Hvordan være den beste Wingman noensinne!

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være den beste Wingman noensinne!
Hvordan være den beste Wingman noensinne!

Video: Hvordan være den beste Wingman noensinne!

Video: Hvordan være den beste Wingman noensinne!
Video: Perfect CAMPING in the RAIN - Cozy Air TENT - Dog 2023, November
Anonim

Å spille en del av en god wingman er aldri lett. Det handler om kunsten å subtly lede all oppmerksomhet til en venn, mens du fremdeles har et godt inntrykk. Vet du hvordan du skal være en god wingman? Her er din komplette guide til å være den beste Wingman noensinne.

I lagsporter som fotball, eller omtrent et hvilket som helst annet ølguzzling publikumspill, er suksessen til laget avhengig av teamarbeid og ingenting annet. En pakke med ulver eller et løve av løver jakter sitt bytte bedre når de gjør det som en enhet. Ting er ikke veldig forskjellige med mennesker heller.

Når du prøver å score med en kylling, blir arbeidet ditt mye lettere når du har en god wingman som står opp for deg. Vi snakker ikke om den aviator-stuck-with-chewing-gummi-co-pilot som støtter hovedpiloten, ved å rase hull gjennom fiendens linjer og pumpe fører gjennom dårlige esler, mens piloten skanner skiene for fiender kommer inn bakfra eller fra hver side. Uansett, det er definitivt en god beskrivelse, hvis noen kylling noensinne spør deg.

Trenger vi å minne på uber-betydningen av å ha en god wingman? En broham som vil gjøre alt som trengs for å få jobben gjort for den andre fyren. Det er virkelig et ekte venns merke. Menn på et tidspunkt i livet må være på Red Alert når det gjelder å knytte en nær venn med en nydelig jente. Det er ikke så enkelt som det høres ut. Dette trenger taktisk planlegging og god strategisering, ellers forblir vi stag eller tygge feil fisk. Havet er stort, men havnene og båtene er få, og over dem er time-out rutinen.

Når en fyr besøker en bar på lørdag kveld, er det endelige målet å møte en bonny jente som vil være en søt elsker og følgesvenn for alltid, noe som nesten sikkert ikke vil skje. Det neste akseptable resultatet er å møte en varm en-nattstand.

Dette kan ikke skje heller. Neste på listen er noen ikke-STD-lidende, pustende kvinne som er desperat og klar til å legge seg til sengs med en tilsvarende kvalifisert mann. Det er en mulighet for at dette kan skje.

Den mest sannsynlige muligheten er at fyren vil henge sammen med vennens venner, kanskje snakke med et par jenter og gå hjem alene. Det verste fallet er at en fyr vil henge ut av seg selv hele natten og se ut som en komplett loser når baren lukkes, fordi han åpenbart kom til å score og mislyktes elendig. Så hvor kommer vi hit? Vel, ahem, til den delen der vi nevner at en vinge er viktig. Wingman gir flere viktige tjenester for ikke å gjøre alle disse scenariene skje. Fremfor alt, hva har du å tape ved å ha en kompis rundt, annet enn din inhibering?

Companionship er viktig og er super fin. Ingen ønsker å gå til en bar og henge alene. Hvis det ikke er noen tilgjengelige kvinner, og natten er en utvasking, kan de to gutta som om de bare er der for å fange opp som lang tid-ikke-se venner som er kewl! Men målet er å score. Hver fyr vet at jenter aldri, aldri, reiser alene. Vær forsiktig hvis en jente er alene i baren. Gjøre figur hvis hun har crotchless truser. Hun er enten en skank, eller hun har en veldig stor, ond kjæreste med et navn som "Tiny Tim" som kommer etter deg og tapper deg for å røre ved jenta.

Gutter vet at kvalitet jenter alltid reiser i par eller mer. Gutter vet også at jenter aldri vil forlate kjæresten sin alene. Vennen må være forutsatt. Når de tilgjengelige jentene er blitt oppdaget og en samtale startet, startet den største utfordringen for hver mann og hans vingemann "The Girls 'Separation" - Vol I. Målet er å finne en jente som er villig til å bli skilt fra hennes jentehilsen, og deretter gå hjem med blokken hun har nettopp møtt.

Dette betyr at vingemannen blir etterlatt, som helt forstås fra begynnelsen. De fleste Wingman-oppdrag er planlagt på forhånd, noe som legger til engasjementet og betydningen av denne Wingmanâ € ™ s tapte selvmordsoppdrag.

Ideen til denne serien er å gi deg råd om vinge regler, begge oppgitt av forskjellige "ledende spillere" over hele verden, samt våre ekspertinterpretasjoner og tilleggsregler for å introdusere i ditt eget spill. Videre har vi forsøkt å forklare ulike vingeteknikker og teorier som gjelder vingenes kunst i samfunnslivet. Dette er må-gjør og shouldnâ € ™ t-ting å være den beste wingman i noen turf hvor som helst.

Så er du klar til å være den beste vingemannen noensinne?

Klikk her for å fortsette å lese: Regelboken til Wingman

Anbefalt:

Ny