikke finner det samme. Nøkkelen til å vite hvordan man skal bli en bedre mann, er å trives i hennes prestasjoner og fortelle henne hvor veldig stolt du er av hennes harde arbeid.

# 15 Snakk godt om henne til andre. Ingenting gjør en kvinne bedre enn å høre deg snakke vennlig om henne. Noen ganger er det ubehagelig å fortelle noen hvordan du føler det, derfor bruker du muligheten til å fortelle noen andre når hun er i earshot, er en utmerket måte å få henne til å føle seg bra og fortelle henne hvordan du føler deg indirekte.

Det er ikke alltid lett å gjøre kvinnen i livet lykkelig. Faktisk kan det til tider føles som om du er bane av hennes eksistens. Når du blir et par, det gjør deg til nummer én, hennes store skulder, og personen hun skal ta henne ulykkelighet ute på.

[Les: 15 subtile ting som endres når du blir gift]

Nøklene til å vite hvordan man skal bli en bedre mann, er å vise henne empati, klemme henne, smil på henne og setter pris på henne. Fortsett å bekymre deg for de dyre gaver; litt oppmerksomhet er gyllen.

Anbefalt: