Hvordan bryte opp med en jente og ikke få den til å bite deg i röven

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bryte opp med en jente og ikke få den til å bite deg i röven
Hvordan bryte opp med en jente og ikke få den til å bite deg i röven

Video: Hvordan bryte opp med en jente og ikke få den til å bite deg i röven

Video: Hvordan bryte opp med en jente og ikke få den til å bite deg i röven
Video: IKKE SE PÅ SKRITTET TIL VENNENE DINE (Eye tracker med 4ETG) 2023, September
Anonim

Helvete har ingen raseri som en kvinne som er foraktet. Men, lære å bryte opp med en jente rett, vil holde henne fra å føle seg kastet til side.

Å bryte opp er aldri lett. Noen ganger er det en flott utgivelse og får deg til å føle at en vekt har løftet. Den faktiske prosessen med å bryte opp eller bryte en persons hjerte er aldri en god følelse. Hvis du en gang hadde følelser for en jente, men de forlot, eller du bare ikke vil fortsette med forholdet ditt lenger, skylder du det til henne å vite hvordan du kan bryte opp med en jente slik at du ikke forlater henne knust.

Hvordan bryte opp med en jente: 8 viktige regler for å gjøre oppbruddet mindre smertefullt

Du vet aldri, hun kan være i samme tankegang som deg og gjort med hele greia, noe som alltid er det beste scenariet. Men fra erfaring, bør du alltid anta at det vil skade henne og minimere blødet. Det er noen regler du bør holde fast på, slik at du ikke tar henne i raseri. Det kan være super stygg hvis du ikke vet hvordan du kan bryte opp med en jente.

# 1 Gjør det personlig. Hvis du bryter opp med en jente, må du sørge for at du har motet til å gjøre det i ansiktet hennes. Det er ingenting mer feig enn å bryte opp med noen via tekst, sosiale medier eller til og med på telefonen.

Du skylder henne lov til å si det til ansiktet hennes. Visst, det er vanskeligere å håndtere overløpet av følelser og se blodbadet. Du kan ikke bare skrive henne en "adios" og synes det er humant eller kult. Hvis du ikke vil være med henne, må du opp og si det til ansiktet hennes. [Les: Hvordan ha samtalen med noen du elsker]

# 2 Ikke lure på henne eller hopp skipet. Hvis du føler at dine følelser for kjæresten din endres, skylder du henne plikten til å fullføre ett forhold før du går inn i en annen.

Ikke hopp fra en jente til den neste, og tror du ikke vil få sin vrede. Ikke bare er det ikke kult, men du sårer noen som bryr seg for deg. Hvis du til og med tror at du vil være sammen med noen andre, bryter den av før, heller enn etter, eller det er bare ikke rettferdig. [Les: 8 tegn på at du tilfeldigvis snyder allerede]

# 3 Gi henne lukning. Jeg vet avslutning, dritt. Jeg hater det også. Det er ingenting verre enn de endeløse spørsmålene om "Hvorfor?". Men hvis du ikke vil være med noen, så gi dem roen med å vite hvorfor de ikke lenger er den for deg.

Hvis blindsided, den ligger i dem og får dem til å spørre hva de gjorde feil og hva som er galt med dem. Hvis det bare er at du ikke finner en kompatibilitet med dem, vil du ha forskjellige ting, eller du bare ikke har seksuelle følelser for dem, fortell dem.

De fleste menn gjør feilen i å tenke for en kvinne sannheten gjør vondt mer. Ikke fortelle dem hvorfor er det det verste du kan gjøre for noen. Det bare etterlater dem gjerne gissing og sannsynligvis taints deres neste forhold. [Les: 20 tegn på at forholdet ditt er oh-så-over allerede]

# 4 Don ' t ligge. Hvis du planlegger å bryte med noen, må du ikke myke blæren ved å lyve. Å si ting som "Jeg vil ta en pause" når du egentlig bare ikke vil være med dem, er ikke rettferdig. Hvis du er ferdig, vær ærlig og si: "Jeg er ferdig".

