Hvordan brytes opp når partneren din ikke vil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan brytes opp når partneren din ikke vil
Hvordan brytes opp når partneren din ikke vil

Video: Hvordan brytes opp når partneren din ikke vil

Video: Hvordan brytes opp når partneren din ikke vil
Video: If you're considering leaving your partner, ask yourself this 2023, September
Anonim

Breakups er aldri enkle. Men noen ganger må du gjøre det du må, selv om partneren din insisterer på å holde fast på forholdet ditt.

Det spiller ingen rolle hvor mye du pleide å være forelsket, hvor mye du pleide å bli tiltrukket av partneren din eller hvor glad du var. Det tidligere lyset i livet ditt har raskt avgjort til noen du ikke lenger kan stå. Du prøvde alle triksene i handelen - prøvde å gjøre nye ting med dem, prøvde å være mer spontane, mer spennende - men ingenting ser ut til å fungere.

Det er tid for å være ærlig med deg selv, hold hendene dine opp og innrøm at det er på tide å fortsette. Men hva om denne beslutningen er en helt ensidig en? Hva om partneren din bare ikke er villig til å kaste i håndkleet? [Les: Den enkleste måten å komme over en breakup er hvis du gjør det først]

En god separasjon vs. en dårlig separasjon

Det er to typer separasjoner hvor bare halvparten av et partnerskap ønsker å bryte opp: gode separasjoner og dårlige separasjoner. En god adskillelse innebærer å ta seg tid til å sørge for at konsekvensene ikke er skadelige for partneren din, gir dem den respekten de fortjener, og prøver sitt beste for å hjelpe dem gjennom det. Og la oss møte det, hvis du har vært sammen for en stund, møtt livet sammen nesten daglig, så ville det være ganske respektløst, om ikke rett og slett ubehagelig, ikke å ta så mye omsorg og omtanke som mulig i forsøk på å oppnå dette. [Les: Hvordan bryte opp med noen du fortsatt elsker]

En dårlig adskillelse innebærer på den annen side å overta det så raskt som mulig, for å gjøre det så enkelt for deg som mulig - et handlingsforløp som en halv anstendig person ønsker å unngå.

Hvordan utføre en god separasjon

En god adskillelse, selv om den personen du prøver å skille fra, kan aldri være en slik ting, innebærer å ta deg tid til å klart kommunisere dine intensjoner. Selv om dette høres langt lettere enn det egentlig er, gir de følgende 5 tipsene noen råd om hvordan man skal oppnå dette.

# 1 Gi en klar melding. Du må finne et sted og en tid der du kan forklare for partneren din hvilken avgjørelse du har kommet fram på en klar, sterk og punktert måte. Det kan ikke være dithering og maybes, det kan ikke være overdreven sympati, det kan ikke være noen tilbaketrekninger. Enhver av disse og partneren din vil ta på seg dem og holde det håp som brenner. Det høres grusomt, men du må sørge for at alt håp om forholdet fortsetter slokkes så snart som mulig, ellers vil du bare ende opp med å forlenge smerten.

# 2 Gi en klar grunn. Det første ordet som kommer til å springe fra hans eller hennes lepper når du kunngjør separasjonen, vil være: "Hvorfor?" Og du skylder dem en fullstendig og tydelig forklaring. Hvis det er det faktum at du har mistet kjærlighet med dem, fortell dem. Hvis du har forelsket seg i noen andre, fortell dem. Hvis du har følt at forholdet er noe restriktivt, og du må slå ut på egen hånd, fortell dem. De kan tenke at de hater deg en stund, spesielt hvis du bruker den andre grunnen, men til slutt kommer de til å respektere deg for din ærlighet og høflighet du har utvidet til dem. [Les: 10 trinn for å fortelle partneren din at du er ulykkelig]

# 3 Flytt ut. Hvis du deler et boareal, så kom deg ut øyeblikkelig. Enhver dithering eller meandering på dette kan skape flere problemer. For det første kan det gi partnerens håp om å fortsette forholdet. For det andre gir det dem lite eller ingen mulighet til å begynne å leve sitt nye liv uten deg, hvis du er rundt dem hele tiden. For det tredje kan du bare bukke for fristelsen og ende opp med å ødelegge alt ditt gode arbeid.

Før du adskiller, ring en venn eller et familiemedlem og spør dem om du kan bunke ned med dem til du får ditt eget sted, da du må flytte alle dine ting så raskt som mulig, og la exen din komme igjen med livet sitt igjen.

# 4 Sluttbånd. I likhet med tre er dette en advarsel om å ikke bare skille deg fra forholdet, men skille deg selv fra din nå-ex-partner. Det er ikke å si at du ikke lenger kan ha dem som en venn, og bør ikke tilby dem hvis de trenger hjelp. Men å være på mer enn bare sivile og litt vennlige vilkår kan bare tjene til å forlenge partnerens smerte. Så, finn en ny bar for å drikke, gjøre noen forskjellige aktiviteter, se felles venner hver for seg, og hvis det er noen økonomiske bånd, så avslutt dem så snart du anser det som praktisk. [Les: 7 måter å motstå å kalle din eks]

# 5 Unngå sympati. Dette kan høres grusomt igjen, men det er av â € œcruel å være kindâ € Â variasjon. Du må være klar og konsis i separasjonen. Hvis de ringer deg opp hele tiden på natten og dagen, gråter ned på telefonen, ventes på deg, krevende forklaringer, må du være fast og gjenta dine tidligere følelser.

Hvis samtalene fortsetter, bør du be dem høflig å stoppe og forklare at du ikke tror dette gjør dem bra. Lyden av stemmen din vil bare tjene til å forstyrre dem ytterligere, og å holde denne typen kontakt i lengre tid kan, uansett hvor brutal du forsøker å være, holde en gnist av håp i live. La deres venner gi støtte og sympati som de trenger. [Les: Hvordan stoppe din eks fra å kontakte deg flere ganger]

Hva gjør en dårlig separasjon?

I et nøtteskall gjør egoisme en dårlig separasjon. Å ta den enkleste, raskeste og mest stressfrie ruten for separasjon kan hjelpe deg gjennom et vanskelig øyeblikk, men kan være ødeleggende for din ex-partner. Følgende 5 poeng beskriver atferd som må unngås for enhver pris.

# 1 Donâ € ™ t gjøre en David Copperfield. Ved dette mener jeg ikke å gjøre et forsvindende triks. Separering er smertefullt nok, men hvis noen forsvinner â € "kommer ikke tilbake samtaler, endrer jobber, får en ny by til å glemme rundt â €" da er det ingen lukning for den skadde. Uten denne lukkingen vil de torturere seg med spørsmål som de ikke burde spørre, og de vil helt ikke kunne gå videre. Vis litt mot, eier og fortell dem som en voksen hva du har bestemt deg for og hvorfor.

# 2 Ikke del den med verden. Det er en fryktelig vane blant cybergenerasjonen å la teknologien gjøre alt som snakker. En adskillelse bør være et ansikt til ansikt - en enkel, uunngåelig, sak av respekt. Så uansett hva du gjør, uansett hvordan du vanligvis bruker, vennligst motstå trang til å sende en tekstmelding eller e-post for å gjøre gjerningen. Unngå spesielt å bruke Facebook eller andre sosiale medier for å la alle dine venner og familie få vite, slik at partneren din finner ut om separasjonen fra noen andre. Ingenting kan være mer smertefullt.

# 3 Donâ € ™ t få noen andre til å gjøre det. Med mindre vold er et av problemene som har ført til oppbrudd i utgangspunktet, bør du aldri ha noen andre til å gjøre ditt skitne arbeid. Det viser en medfødt mangel på respekt for partneren din, så vel som en svært tydelig feig strekk, som begge kan føre andre til å miste respekt for deg i sin tur, når de finner ut det - og partneren din vil ha all grunn til å sørge for at andre mennesker finner ut om dette!

# 4 Donâ € ™ t selvmord. Denne metoden for oppbrytning, av alle de feige metoder som er nevnt ovenfor, er sannsynligvis det verste. Dette innebærer å endre måten du oppfører deg over en lengre periode, slik at din partner etter hvert blir lei av din oppførsel og blir tvunget til å bryte med deg. Folk gjør dette for å skille ansvaret og legge stor vekt på den andre personen - men en forferdelig svak og uærlig måte å handle på. Kjennetegnet til en absolutt skurk. Unngå.

#5 Don? T gjøre opp grunnene. Igjen, vær sikker, vær ærlig. De kan ikke like hva de hører, men det er bedre at du er ærlig og opp foran, slik at det ikke er noen misforståelser senere nedover linjen. Ingen ønsker å høre alt det. Det er ikke deg, det er meg søppel. Ingen ønsker å høre en ferdig historie om din ikke-eksisterende døende slektning. Ikke gjør en unnskyldning der du sier at du ikke virkelig vil forlate, men du kan ende opp med å skade din partner på grunn av slikt og slikt. Det er tyren. Bare vær ærlig og oppfør deg som den voksen du er.

[Les: Hvordan bryte med kjæresten din som en mann]

[Les: Hvordan bryte opp med kjæresten din på riktig måte]

For de gode tider som du hadde med partneren din, gi dem rett til å skille ut en god adskillelse. Du har allerede skadet dem nok ved å forlate dem. Så redusere deres lidelse med den minste bit ville virkelig hjelpe dem til å gå videre.

Anbefalt: