Hvordan være en alfa mann: slipp løs den uimotståelige indre deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være en alfa mann: slipp løs den uimotståelige indre deg
Hvordan være en alfa mann: slipp løs den uimotståelige indre deg

Video: Hvordan være en alfa mann: slipp løs den uimotståelige indre deg

Video: Hvordan være en alfa mann: slipp løs den uimotståelige indre deg
Video: 2.BÖLÜM 🍀''VADİDEKİ ZAMBAK'' 🍀HONORE DE BALZAC (SESLİ KİTAP) 2023, September
Anonim

Hvis du vil vite hvordan du skal være en alfamann, kan det ikke bli fakket * ikke for lenge *, her er noen alfa-tendenser som kvinner ikke vil være i stand til å motstå.

Her er en hemmelighet - å være alfa-mannen handler ikke egentlig om jenta. Det handler om deg, å være deg uten bure - den dårlige gutten som ikke kan flaske inn.

Så hvordan gjør vi dette?

Din 6-årige du kjenner din naturlige alfa

Vil du vite hvordan du skal være en alfa mann? Vel, la oss gå tilbake til dine indre dårlige begynnelser. Bokstavelig.

Husk da du var 6? En ukontrollabel, la oss være ærlige, ubehagelig, liten tyke. Det var normalt da å høre moren din skrike, for den aller største gangen, for å slå seg ned og slutte å forårsake kaos.

Klokka 6 behøvde du ikke å bli fortalt HVORDAN være en alfamann. Det var din naturlige tilstand.

Så hvor er min alpha borte?

Når vi blir eldre, stemler samfunnet ned på vår indre alfa som brister gjennom sømene. Og på et tidspunkt handler vi vår alfa-essens for en følelse av fred og aksept. Alfa blir en fremmed.

Men han forsvinner ikke. Som Jekyll og Hyde eller Bruce Banner og 'den andre fyren', venter han bare under overflaten …

Så hvordan tar vi vår Hulk ut?

Først, fjern dine tvil.

La meg svare på ditt virkelige spørsmål - hva om jeg får jenta ved å være alpha, men bli slått av andre alfaer?

Noen gang virker rammer støtende hodene i naturen? Smertefull.

Det er en god grunn til tvil. Vold er generelt langt mindre vanlig i det moderne samfunnet som det en gang var. Vi er imidlertid fortsatt kablet for å senke vår karisma i situasjoner der det kan være "overlegen" farlig konkurranse.

Tenk deg tribal dager hos mennesker. Å være en alfamann ville potensielt ha betydd konkurranse, i form av en pinne rettet mot hodet ditt. Men egentlig omfavner kaos er bra. Chaos gir muligheter som dine sikrere konkurrenter ikke vil ha. [Les: 30 alpha mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa]

De som spiller for å vinne, ende opp med den tryggeste innsatsen i spillet av attraksjon og suksess. De lærer det raskeste, gjennom tilbakemelding. Som verden er nå langt mindre farlig enn det var, å være alpha tilbyr enorme muligheter med langt redusert risiko for dødelighet.

Nøkkel mottoet her er: spill det for å vinne eller være gjennomsnittlig.

Ok, jeg er kjøpt inn - hvordan kobler jeg meg til Inner Alpha?

#1 Først, vet at det ikke er en alfa.

Alfa kan være: tynn eller overvektig, høyt eller stille, simmering, utålmodig eller en handlingsman. Gå videre til den delen av denne funksjonen undertitlet "se etter hva som gjør deg fri" for å se hvordan dette kan være mulig.

#2 Avstå fra å dømme din indre alfa. I stedet:

- Embrace din indre 6 år gamle, uansett hvor dum dette føles

- Embrace kaos, ubehag og kritikk

- Kast hva mamma og pappa fortalte deg, gjorde deg til en god gutt

#3 Vet at dine følelser ikke kan siviliseres.

Så hør på dem. De vet hvor ditt alfa er. Dykk inn i dypen. Det er følelsen av å trykke på summeren før du har svaret. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som får jenter til å svømme]

Skrue svar, legg litt gel på, glatt håret ditt tilbake, og skru opp motorsykkelen din * hvor dårlig føles liker deg: mote, edgy vitser, banne, være en pikk, være narcissistisk - fyll inn dine egne blanks *.

Alphas har det gøy. Mye moro.

Nyt prosessen. Alt i denne funksjonen bør absorberes med sikte på å øke personlig glede - gjør det som virkelig føles morsomt til deg. Hvis du ikke har det gøy, gjør du noe galt.

Å paraphrase marketing-pitch ekspert og alfa, Oren Klaff: "Dette er ikke en hund og ponieshow, det er for din egen personlige nytelse." Nøkkelen her er å lære å koble til det stedet hvor hjertet ditt hopper, adrenalinpumper, og du føler indre frihet.

Merk - først når du lærer å være en alfa-mann, kan du i hovedsak føle frykt, angst eller tvil. Alle de pent oppe følelsene er nære fettere til spenning og frihet. Du tolker bare dem opp og ned. [Les: Hvordan være en dårlig på 25 awesomely dårlig måter]

Se en film med en romantisk alpha bly og ta notat

Den viktigste tingen å vite er hva du resonerer med, beundre eller frykt i ANDRE, er også inne i deg.

For eksempel, når jeg ser på en Leonardo DiCaprio-film, ser jeg aspekter av mine egne alfastrekk, for eksempel:

#1 Er impetuøs

#2 Går etter jenta ønsker han selv fare for seg selv og nærmer seg henne direkte, spiller den for å vinne

#3 Ser i øynene at han vil gå til noen lengder for å vinne

#4 Obsessiv og borderline gal

#5 Kan ikke behandle meningen med å være balansert eller gjennomsnittlig

#6 Kledd for å drepe

#7 Snakker med autoritet og dyktighet

Hvilken alpha heartthrob eller filmstjerne resonerer du med?

[Les: Hvordan være en mye bedre mann ved å bruke riktig modell]

Øv fryktløshet

Ingen er født fryktløs. Fearlessness er en praksis. Noen begynner å praktisere unge, andre i eldre alder. Noen mennesker gjør aldri og så bor begrenset av deres frykt. Her er 2 måter å gå om det:

# 1 Vet frykt vil alltid være der.

Fryktløshet er dristig i møte med frykt-følelser. Stig opp til anledningen.Når du har lyst til å gå ned, for å pumpe bremsene, spille trygg - gjør motsatt!

# 2 Overrask deg selv ofte.

Gå inn i et rom og hilse ektefellen din ved å åpne halsen og snakke på toppen av lungene. Skyll deg, rop som om du synger - 'hey-yoooo'

Det er et helt felt om dette kalt bioenergetikk.

Tanken er at når du oppfører deg på måter som er slående, kan tankene dine ikke hjelpe uten å følge med. Sinnet ditt merker en forskjell mellom sine gamle antagelser om deg, og din nye oppførsel * og ditt sinn liker ikke dissonans *. Så derfor skifter det sin tro for å matche oppføringene dine.

Du har holdt din naturlige alfa i så lenge at du må omskole deg selv for å uttrykke det. Du kan skape ekte fryktløshet ved å gjøre det som ikke føles naturlig først. Dette vil åpne deg opp over tid, til dristighet blir den andre naturen igjen. [Les: Hvordan være dominerende - 15 rolige og faste måter å være den ekte alfa]

Spis og sov som en alfa

Her er hvor filmer lurker oss - alphas ser alltid ut til å ha en øl i nærheten, å røyke som en skorstein, og spise fettete burgere hele dagen. Der er mange, mange alfaer som det. Men det er også mange alphas i fengsel. Jeg antar at du vil være et ikke-selvdestruktivt alfa.

Så spill det for å vinne på lang sikt, behandle kroppen din som et tempel. Sov i et svakt rom, ta kald dusj, løft vekter, alt for å pumpe opp menneskelige hormoner for velvære. Sett naturlige ting i kroppen din for å svekke din vitalitet og opprettholde den. [Les: 12 tips for å forvandle deg fra en fin fyr til en ekte mann]

Se alltid etter hva som gjør deg fri

Ikke hva som kan virke som gratis for andre, men det som gjør at du føler deg fri.

Hvis du prøver å rationalisere hva bør få deg til å føle deg fri, du beveger deg bort fra din naturlige alfa. For alfa er det ingen grunn til å trene for hans oppførsel. Han uttrykker det som føles mest naturlig, gratis, morsomt, spennende, interessant, alle de engasjerende følelsene.

Din evne til å uttrykke frihet gjør jenta på, og stoler på og pris deg. Hvorfor? Fordi uttrykke frihet er en så vanskelig ting å falle. Dette kan bety at andre blir ubehagelige. Hvis du gjør noen ubehagelig, får du deg til å føle deg ubehagelig, da er dette grunnen til at du ikke kan koble til din naturlige alpha.

Alpha er situasjonell

Å vite hvordan å være en alfa-mann er situasjonell: Hvis du er far til en 3 år gammel, er du kongen i det miljøet. På kontoret med sjefen din, er du sannsynligvis ikke. Men du kan alltid finne måter å opprettholde en følelse av frihet. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

Her er 7 nøkler for å opprettholde et alfa-tankesett, i ethvert miljø:

#1 HAR GOD FUN * Ikke for show! * Opprettholde en følelse av lekhet selv under press

#2 Opprettholde positiv stilling

#3 Ikke nikker for mye

#4 Ved å bruke ord som "sikker" og "jeg ser" og "rett" heller enn "ja" og "ok"

#5 Å være ærlig med det du tror

#6 Vær ubønn for å være uenig

#7 Ikke å være perfekt

Forstå hvem som er i kontroll

To personer snakker. Det er en film, actionpakket. En av menneskene er Leonardo DiCaprio. Hvem reagerer mer på den andre personen?

Ganske åpenbart, ikke sant?

Alphas fokuserer på å flytte sin egen energi, i stedet for å danse til en annen persons melodi. Hvis du finner at fokus ligger på hva den andre personen tenker på deg under en interaksjon, er dette problemet.

Som en mental disiplin kan du trene fokuset på ting som støtter dine mål og selvtillit i stedet. [Les: Slik skal du være mannlig uten å være en rykk]

Hvis en jente fortalte en alfa, var han et røvhull, ville han fokusere på at hun var følelsesmessig engasjert av sin tilstedeværelse * et godt tegn * og ikke på hennes ord. Han ville være mer sannsynlig å holde seg fast og fokusere på å være leken og koble til henne, og vet at hun kanskje bare kan teste sitt stål, og ikke internalisere sin negative kommentar.

Embrace din 'Inner A-hole' med utholdenhet

Det bringer meg til et annet poeng om hvordan å være en alfa-mann. For mange gutter kan bare ikke ta avslag. Vel, la meg påpeke en sjokkerende sannhet.

Se på filmer med en mannlig alfabetisk interesse. Jenta gir vanligvis ikke med ham umiddelbart. Hun kan til og med si at de aldri kan jobbe - «han er bare en spiller» eller til vennene sine - «han er så full av seg selv» eller til ham bare - «jeg kan ikke», etterfulgt av en nysgjerrig blikk tilbake og utgang.

Når vi prøver å være den hyggelige fyren, kan dette bare få oss til å virke innbydende. Vi er glemsom. [Les: Nice guy syndrome - 16 grunner til at jentene finner dem så kjedelige]

I stedet får du oppmerksomhet som en 6-åring. La deg skru opp. Vær rå, ubehagelig - nøkkelen er at den skal føles leken og morsom for deg. Jenta er mer interessert i din energi enn dine ord. Hun ønsker å se en full person med oomph, ikke en tapedanser.

Dette kan ikke være faked. Jo før du aksepterer at du kan være litt av en pikk til tider, jo før hun kan fortelle deg at hun også er litt av en tisse til tider også. Ingen dommer, bare fritt uttrykk og eksperimentering.

[Les: 15 ting kvinner ser etter i en mann før han faller for ham]

Hvis du har lurt på hvordan du skal være en alfamann, husk dette - du er allerede en alfa.Og litt av et røvhull; og fri; og badass - du trenger bare å uttrykke dette mer for å minne kroppen og sinnet, og resten vil ta vare på seg selv. Jenta vil bli fullstendig hypnotisert av din oppriktighet og unapologetic dristighet. Fly nå mine unge alfaer!

Anbefalt: