Hvordan være "The Hot Guy" - 20 Regler for Instant Hotness

Innholdsfortegnelse:

Hvordan være "The Hot Guy" - 20 Regler for Instant Hotness
Hvordan være "The Hot Guy" - 20 Regler for Instant Hotness

Video: Hvordan være "The Hot Guy" - 20 Regler for Instant Hotness

Video: Hvordan være "The Hot Guy" - 20 Regler for Instant Hotness
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

På samme måte som gutter, vil jenter også ha en mann som skal ta pusten fra henne. Men for å være en virkelig varm fyr, må du være den totale pakken.

Kjærlighet er i øyets øye. Det er noen mennesker som vi bare er tiltrukket av og andre som ikke inspirerer til å føle oss i det hele tatt. Selv om alle har sin egen preferanse, noe som gjør kjærlighet så mystisk, gjør visse egenskaper deg mer "hot" og tiltalende for jenter.

Problemet er at de fleste gutta vende seg til andre gutter for å finne ut hva som er kult eller varmt, i stedet for å spørre de virkelige dommerne. Du vil bli overrasket over å finne ut at de fleste av tingene som gjør deg varm til oss, gjør deg ukjent til andre gutter.

Det er en grunn til at du ser den varme jenta med "geeken". Det er fordi han bare er en geek til andre gutter fordi han er en nonconformist. Det er det kvinnene finner mest attraktive. En fyr som er utenom det vanlige, som ikke tror at du må være all "sport" for å være en mann, og som forstår at omsorg som du ser ut er faktisk en god ting, slår oss på.

The Hot Guy Manual: 20 regler å følge for å finne hotness

Hvis du vil være varm i jenters øyne, må du følge noen spesifikke "varme" regler. For å få drømmets jente, trenger du ikke å dagdrømme; du må bare gjøre følgende ting for å gjøre deg selv attraktiv for oss.

# 1 Bruk khakis. Det er ikke at vi ikke liker dine falmede jeans, det er bare at vi noen ganger liker noe litt mer formelt. Å ha et fint par khaki bukser med spaltlommer og koniske bootlegs er et skritt på omtrent enhver jente det er.

# 2 Spill et instrument. Den gode nyheten er at det aldri er for sent å lære å strumme gitaren eller løpe fingrene over elfenbenstastene. Å spille et instrument vil gjøre deg varm selv om du virkelig ikke er det.

# 3 Vær en gentleman. Det er ikke noe mer attraktivt enn en fyr som er respektfull for kvinner. De varme gutta er de som åpner dørene for oss, trekker ut stolen for oss, og bestiller for oss når vi ikke vet hva de skal velge. Nei, ridderlighet er ikke død; det er en veldig velkommen "hot" faktor. [Les: Mannen kode - De 10 viktigste reglene for en gentleman]

# 4 Gi idrett en hvile. Det gjør deg ikke kult å kjenne alle de siste sportsstatistikkene til en jente. Du er mye varmere når du husker hennes mellomnavn eller favorittfarge.

# 5 Bruk cologne. Du trenger ikke å lukte som en Abercrombie-butikk; bare en dab vil gjøre deg. Nøkkelen er å finne noe som ikke er cliché eller at alle andre har på seg. Gå til den gamle skolen Grey Flannel eller Old Spice. Det er en grunn de har gjort det fra generasjon til generasjon.

# 6 Bjørner er ikke varme. Beards kan være inne, takket være anda kommandanter, men gutter, vi tror ikke de er varme. Du tror kanskje du er en rebell ved å la ansiktshår vokse, men du gjemmer deg noe varmt du kan ha. [Les: Å dyrke et skjegg eller ikke - 10 tips for å gjøre tankene dine]

# 7 Humor. Det er ikke noe varmere enn en fyr som har en rask morsom å trekke fra ermet eller for å gjøre en situasjon mer morsom og lette. Hvis du er noen som kan trekke ut humor, gjør det noen sjanse du kan. Bare vær sikker på at du faktisk er morsom, mislykkede forsøk er ikke varme i det hele tatt. [Les: Hvordan lage en jente smil, le, og liker deg umiddelbart]

# 8 Trend er ok, for trendy prøver for hardt. Hvis det er noe i stil, er det greit å være på toppen av trender, men hvis du er pyntet ut i den nyeste mote hele tiden, vet vi at du prøver for hardt. Hvis du vil være varm, velg de tingene som ser bra ut på deg og la resten være for catwalk, vær så snill.

# 9 Svett er bra … noen ganger. Naturen gjorde faktisk en mann lukter godt etter å ha trent. Jeg vet at når du er ferdig med treningsstudioet, kan du tenke at det er et stort avslag, men det er det ikke. Hvis du ikke dusjer i noen timer, blir lukten sur. Vi vil ha feromoner rett etter trening, men vi vil ikke at ettersvette stinker.

# 10 Metrosexual er ikke varm, å være ren er. Vi vil ikke ha en fyr som tilbringer mer tid på seg selv og sine ting enn vi gjør, men det er varmt når du er en pen person og kan rense deg selv. [Les: 15 ting som alle kvinner alltid ser etter i en mann før de faller for ham]

# 11 Vær smart, ikke en smart røv. Å være intelligent er en stor sving på. Jenter er ikke akkurat som gutter; Vi trenger noe foruten et pent ansikt for å finne noen attraktive. Hvis en fyr er varm, men hver gang han åpner munnen, er alt vi hører "duh," kan han raskt miste sin attraktivitet. Også, sarkasme har en tid og et sted. Hvis du overdriver det, risikerer du å komme over som uhøflig eller arrogant. [Les: 9 subtile forskjeller mellom en trygg og arrogant mann]

# 12 En god haircut er et must. Hvis du tror at utseendet er det vi skal til, tenk igjen. Vi vil ikke ha en "Mr. Slick "look, men å gå til noe mer enn Supercuts for å få" bollen "er nødvendig for å slå oss på. En fyr som kjenner sin egen stil er nøkkelen til hotness.

# 13 Fitness er et must. Sannheten er at vi sjekker ut kroppen din like mye som du sjekker ut vår. Det betyr ikke at vi alle vil ha en kjøttkopp, det betyr at vi vil at du maksimerer din guddommelige kropp til det fulle. Å være egnet er et must for varm appell.

# 14 En glad smil. Sullen er ikke en attraktivmagnet for oss.Vi ønsker en fyr som er fornøyd med hvem han er og kan rulle med den. Det er ikke noe varmere og mer engasjerende enn en fyr som kan kutte tullet og slutte å være kult nok til å smile. [Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør at jentene finner uimotståelig]

# 15 Selvsikker. Hvis du vil være varm, må du slutte å følge mengden. Det er ikke fyren som passer inn som skiller seg ut hvis du vet hva jeg mener. Uansett hva det er, er det alt du, omfavne det. Å være deg selv og ha tillit til å gå mot kornet, er den hotteste egenskapen du kan ha.

# 16 Styrken kommer i mange former. Å være sterk betyr noe annet enn det du antar. Ikke alle gutta kan løfte tre hundre pund, men å være sterk nok til å skjule oss er et must. Styrke betyr at du lar oss føle oss trygge.

Disse signalene kan oppnås ved å bruke hånden din på ryggen når du går, eller ser for å være sikker på at du er der for å hjelpe med å bære inn pakker fra bilen. Å være sterk innebærer at du skal være tilgjengelig for å beskytte oss når vi trenger det, både følelsesmessig og fysisk. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 17 Har din dritt sammen. Å ha din dritt sammen betyr at du viser deg å se sammen. Vi liker en fyr som ser ut som de kan klare seg fra klokka til skoene sine. Et sammensatt utseende handler om å ta tid før du reiser for å sikre at oddsen og endene dine blir tatt vare på. "Jeg har nettopp oppstått" se er så i går, vi vil ha noen som legger litt innsats i seg selv og bryr seg om deres utseende.

# 18 øyne. Det er noe om å se på en manns øyne som er veldig attraktiv for en jente. Hvis du ser henne i øynene, og hun kan se dypt inn i hvem du er, og det er den hotteste kvaliteten en kvinne kan finne. I stedet for å prøve å unngå blikket hennes, se direkte på henne. Brun, grønn eller blå gjør ingen forskjell, det er ikke i fargen; Det er i intensiteten og ærligheten at vi kan se front- og sentervisning til oss. [Les: Hvordan oppføre seg som en ekte mann, slik han egentlig burde være]

# 19 Din bakside. Hvis du har en saggy butt, kommer det ikke til å være på varmelisten. Mens du kommer i form, gjør et par ekstra knep. Det er viktig at det er varmt; du ser så god ut som du går.

# 20 Balanse mellom snakk og lytting. Det er en perfekt balanse mellom å kunne snakke og høre. Jenta din vil at du skal snakke, men bare når hun ønsker å høre fra deg. Å være åpen og kommunikativ må være i perfekt balanse mellom å lytte og vise interesse for henne. Å være het handler om å få oss til å føle oss varme også, ikke gjør feil!

Å være varmt er ikke bare noe du var født med. Kvinner er litt annerledes enn menn, men ikke helt.

I utgangspunktet er vi tiltrukket av kroppen, håret og det flotte utseende, men til slutt finner vi den totale pakken varm. Det betyr at noen som har ryggen vår, er sterke nok til å ha tunge skuldre og er interessert nok i oss for å få oss til å føle oss verdige og gode om oss selv.

[Les: 25 egenskaper i en mann som gjør en mann veldig attraktiv for kvinner]

Så nå som du kjenner egenskapene til en virkelig varm fyr, hvor mange av disse egenskapene ser du i deg selv?

Anbefalt: