Hvordan berolige nerver i enhver situasjon du går inn i

Innholdsfortegnelse:

Hvordan berolige nerver i enhver situasjon du går inn i
Hvordan berolige nerver i enhver situasjon du går inn i

Video: Hvordan berolige nerver i enhver situasjon du går inn i

Video: Hvordan berolige nerver i enhver situasjon du går inn i
Video: Relieve anxiety in one minute 2023, Desember
Anonim

Å vite hvordan du kan roe nervene dine og holde deg kult, er viktig. Uansett hva som skjer, her er hvordan du kan holde deg under kontroll.

Det er normalt å føle seg nervøs og nervøs i noen situasjoner. Det er bare kroppen din som forteller deg noe stort er i ferd med å skje. Men det kan ofte få oss til å endre måten vi oppfører oss på, og i noen tilfeller kan dette være en dårlig ting. Det er derfor viktig å vite hvordan du skal roe nervene dine i livet.

Enten det er et jobbintervju eller bare en første date, har du nerver, det er litt irriterende. Du kan egentlig ikke tenke rett og det kan ødelegge ting for deg på en stor måte. Men å få kontroll over deg selv er ikke det enkleste i tider som disse.

Å ha nerver i feil tid kan noen ganger koste deg stor tid

Tenk på et jobbintervju. Du kan være perfekt for jobben. Du kan ha alt de leter etter, men hvis du ikke kan vise det på grunn av nerver, kan du ende opp med å miste jobben. Og hva om det var drømmejobben din?

Lære å kontrollere nerver i en slik situasjon kan ha store utbetalinger. Ikke å vite hvordan du holder deg rolig i øyeblikk når du trenger det, kan det koste deg mye mer i det lange løp. [Les: 18 måter å hindre deg i å være nervøs]

Hvordan roe nervene dine uansett hva som skjer rundt deg

Å være i stand til å holde deg rolig og samlet når det er kaos - eller hva du synes er kaos - skjer rundt deg, er en kraftig ferdighet. Hvis du ikke ser ut til å komme deg i kontroll, er det noen ting som kan hjelpe.

# 1 Finn ut hvorfor du fortsetter å reagere på den måten. Det viktigste du må finne ut er hvorfor du er nervøs i utgangspunktet. Hva med situasjonen du er i, setter deg på kant?

Når du vet årsaken til nervene dine, er det lettere å formulere en plan for å berolige dem. Roten til problemet kan noen ganger være dypere enn du tror. Så sett deg selv og finn ut hva som skjer i tankene dine.

# 2 Arbeid på din selvtillit. En grunn til at du kan være så nervøs, er på grunn av din mangel på selvtillit. Mange mennesker som har usikkerhetsproblemer, føler ofte på kant i visse situasjoner. En ting som virkelig kan hjelpe deg med å roe deg for godt, er å få litt selvtillit.

Finn ut hva det handler om deg selv, du føler deg urolig, så du kan jobbe for å rette opp det. Dette er ikke en rask løsning, men det er en langvarig og effektiv en hvis du legger inn arbeidet. [Les: Hvordan bygge selvtillit og innse at du er verdt det]

# 3 Forbered deg på hva som skjer. Hvis du vet at du skal gå inn i en situasjon som setter nervene dine på kant, forbereder du på det. Gjør noe som kan bidra til å få deg i riktig tankegang for det.

Når du forbereder deg mentalt for å være nervøs og frazzlet, kan du bedre kontrollere disse tingene og lære å berolige nervene dine. Du vet at det kommer til å skje, og derfor kan du jobbe for å redusere det og berolige deg på forhånd.

# 4 Tenk positivt. Mye nervøsitet har å gjøre med å ikke ha riktig tankegang. Når du kan sette deg selv i en positiv måte å tenke på, blir du mye roligere.

Begynn å gjenta positive og trøstende setninger i tankene dine. Jo mer du kan lette din indre mentalitet, jo roligere blir du også på utsiden. Øv med å gjøre dette, og det fører til hendelsen som vil gjøre deg nervøs, og det vil hjelpe uhyre. [Les: Hvordan være mer positiv og øke livskvaliteten din]

# 5 Bruk beroligende puste. Nå er tiden for dyp pusting. Hold deg under kontroll og trener langsomt inn i nesen og ut gjennom munnen din. Denne bevegelsen er bevist å roe ned kroppen din og lette nervene dine. Gjør dette så mye du trenger, og det vil hjelpe.

# 6 Unngå koffein før den store hendelsen. For å lære å roe nervene dine, kan du ikke mate dem noe som vil sette dem på kant. Mens koffein er flott for å holde deg våken, gjør det ikke noe nerves noe.

Å gå inn i en allerede nervepirrende situasjon, vil bare bli verre hvis du er opptatt av nervøsjuice, aka, kaffe. Unngå det før noe som vil få deg frazzled, og du vil være langt bedre.

# 7 Fokus på dine fysiske sanser. Noen ganger er alt du virkelig trenger å gjøre omdirigere din oppmerksomhet. Når du er nervøs, fokuserer ditt sinn bare på tingen som får deg til å føle den måten. Og det gjør det bare bare verre.

Hvis du fokuserer på det du føler, ser, lukter og hører, kan det hjelpe deg med å komme tilbake til øyeblikket. Det skiller deg fra det som gjør at du føler deg opprørt, og det er hvordan det vil roe deg ned. [Les: Hvordan frigjøre deg]

# 8 Vær mer i øyeblikket. Som å fokusere på dine fysiske sanser kan du hjelpe deg å glemme stimulansen som får deg til å føle deg nervøs, og tvinge deg selv til å være i øyeblikket, kan gjøre det samme.

Egentlig må du bare huske hvorfor du er i den situasjonen. I stedet for å tenke på hvor mye du helst ikke vil være der, fokus på grunnen til det. Du vil være i stand til å sitte på deg selv og roe ned mye.

# 9 Fokuser på noen andre. Du er så opptatt av dine egne følelser når nerver er over alt. Og mens det er normalt, synes det bare å øke hvordan du føler.

I stedet ta et skritt tilbake og gi oppmerksomheten til noen andre. Dette kan være noen, egentlig. Fokuser på dem og tenk på hvordan de føler. Selv å snakke med dem og gi oppmerksomhet til deres behov kan gjøre en stor forskjell.

# 10 Meditere på forhånd. Vi vet alle hvordan fordelaktig meditasjon kan være. Det vil sette deg i en veldig rolig og samlet tilstand før du selv går inn i arrangementet. I tillegg kan det åpne tankene dine og hjelpe deg med å se ting som de er. Dette gjør ofte visse situasjoner mye mindre skremmende. [Les: Hvordan være til stede og finn din sone i roen]

# 11 Lytt til litt god musikk. Musikken er så kraftig. Når du føler deg nervøs, kan du høre på noen opptatt, god musikk. Ting som gjør at du vil smile og synge sammen, kommer til å fungere best. Dette hjelper å distrahere deg fra det du føler og gir deg bedre humør til å reagere på nervøs spenning.

# 12 Fortell deg selv alt vil bli bra. Fortsett å gjenta dette i tankene dine. Den morsomme tingen om hjernen er at den ønsker å tro på deg. Jo mer du sier noe er bra, og du skal være rolig, jo mer vil det høres. Så tvinge deg til å tenke på å være rolig og du vil.

[Les: 15 øyeblikkelige hacker for å berolige deg]

Å finne ut hvordan du kan roe nervene dine er annerledes for alle. Siden vi alle reagerer på forskjellige situasjoner unikt, er det viktig å finne det som passer best for deg. Disse metodene er det beste stedet å starte.

Anbefalt: