Hvordan være mer mannlig: Begynn å lytte til dine instinkter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være mer mannlig: Begynn å lytte til dine instinkter
Hvordan være mer mannlig: Begynn å lytte til dine instinkter

Video: Hvordan være mer mannlig: Begynn å lytte til dine instinkter

Video: Hvordan være mer mannlig: Begynn å lytte til dine instinkter
Video: How To Become More Masculine 2023, Desember
Anonim

Samfunnet søker å emasculate menn. Hvis du vil vite hvordan du skal være mer maskulin, slutte å lytte til hva folk forteller deg og lytte til dine instinkter.

Gutter, jeg misunner deg ikke. Selv om jeg ikke alltid liker det samfunnet forteller meg, er det en kvinne som skal gjøre, til slutt er det vanligvis hva min hjerne forteller meg uansett. Når det gjelder gutter, har det vært en kampanje siden syttitallet for å squash alt mann og gjøre det dårlig. Hvis du lurer på hvordan du skal være mer mannlig, klandrer jeg deg ikke for spørsmålet.

Hvordan bli mer maskulin ved å følge dine instinkter

Vårt samfunn forsøkte å ta alt mannlig og gjøre det dårlig. Konkurranse, dårlig, aggressiv, dårlig, rambunctious, dårlig. Problemet er når vi tar ut alle disse egenskapene, hva vi gjør er stripe gutter av å være gutter og la bare skjell i kølvandet. Jeg kan ikke forestille meg om noen fortalte meg at alle instinkter og impulser jeg hadde, var feil. I stedet bør jeg streve etter å være noe jeg ikke er, kvinne.

Så, hvis du er lei av noen som forteller deg at du ikke kan være hva du var ment å være, må du slutte å lytte til retorikken. Menn, det er på tide for deg å stå opp for deg selv, sparke systemet, gjør litt støy, vær høyt, vær aggressiv. Dammit, vær hva du var ment å være-jegere og beskyttere!

# 1 Vær konkurransedyktig. Nei, det betyr ikke at du snyder, løgner og stjeler deg til toppen, som er hvor nesten alle filmer og Hollywood maler vellykkede mennesker. Det betyr at målet ditt ikke er å spille fint eller fremme en andres selvtillit.

Du vinner ganske og fremmer ditt eget selvtillit. Søke for å komme videre, arbeide for å banke folk på vei, ønske å vinne alt, og stå på toppen av fjellet som skriker "Jeg er konge." Konkurranse er det som gjør oss alle bedre. Det er ikke det som gjør oss alle ulik. [Les: 13 motsatte egenskaper av svake og sterke menn]

# 2 Vær aggressiv. Ja, du skal være beskyttere og jegere. Stopp å kjøpe inn teorien om at du skal "leke godt" hele tiden. Vær rettferdig, men ikke bøy over bakover for å leke fint og passe inn med alle andre. Ta sjanser, drøm stort, og gå for godt uten å bekymre deg for hva andre vil tenke på deg, for ikke å passe inn i flokken. [Les: Frykten for fiasko og hvorfor du ikke bør være redd for å mislykkes]

# 3 Slutte å sitte stille. Nei, du trenger ikke å sitte stille i stolen oppfører seg, ikke forstyrre, og aldri forårsaker konflikt. Menn skal utfordre hverandre, være boisterøse og forårsake problemer med å skape forandring.

Å sitte stille er ikke hva du var ment for. Du er kjønn av å ta ting i egne hender, stå opp når det er på tide å stå opp, og være movers og shakers. Stopp å sitte stille og vente på ting som kommer til deg. Vær aktiv, ta kontroll og gå etter hva du vil.

# 4 Bli leder. Jeg beklager å si det, men gutta får ikke kampanjene oftere fordi det er en gammel manns klubb. De får kampanjer fordi menn er instinktive ledere. Sikker, ikke alle av dem, og det betyr ikke at kvinner ikke kan være ledere også.

Men det faktum at menn er bedre å skille sine følelser for å se en situasjon for hva det er, er et vitenskapelig faktum. Det gjør deg ikke bedre eller verre, det gjør deg annerledes. Det er den forskjellen at vårt samfunn stoler på å gjøre de harde beslutningene ikke basert på følelser.

Beslutninger som er følelsesmessig i virksomhet eller for beskyttelse, er sjelden de rette for alle. [Les: Definere ekte maskulinitet - hva betyr det egentlig å være en mann?]

# 5 Vær sterk. Jeg er lei av jenter som sier at de vil gå i krig eller at de vil være brannmann. Ikke at jeg bryr meg om de er, jeg tror at hvis en jente er sterk nok, burde hun få henne skutt.

Men hvis en brann bryter ut hjemme hos meg og jeg trenger noen til å flytte rumpa ned en stige tre historier opp, vil jeg ha noen sterk nok til å flytte den, det være seg en mann eller en kvinne. Det betyr også at du er mentalt sterk.

Du kan ikke bryte ned ved første tegn på trøbbel eller miste din dritt over det minste. Det er greit for en fyr å gråte når noe skjer dårlig. Det er ikke greit for dem å gråte over det minste. Hvis du vil vite hvordan du skal være mer mannlig, ikke gråt så mye som jeg gjør. Det er din evolusjonære jobb å være den sterke, kroppen og sinnet.

# 6 Vær deg selv. Det er ikke at kvinner ikke vil at du skal trene og se bra ut for oss, men hvis du tar lengre tid for å gjøre deg klar, er det altfor mye av tiden din blir kastet i feil retning.

Hvis du vokser øyenbrynene, får du en mani-pedi oftere enn den gjennomsnittlige kvinnen, den må stoppe. Gutter skal være tøffe rundt kantene. Ja, det betyr ujevn krybler, et lite hår hvor det er ubeleilig, og at du er ute av dusjen om ti minutter, ikke to timer * som ikke er maskulin i det hele tatt *. [Les: 20 giftige mannlige egenskaper som ikke er giftige i det hele tatt]

# 7 Vet hvordan du fikser ting. Jeg fikser en god middag. Jeg løser en boo-boo når barna mine faller. Jeg til og med noen ganger Google min datamaskin for å fikse noe. Men hvis du vil være mer mannlig, så vær ikke en ringer, vær en fixer.

Når noe bryter, ikke hente telefonen for å ringe noen, med mindre du må. Finn ut det selv. De mest maskuline gutta jeg kjenner, har det riktige verktøyet, kunnskapen og kjører for å si, "Skru det, jeg vil gjøre det selv."

# 8 Vær respektfull. En del av å være maskulin er å anerkjenne kvinner med respekt.Ja, vi er like. Nei, vi er ikke det samme. Hvis du vil være mer mannlig, vis respekt for det andre kjønn.

Det betyr å åpne døren for en kvinne, trekke ut stolen, åpne bildekselet, eller til og med trekke over for å hjelpe henne å bytte et flatt dekk. Maskulinitet handler om å beskytte de mindre sterke i samfunnet og respektere den andre halvdelen av det som bærer barna for å holde menneskeheten levende. [Les: Hvordan være attraktivt for kvinner og et snitt over alle andre menn]

# 9 Vær modig. Når ting går bump i natten, vær den som undersøker og forteller kjæresten din eller kone å bli satt. Hvis det er en edderkopp, en mus eller et annet skadedyr som truer din gård, være den som skal squash den.

Hvis det er fare, legg deg selv foran kniven. Den mest maskuline egenskapen som en fyr utviser, er modig og fryktløs. Hvis du kan være de to tingene, er de uttrykk for maskulinitet. [Les: Hvordan være en mann slik han egentlig burde være]

# 10 Har overbevisninger. Det er ikke noe mer mannlig enn å holde til idealer og sterke overbevisninger og holde seg til dem. Å være villig til å dø for det du tror på, er noe som ikke mange av oss, mann eller kvinne, er villige til å gjøre. Men det er en veldig mannlig egenskap å føle seg sterkt nok om noe som du vil gå til din dødsslag for hva som er riktig.

Det største spørsmålet i mange kvinners sinn er "Hvor har alle de virkelige mennene borte?" Sannheten er at de fortsatt er her, de har nettopp blitt programmert til å tro at det er maskulin, er feil, stygg og dårlig. Du trenger ikke virkelig å spørre hvordan du skal være mer mannlig, bare slutte å la samfunnet fortelle deg hva og hvem du skal være, i stedet følg instinktet ditt.

Uansett hvor hardt vårt samfunn forsøker å stampe ut hver mannlig egenskap, stiger de sanne menn over det og finner veien. Går mot kornet for å avdekke sin sanne natur og glede seg over det.

[Les: Hva er maskulinitet? Sannheten bak hva kvinner vil ha på menn]

Å vite hvordan man skal være mer mannlig betyr at du er selv og går med det du kjenner i hjertet, ikke hva du ble fortalt å vokse opp. Ditt kompass og instinkter er sanne, propagandaen er det ikke.

Anbefalt:

Ny