Hvordan være en mann slik han virkelig burde være

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en mann slik han virkelig burde være
Hvordan være en mann slik han virkelig burde være

Video: Hvordan være en mann slik han virkelig burde være

Video: Hvordan være en mann slik han virkelig burde være
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, November
Anonim

Har du den virkelige mannen i deg? En ekte mann er ikke definert bare ved hans machismo. Les disse 15 egenskapene om hvordan du skal være en mann, slik han virkelig burde være.

En ekte mann er ikke bare en jevn talker eller en fyr som prøver å passe inn.

Han er noen som alltid ser opp til med ærefrykt og respekt.

Og ja, han vet definitivt veien rundt kvinner også.

Det er altfor mange gutter der ute som bare eksisterer eller stadig bekymrer seg for måter å bli beundret og elsket.

Men for noen få virkelige menn, får oppmerksomhet og respekten de fortjener kommer naturlig.

Har du noen gang møtt en fyr som gjør at du føler deg som mindre av en mann?

Du trenger ikke å oppføre seg som en alfamann eller noen som dominerer for å være en sann mann i den virkelige forstand.

Du trenger bare å bli en bedre deg og en mann i all sin maskulindefinisjon.

Hvordan være en mann

En ekte mann er ikke hud dyp. Ekte menn er skapt på innsiden, og bare accessorized på utsiden.

Hvis du virkelig ønsker å være en ekte mann som respekteres som en fin gentleman, er her 15 trekk av en sann mann som du må blande inn i din egen persona.

Det er ikke noe som kan endres om dagen, men alt du trenger er en begynnelse å gå den riktige veien til å bli en mann som er alt han egentlig burde være.

# 1 Har dine prinsipper. Dette handler om hvem du er. Har du prinsipper i livet? Har du opprettet noen regler og etiske retningslinjer som du tror på? En mann med prinsipper er en fyr som klart definerer sin tro på rett og galt og stikker til det.

Kan du noensinne holde noen for penger? Ville du noen gang ha sex med en jente hvis hun var for full til å legge merke til? Du får ideen, ikke sant? En mann med prinsipper er en fyr som har en fast oppførselskodeks. Det er ikke satt i stein da livet er i endring, men han er godt knyttet til samvittigheten for å skille mellom høyre og galt. [Les: 12 tips for å være perfekt i alt du gjør]

# 2 De samme regler gjelder for ham. De fleste i verden skjønner ikke engang denne regelen. En ekte mann følger den universelle regelen som gjelder for andre og for seg selv. Hvis han forventer at noen skal be om unnskyldning fordi de var sent, bør han gjøre det samme når han er sen også. Hvis han vil at hans kvinne skal unngå å se på andre menn, bør han unngå å se på andre kvinner også. En ekte mann er ikke partisk, og han stiller heller ikke andre regler for seg selv og andre.

# 3 Hans ord er hans ord. Når en mann gir et løfte, står han ved det uansett hva. De fleste forstår kanskje ikke denne logikken, men med mindre han kan holde sitt ord, gjør han alt han kan for å holde fast på løftet han har gjort.

# 4 En ekte mann er ridderlig. En ekte mann vet hvordan han skal oppføre seg med en kvinne. Han behandler sin kone eller kjæreste med kjærlighet og hengivenhet, og opptrer alltid ridderlig mot henne. Han er hennes søyle og passer til hennes behov og ønsker. [Les: En manns kode for moderne ridning]

# 5 Respekt og ydmykhet. En ekte mann er ydmyk og nådig. Men likevel har han en autoritetskunskap som er selvsikker og avgjørende. Han respekterer alltid alle rundt seg hvis ikke deres oppførsel krever uhøflig tilbakevending. Han er høflig mot kvinner i alle aldre og vil aldri ille behandle dem eller få dem til å føle seg fornærmet.

# 6 En ekte mann har drømmer. Fortsett dine drømmer og ambisjoner med lidenskap og hardt arbeid. En ekte mann er dedikert til sine drømmer, men samtidig forsømmer han ikke de løftene han har gjort til den han elsker. Uansett hvor opptatt han er, gjør han fortsatt tid til de som han elsker.

# 7 Sofistikert og godt kledd. En ekte mann er ikke avhengig av kosmetikk, men han vet å rengjøre og gifte seg selv. Han er godt kledd og legger merke til hans antrekk. Og hvis du vil være en ekte mann, dab de manlige duftene som får deg til å føle deg og virke mer mannlig.

# 8 Han er klar over sin verden. En ekte mann er ikke uvitende. Han er klar over alt rundt ham, og han holder styr på aktuelle saker som betyr noe for ham. Han er intelligent, en mann i verden og en som kan stole på å gi gode råd når han blir bedt om det. [Les: 10 typer venner du må unngå i livet ditt]

# 9 Mannen er godt munnet. Du kan være kaldhjertet når du må, men vær sjenerøs og gi når du ser noen som er virkelig trengende. Hvis du ikke skylder noe for noen, er du ikke forpliktet til å hjelpe noen uten grunn. En ekte mann hjelper de som har behov, men ikke når de kan hjelpe seg selv.

# 10 Vær bestemt. En ekte mann er fast bestemt. Han er lidenskapelig og lojal mot sine drømmer og ambisjoner. Han pussyfoot ikke rundt problemer eller hindringer. Han planlegger sine trekk og utfører sine ideer med tillit og besluttsomhet. [Les: Hvordan lykkes i livet]

# 11 Han går høyt. En ekte mann bryr seg ikke eller lurker som en tyv. Han gjør at hans nærvær føles og går med nåde og selvtillit. Han respekterer seg selv og føler seg ikke nødt til å virke sakt eller svak foran en annen person.

# 12 En ekte mann er ikke sneaky. Ikke vær vag eller sneak i kommunikasjonen din eller din oppførsel. En ekte mann kaller en spade en spade og er alltid grei og sannferdig, med mindre han ser et behov for å skjule sannheten. Han skifter ikke føttene i ubehag eller gjør historier for å dekke hans inkompetanse.

# 13 Han er i kontroll. Ha kontroll over ditt eget liv. Hold deg rolig og sammensatt selv når ting glir ut av hendene dine.En ekte mann vet at panikk og stress bare gjør ham mindre effektiv. Han planlegger, tar beslutninger og fokuserer på konsekvensene av hans handlinger i en rolig og sammensatt sinnstilstand.

# 14 En ekte mann kjenner sine prioriteringer. Vet du hva som betyr mest for deg? Og vet du hva som egentlig burde være viktigst? De fleste menn er forvirret om de virkelige prioritetene i livet deres. Familie og kjære kommer før selvtillit overlegenhet i verdslige fornøyelser. [Les: 10 viktige trekk ved en god kjæreste]

# 15 En ekte mann aksepterer sine feil. Vær villig til å godta feilene dine, og ikke gjenta dem igjen. En ekte mann gjør ikke skylden på noen andre hvis det er hans egen feil. Han anerkjenner sine feil og løfter for ikke å gjenta dem igjen. Han forstår at å akseptere feil eller nederlag ikke gjør ham svakere. Det gjør ham bare mer beslutsom og bestemt.

Hvordan se ut som en mann og oppføre seg som en ekte mann

Vil du føle deg som en ekte mann over natten? Prøv disse fem tipsene til å virke mer som en ekte mann og skremme andre rundt deg på samme tid.

#1 Ikke fnise. Du har ingenting å føle deg vanskelig om. Hvis du synes det er morsomt, er det sannsynligvis, så le høyt. Hvis det ikke er så morsomt, bare smirk eller smil fra ett hjørne av leppen din. [Les: 25 ting som gjør en jente på seksuelt og ellers om en fyr]

#2 Vokse en bart Hvis det ikke viser seg at du er en mann, hva gjør det?

#3 Ha whisky eller scotch på klippene. Det er en manns drikke, spesielt hvis du liker å drikke deg pent eller bare et par isbiter.

#4 Ha en intens øyekontakt. Ekte menn er ikke redde for øyekontakt. En sterk øyekontakt gjør at du virker mer mannlig og i kontroll.

#5 Ikke unn deg idle snakk som passer til samtalen av barn. Stillhet i samtalen er helt akseptabelt for en mann.

[Les: 15 ting kvinner ser etter hos en mann å falle for ham]

Å være en ekte mann er ikke så lett som de fleste menn tenker. Hvis du vil være en, behold disse 15 prinsippene om hvordan du skal være en mann i tankene og leve etter disse reglene. Før lenge blir du respektert og elsket den virkelige mannen som du er.

Anbefalt:

Ny