Noe mindre bare feeds dem falsk håp. Ærlighet er den beste politikken når du er i et forhold og når du finner veien ut av en. Ikke hold henne hengende på for frykt for å gå alene eller hennes repressalitet. Rip off Band-Aid slik at såret begynner å helbrede.

# 5 Ikke rehash. Når du er ferdig med noen, gjør du det. Du trenger ikke å gi en klesvask liste over alle de skitne tingene de gjorde til deg som førte deg til å bryte opp med dem. Bare gå dine egne veier.

Det er åpenbart ting på begge sider som gjorde at forholdet ikke virket. Du gir henne opprørshandlingen, ikke for å få deg til å føle deg bedre. Det skaper bare fiendskap. Ja, vær ærlig. Nei, vær ikke brutal. Bare slutt amicably. Hvis ikke, vil hun jage din ei for evigheten. [Les: Sanger du kan bruke til å bryte sammen med partneren din]

# 6 Ikke gi inn. Hvis du bryter opp med henne, og du ser smerten i ansiktet hennes, bestemmer du ikke, kanskje du tok feil beslutning og er enig i å gi det et nytt forsøk. Jeg vet å bryte en persons hjerte er super vanskelig. Det blir ikke gjort bedre ved å renegere.

Alt du gjør er å forlenge smerten for deg selv og gjøre sitt arbeid overtid for å vinne tilbake et hjerte utilgjengelig for henne. Hvis du slår den av, slår du den av. Det betyr heller ikke farvel sex. Det forvirrer bare følelser, selv om det føles bra på det tidspunktet.

# 7 Ikke gjør det i kampens hete. Hvis du vil vite hvordan du kan bryte opp med en jente, er en av de viktigste tingene å vite, ikke å gjøre det midt i et oppvarmet argument. Fullfør kampen, la det roe, og bry deg opp med henne på en rasjonell og ekte måte. Hvis du bryter opp i løpet av en kamp, så undrer du deg begge om det var en god ide eller bare gjort det gale flytte mens du var super pisset.

Gode beslutninger blir aldri født ut av sinne. Selv om du har vurdert det for en stund, sov på det og la følelser roe slik at du har en ekte snakk om å avslutte ting på den riktige måten i stedet for med en "F * ck deg, jeg er ferdig." [Les: 17 tegn du er forbi punktet uten retur og trenger å bryte opp]

# 8 Gi henne beskjed om at du fortsatt bryr seg om henne. Noen ganger slutter å kalle kalkun er det vanskeligste å gjøre.Hvis du bryter opp med en jente, til tider, er det en god ide å fortelle dem at du fortsatt bryr deg om dem og at du ikke har noen dårlige følelser. Kvinner har en tendens til å internalisere ting.

Hvis du bare mistet attraksjonen, betyr det ikke at du fortsatt ikke bryr seg om henne og hvordan hun gjør det. Hele "Vi kan fortsatt være venner" betyr ikke at du snakker i telefonen en gang om dagen. Det kan bety at verden for henne skal vite at selv om hun mistet en kjæreste i deg, mistet hun ikke vennen du var også.

Å bryte med noen suger bare, periode. Enten du bryter opp fordi hun er en tisse eller fordi du mistet din seksuelle tiltrekning for henne, gjør det på den riktige måten, ender opp med å dra nytte av deg i stor grad fremover. Det kommer til å komme en tid i fremtiden din, hvor hvis du ikke gjør det riktig og skruer henne over, kommer det tilbake for å bite deg.

[Les: Oppbruddssamtalen du må bruke når du avslutter ting med jenta din]

Karma er en tispe, og det kan også være en kvinne som føler seg som om de har blitt dumpet. Hvis du ønsker å bryte opp med en jente og holde den minnelig, så ta deg tid til å gjøre det riktig. Sett på dine store guttbukser, og vær forberedt på å få henne til å lukke.

Anbefalt: