Slik sjarmerer du en jente og smigrer henne til å smake deg

Innholdsfortegnelse:

Slik sjarmerer du en jente og smigrer henne til å smake deg
Slik sjarmerer du en jente og smigrer henne til å smake deg

Video: Slik sjarmerer du en jente og smigrer henne til å smake deg

Video: Slik sjarmerer du en jente og smigrer henne til å smake deg
Video: How to CHARM a Woman With WORDS (12 Tips) 2023, November
Anonim

Hver fyr vil vite hvordan å sjarme en jente til å like ham. Men mange mislykkes i deres jakten fordi de ikke vet de fem tingene å vite for å sjarme en jente. Finn ut hva de fem tingene er, og hvordan du bruker dem til din fordel.

Vil du vite hvordan du kan sjarme en jente? Du har kanskje sett noen fyr som chatter med en jente, og jenta ler i glede og kaller ham en sjarm. Høres bra ut, gjør det ikke?

Å bli komplimentert som en charmer av en jente er en av de beste komplimenter noen kan noen gang få fra en jente. Det handler ikke om utseende, det handler ikke om din kroppsdel eller din geekkvotient.

Det er bare din vits og hvor fantastisk du er på sjarmerende en jente.

Hvordan sjarmere en jente

Så hva er sjarmerende en jente? Sjarmerende en jente er ikke å flirte med henne eller røre henne på steder.

Du vet at du er sjarmerende en jente når du får henne til å føle meg så glad at hun kunne kysse deg der!

Det er en ganske bra ting, er det ikke det? Å være en charmer?

Vi vil fortelle deg de fem virkelig viktige tingene du trenger å vite for å sjarme deg inn i en jente hjerte. Du kan bytte mye utseende og dele en intens øyekontakt med en jente, men du kan ikke berolige henne med det.

For å sjarmere en jente, må du skape et inntrykk utover ser og swagger.

Hvis du vil vite hvordan å sjarme en jente, for det første, starter alt med en samtale. Og det slutter ganske mye der.

Sjarmerende en jente handler om hvordan du kommuniserer med henne og får henne til å føle seg glad og glad. Bruk disse fem tipsene og du kommer deg dit før du vet det! [Les: Hvordan få en jente til å like deg]

Konvertere om hva hun liker

Du tror kanskje dette er unødvendig. De fleste gutter gjør. De fleste gutta lurer på hvorfor de bare må snakke om noe en jente liker. Hvorfor kan ikke jenter snakke om hva en fyr liker også?

Selvfølgelig kan jenter. Jenter tar en aktiv interesse i å prøve å bli kjent med hva gutta liker å snakke om. Men til tider, spesielt når du prøver å gjøre et inntrykk, er det alltid bedre å være klar over hva som skjer i en jente. Nå snakker det om hva en jente liker ikke egentlig betyr couture, diamanter eller kosmetikk. Broen mellom jenter og gutter har redusert mye i disse dager. Det er veldig enkelt å ha en interessant samtale uten å bryte inn i svette. Hold deg unna tekniske vurderinger, beregninger og sport, og du bør ha det bra. [Les: Hvordan snakke med en jente for å få den perfekte første samtalen]

Flattere henne

Når du snakker med en jente, er det lett å få henne til å snakke tilbake til deg. Men det er ikke nok. Hvis du vil vite hvordan å sjarme en jente, må du få henne til å føle seg komfortabel, og likevel, la henne få vite at du er interessert i henne.

Venner donâ € ™ t sjarmere hverandres bukser av. Så hvis du skal snakke med henne som en venn, kan hun tro at du er en fin fyr. Men hun vil ikke tro at du er en sjarmerende fyr. For å bli sett på som en sjarmerende fyr i en jente øyne, trenger hun å se deg som et datingpotensial. Og for å gjøre det, må du smigre henne.

Donâ € ™ t gå å si gjør inspirerende ting som â € œyou look beautifulâ € ™, â € œyouâ € ™ re så penâ € ™, eller noe langs disse linjene. Det er for kjedelig og så ikke ekte. I stedet, vær vagt bestemt når du komplimenterer henne. Hun har en ny frisyre? Si noe som "du ser veldig søtt ut i dag. Er det en ny frisyre? Søt er et fint ord å bruke fordi menn nesten aldri bruker det ordet. Så når du bruker den, vet hun hvor mye du mener det. [Les: Hvordan spør en jente ut * for den sjenerte fyren]

Donâ € ™ t si â € œIs det en ny frisyre? Gosh, disse hårforlengelsene gjør virkelig underverk for dine øyne. Det er gorgeous.â € Â Det gjør at du høres ut som hennes frisør eller hennes homofile beste venn.

Ved å smigre henne, kan du gjøre tre ting med en linje. Du kan varme henne opp og få henne til å smile. Du kan få henne til å innse at du finner henne pen. Og for det tredje kan du fortelle henne at du finner henne attraktiv. Alt du trenger å gjøre for å få henne til å se på deg som dating potensial.

Være morsom

Nå som du har fått henne alle til å smile med en god flyt av smiger og gode samtaler, er det på tide å komme inn i hennes personlige rom. Alle av oss har personlige rom og vi føler oss veldig ubehagelige når noen går inn i det med mindre vi er komfortable med dem. For å få henne til å føle seg komfortabel, må du få henne til å ha det bra med deg. Nå kan vi virkelig ikke fortelle deg hvordan du får en jente til å le. Men vi kan gi deg to tips for å hjelpe deg. Ikke fortell henne noen vitser. Vær glad når du snakker med henne.

Høres uklart ut? For det første, å fortelle vitser rett ut av en bok er dumt. I stedet fortelle henne om en morsom * ekte eller gjort opp * hendelse hun kan forholde seg også. [Les: Hva skal du snakke om når du møter en jente]

Og vær glad når du snakker med henne hvis du vil sjarme henne. Når du er glad, smiler hele verden med deg! Hvis du smiler og føler deg glad, vil hun smile tilbake og være glad også. Men hvis du er nervøs, vil du definitivt få henne til å føle seg ubehagelig.

Flørt med henne

Gutter flirter med jenter hele tiden, men noen ganger kan en jente tro at en flørtende fyr er skummel. Så ikke overraske dine flørtende ferdigheter og brutale henne ut. En av de beste måtene å begynne å flirte på er å være uformell.Spør henne hva hun gjør i helgene eller etter jobb, spør henne om favorittgalleriene og restaurantene, og omtrent alt som kan være eksternt personlig. Hun vet at du treffer på henne fordi ingen virkelig spør alle disse spørsmålene ellers.

Og ut av det blå, pop dette spørsmålet.

â € œHey, dette er personlig, men har du en kjæreste? Hvis du gjør det, vil mitt hjerte bare knuse i en million stykker akkurat nå! Corny, ja. Men det virker alltid sin magi!

Hun vil le, men denne linjen får dine intensjoner rett over, og hun vet at du er interessert i henne. Men gjør ikke ting vanskelig ved å pause etter at hun svarer på spørsmålet. Fortsett å snakke om noe annet som det spørsmålet betydde ingenting for deg. Dine intensjoner vil bli gjort klart, og likevel vil du ikke få henne til å føle seg ubehagelig rundt deg. [Les: Hvordan fortelle om en jente liker deg]

Berør henne

Dette er farlig bakken, men noe du trenger å lære. Du vil vite hvordan å sjarme en jente, ikke sant? Så berører henne til rett tid fullfører de fem poengene du trenger å vite om å sjarme en jente. Hvis du får det riktig, har du åpenbart gjort et godt inntrykk.

Nå berører en jente som å leke med ild. For raskt en touch, og du føler deg ikke varm. For lenge en kjære, og hei, du vil brenne! Se hvor farlig det kan være?

Du kan sende en tingle opp hennes ryggraden med en enkel berøring hvis du har varme henne opp allerede. Men husk dette. Berør henne bare hvis det er grunn til å berøre henne, som å berøre ørepiken når du komplimenterer øredobber, børster håret til side når det er vindstød eller legger hånden på ryggen mens du krysser gate. En berøring er veldig personlig, så du må virkelig være forsiktig og se hvordan hun reagerer på berøringene dine før du berører henne igjen. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Hvis du vil vite hvordan å sjarme en jente og imponere henne, bruk disse fem trinnene neste gang du møter en jente du liker. Og du vil se hvor flott et inntrykk du kan gjøre i den aller første samtalen!

Anbefalt:

Ny