Slik hyser noen opp: 18 måter å hjelpe dem, føles fantastiske igjen

Innholdsfortegnelse:

Slik hyser noen opp: 18 måter å hjelpe dem, føles fantastiske igjen
Slik hyser noen opp: 18 måter å hjelpe dem, føles fantastiske igjen

Video: Slik hyser noen opp: 18 måter å hjelpe dem, føles fantastiske igjen

Video: Slik hyser noen opp: 18 måter å hjelpe dem, føles fantastiske igjen
Video: Underjordisk Sivilisasjon Som Overlevde en Katastrofe for 12 000 år Siden 2023, Desember
Anonim

Det er tider når du trenger å vite hvordan du kan heie noen opp. Men gir du dem et syndfest eller lærer dem hvordan å lage lemonade? Vet du?

Det er ingenting verre enn en trist sekk. Nei, seriøst kan noen som er ulykkelige, bringe et helt rom ned. Ikke misforstå meg; det er ikke at jeg ikke har empati. Hvis det skjer noe dårlig, er jeg den første personen som går inn og prøver å gjøre ting i orden eller hylle noen opp.

Hvis du har noen i livet ditt som tilsynelatende ikke kan komme forbi rynken til smiley-ansiktet, så kan det være din plikt å komme inn og returnere solskinnet til sin skyige dag.

Hvordan oppmuntre noen - 19 perfekte tips som bare fungerer

Å juble noen er ikke alltid lett. Faktisk, hvis du ikke er forsiktig, kan du bli trukket inn i fortvilelsens grop. Vi har alle den samaritanen i oss som ønsker å få andre til å føle seg godt. Hvis de er noen viktige, så har vi en kjøretur for å vise dem lyset. Her er noen tips for hvordan du kan heie noen opp.

# 1 Send dem blomster. Hvis du vil muntre en kvinne opp, er det å sende sine lyse blomster. Hvis du vil ha muntre for å vare lenger, gjør det til hennes favorittfabrikk. Det kan være gaven som holder henne lykkelig lenge etter at blomster har tørket opp og døde.

# 2 Kjøp dem billetter til deres favoritt "ting". Ingenting gjør noen lykkeligere enn å få dem ut av deres element og tillater dem å tilbringe en natt fri fra tanken. Kjøp billetter til deres favoritt show, konsert eller sportsbegivenhet for å oppmuntre dem. [Les: 10 måter å muntre opp kjæresten din når hun er nede]

# 3 Sett dem opp på en dato med hotness. Hvis du vil heie noen opp etter en oppbrudd, så sett dem opp med noen varme. Det trenger ikke å være den personen som er "perfekt" for dem, men ingenting kan hylle noen opp mer enn et lite øyehud og en natt på byen vekk fra huset og ensomheten.

# 4 Ta dem til en morsom film. Ingenting tar noens sinn av deres elendighet mer enn en morsom film. Nøkkelen til å vite hvordan å hylle noen opp er å hjelpe dem å glemme hva som drar dem ned. En morsom film kan definitivt gjøre det.

# 5 Kast dem et overraskelsesfest. Det behøver ikke å være deres bursdag eller noen spesiell anledning i det hele tatt. Påminn dem om hvor mange mennesker bryr seg og elsker dem.

Du trenger ikke å gjøre en stor sak om det, bare invitere de vennene som vil hjelpe og vise dem en god tid. Alle trenger litt oppmerksomhet og fokusering noen ganger. Å gjøre dem til sentrum av oppmerksomheten, kan hylle dem opp. [Les: Hvordan kaste en perfekt overraskelsesfest for en venn]

# 6 Vis opp og ta dem til middag. Selv om de sier at de ikke vil, vises på dørstokken og tar dem til middag. Ofte, når noen er deprimerte, slår de ned invitasjoner og velger å sitte alene i sin egen elendighet.

Stopp dem fra å gjøre det ved å bare vise opp. De kan ikke si nei hvis du bare går over og kidnap dem fra deres ensomme syndfest.

# 7 Planlegg en weekendferie. Den beste måten å vite hvordan du kan oppmuntre noen er å få dem ut av deres situasjon. Noen ganger trenger du mer enn bare en natt unna. Hvis du vet at en venn sliter gjennom noe, tilegne seg en hel helgflykt for å få dem tilbake på sporet. Hit stranden eller fjellene og fyll tiden med ingenting, men distraksjon og gode tider. [Les: Best friend bucket list - 15 eventyr for deg og din BFF]

# 8 Gi dem beskjed om hvor mye du bryr deg. Hvis noen er nede, trenger de bare å vite at folk bryr seg og elsker dem. Når du er i ditt eget personlige drama, kan det noen ganger føles som om du er alene. Vis dem at du ikke har glemt eller flyttet til neste krise ved å sende dem meldinger om støtte og fortelle dem at du bryr deg.

# 9 Inviter deres favorittperson for et besøk. Hvis du har en felles venn som kommer til byen og lyser opp, sørg for at de kommer for et besøk. Den gamle vennen fra grammatikkskolen er det perfekte individet å riste dem ut av sin funk og huske hvordan det var å ha det gøy.

# 10 Gi dem middag. Hvis du vet at de ikke tar vare på seg selv som de burde, men du vet også at de trenger litt alene, bestiller deres favorittmåltid og leverer det selv eller leverer det. En liten komfortmat er noen ganger nok til å få noen til å smile. [Les: Hvordan gjøre mannen din lykkelig på 20 små måter]

# 11 Send dem et godt notat. Kortet og de fysiske notatene er en undervurdert gammel kunst. Gå til butikken og finn et morsomt kort å sende. Faktisk, send dem en hver dag i en uke eller to. Persistens kan bidra til å snu sinnet rundt.

# 12 Ta noe av tallerkenen sin. Det er vanskelig å fokusere på noe når du er deprimert og nede, men de flere tingene rundt deg faller fra hverandre og går ut av kontroll, jo verre du føler.

Hvis du vil vite hvordan du skal hylle noen opp, gjør noen gjøremål for dem, rengjør huset, eller hjelp dem til å fikse noe som trenger å fikse. Ikke bare vil du gi dem et lite selskap, men du kan også hjelpe dem med å få ting sammen igjen og gå videre fremover.

# 13 Vis med et øl og en pizza uten agenda. Ingenting er bedre enn en spontan kveld med bare litt pizza og øl. Selv om de sier at de bare ønsker å bli hjemme alene, sett inn selv. Å ta god mat, alkohol, og godt humør til dem, kan være bare den perfekte tingen å gjøre når du vil vite hvordan du kan oppmuntre noen.[Les: 32 fantastiske sovende ideer for en morsom kveld med venner]

# 14 Ta dem med shopping - detaljhandel terapi steiner! Hvis du vil heie noen opp, spesielt en jente, ta dem til shopping. Ingenting gjør en kvinne bedre enn å bruke litt penger på en skyldig fornøyelse. Få dem ut av deres element ved å ta dem til kjøpesenteret. Et godt par sko kan hylle noen opp.

# 15 Send dem et gammelt bilde. Se gjennom dine gamle bilder for å finne noe som er morsomt og vil minne dem om noe gal du gjorde. Det er ingenting som kan få noen til å skape sin stemning rundt mer enn å huske de gode gamle dager. Send dem et bilde av din dårlige hårklipp, når du gjorde noe dumt eller gal sammen, eller et bilde hvor du bare var uheldig.

# 16 Be deres skulder å gråte på. Å juble noen opp kan innebære at de kan få det ut. Istedenfor å alltid forsøke å være en Pollyanna, setter noen ganger opp og hilser noen opp, slik at de får en skamfest og tid til å falle fra hverandre.

Når noen har en tragedie skje, vil de fleste at de skal glanse over og glemme det, slik at de gir distraksjoner. Tillat dem å jobbe gjennom det og vikle en stund ved å være deres skulder for å gråte på. Noen ganger er den beste måten å vite hvordan man kan oppmuntre noen opp, bare å la dem sitte og være elendige for litt.

# 17 Fortell dem en god historie. Hvis du vil heie noen opp, fortell dem en eufemistisk historie. Hvis kjæresten sin eller kjæresten brøt sammen med dem, så overbevise dem om at de kan gjøre det bedre, at det ikke handlet om dem, og at det er deres eks-tap.

Selv om du ikke er helt ekte, må de høre positive ting akkurat nå. Når de er tilbake på føttene, kan du være ærlig. Lagre det til senere. [Les: Å være brutalt ærlig - 13 scenarier når det er en forpliktelse]

# 18 Erklære a Gilmore Girls maraton med en liter iskrem. Gutt eller jente, dukker opp på døren og starter en Netflix-maraton. Gilmore Girls eller Økende Håper, spiller ingen rolle … bare investere tiden i dem uten å gå overalt. Å tilbringe tiden din er noen ganger at alle trenger å bli oppmuntret og ikke føler seg så alene.

# 19 Send dem morsomme videoer. YouTube er full av morsomme ting. Så finn noe morsomt og send det til dem. Faktisk, send dem alle de morsomme tingene du kan finne til du vet at de er tilbake på føttene. Det er vanskelig å være opprørt og trist når du ler din rump av.

Å juble noen er ikke alltid lett. Noen ganger trenger en person deg til å være den personen som kommer over for å lage sitronade ut av sitroner, og noen ganger trenger de deg til å komme til deres syndfest. Tilbring tid med dem for å finne ut hvordan du skal hjelpe før du antar at du vet hva de trenger.

[Les: Hvordan føle seg lykkelig - 13 velprøvde strategier for øyeblikkelig lykke]

Hvis du virkelig ønsker å vite hvordan du kan heie noen opp, handler det om å vise dem at de ikke er alene i deres elendighet. Og at det er massevis av mennesker som elsker dem og vil hjelpe.

Anbefalt: