Slik stiller du deg ned: 7 Instant Hacks som fungerer som en sjarm

Innholdsfortegnelse:

Slik stiller du deg ned: 7 Instant Hacks som fungerer som en sjarm
Slik stiller du deg ned: 7 Instant Hacks som fungerer som en sjarm

Video: Slik stiller du deg ned: 7 Instant Hacks som fungerer som en sjarm

Video: Slik stiller du deg ned: 7 Instant Hacks som fungerer som en sjarm
Video: Раки от Которых Можно Сойти с Ума. Липинские Раки. 54 Рецепта!! N1 в Мире 2023, Desember
Anonim

Vi har alle det punktet når det er et kryssrute som enten fører til ro eller gale byen. Lær hvordan du kan roe deg ned og unngå turen til å bli gal.

Å vite hvordan du kan roe deg ned og forplikte seg til å gjøre det krever to forskjellige ting. Se, veien til roen er lettere for noen mennesker enn for andre. Men hvis du praktiserer disse ferdighetene når du ikke er rasende og holder dem i ditt repertoar, kommer de til nytte og kan bare redde deg fra å la den galne ut av skapet. [Les: 16 kraftige hemmeligheter med selvforbedring du ikke kan ignorere]

Hvordan roe deg ned - 7 praktiske hack som virkelig fungerer

Det er både fysiologiske og psykologiske måter å tømme dyret som ligger under utsiden. Å gjøre det er ikke lett. Men helt gjennomførbart hvis du vil endre de atferdene som ender opp med å skade deg mest.

# 1 Åndedretts teknikker. Mennesker har to typer nervesystemsvar: den parasympatiske og den sympatiske. Den parasympatiske er når nervesystemet er i en rolig og ikke-responsiv modus.

Når du passerer inn i det sympatiske nervesystemet, tenker nervesystemet ditt på "det er på." Flyet eller kampresponset gjør at du reagerer annerledes. Drevet av adrenalin, du virker ut av instinkt, og hjernen din tar ganske mye baksetet. Så, hvordan overvinter du det sympatiske systemet?

Puster. Det er et vitenskapelig faktum at dyp pusting beveger kroppen fra det sympatiske systemet til den parasympatiske. Visst, du trenger ikke vitenskapen bak den, alt du trenger å vite er at hvis du kan ta ti dype puster, som super dypt, beroliger du deg helvete fysisk. I de fleste tilfeller følger følelsene dine med deg. [Les: Veiledningen for å finne din sone med rolig perfeksjon]

# 2 Gå en tur. Det er ikke bare dyp pusting som beroliger kroppen din ned. Å gå en tur, jogge eller til og med løpe, gjør at den oppbyggde adrenalin kan fungere gjennom kroppen. Når adrenalin har "forlatt bygningen," er det mye lettere å se ting klart og avtale på et mindre emosjonelt og mer rasjonelt plan. [Les: Fordeler med trening på ditt sinn, kropp og libido]

# 3 Fjern følelsene. Når vi fjerner følelser fra enhver situasjon og slutter å skrive hensikt, er det mye lettere å håndtere problemet ved hånden. Ofte jobber vi alle sammen om ting som ikke trenger å få oss til å jobbe.

Hvis du vurderer en situasjon og stripper dine egne følelser ut av det, eller kanskje legger deg inn i andres sko, kan du bare finne at ingen skade var ment. Du finner også at du ikke trenger å være sint.

En av de største grunnene til at vi mister vår kule er ute av skade. Hvis du nekter å bli skadet av noe som skjer, adresserer du det uten intensitet. I stedet ser det som et problem som må løses.

# 4 Skriv et brev du ikke har til hensikt å sende. Hvis du sliter med å berolige deg selv, er det noen ganger fordi du føler at du ikke sier hva du vil. Det brenner inne i deg.

Hvis du vil vite hvordan du kan roe deg ned og lufte på en måte som ikke kommer tilbake til å bite deg i rumpa, skriv ned hva du vil komme deg fra brystet til personen som opprører deg. Slip løs i ord og gå bort.

Om et par dager, når du har roet ned, bestem deg om du vil sende den. Men noen ganger bare å få det ut på papir er nok til å la det gå og være fri for det som kommer deg av. [Les: Finne fred - hvordan å holde tankene dine og gjøre fred til sinnstilstand]

# 5 Vent til en tredjepart. Problemet vi møter når vi får alt opparbeidet, slipper vi vanligvis ut på den verste personen noensinne. Hvis sjefen din eller partneren presset deg over kanten, ringer dem ut, kommer til å gjøre ingenting, men gjør ting super stygg.

I stedet for å starte en kamp som spinner ut av kontroll, la din angst og angst ut på noen med sterke skuldre. Ikke delta i en kamp hvis du ikke tenker klart. I stedet ring din BFF for å diskutere dine følelser, sortere gjennom dem og avgjøre om kampen er verdt å kjempe. I de fleste tilfeller, når du lar sinne ut, finner du det ikke verdt å gå i kamp. Og du lar alt gå.

# 6 Finn ditt lykkelige sted. Selv om du ikke er en yogi eller en meditasjonsguru, er det en utmerket måte å roe deg selv på å finne ditt lykkelige sted. Vi har alle et minne om tidligere hendelser eller steder som gjør oss lykkelige.

Når du er svært intens og engasjert, kan du sitte på stranden, fjellklatring eller puste ut friluften ute. Visualisering tar deg bort fra ditt verste mareritt og importerer deg til dine beste drømmer. Bare lukk øynene dine og la tankene dine gå. [Les: Hvordan roe deg og stemmen som skriker i hodet ditt]

# 7 Tenk på konsekvensene. Noen ganger når fanget i øyeblikket, mister vi kontroll og tenker ikke på hvordan vår adferd fører til konsekvenser. Hvis du er en hyppig gal-tog-rytter, i stedet for å miste din dritt, tenk neste gang på hvor toget tog deg og fallet du hadde fra å komme om bord.

Noen ganger er den beste forebyggingen å huske smerten fra fortiden. Hvis du går batshit crazy ikke serverer deg godt sist, er sjansene veldig gode de vil ikke neste gang heller. Så vanskelig som det er når alle sparket opp, slutte å tenke på hva som skjer hvis du mister temperamentet ditt. Det kan bare avskrekke deg fra å følge gjennom med vanlige oppføringer som lander deg i trøbbel.

Vi har alle kapasitet til å miste vår evig kjærlighet.Noen ganger tjener det oss bra, men hvis du slutter å tenke på det, gjør det normalt ikke. Hvis du er som de fleste av oss, er det det punktet hvor du kan roe helvete nede eller la skitt fly. Bare husk at det alltid er konsekvenser for å miste kontrollen.

Beroligende deg selv når noen eller noe setter deg av, tar noen ekte modenhet og bevissthet. Men det er helt mulig selv for de mest følelsesmessige blant oss.

[Les: En guide for å vokse opp og møte livet som en moden voksen]

Før du tar bat, Carrie Underwood, husk at det du gjør vil få konsekvenser. Noen ganger ligger de bare med deg. Så, å forstå hvordan du kan roe deg ned er en viktig ferdighet å lære.

Anbefalt: