Slik Cheer Yourself Up: 21 måter å finne din indre lykke til

Innholdsfortegnelse:

Slik Cheer Yourself Up: 21 måter å finne din indre lykke til
Slik Cheer Yourself Up: 21 måter å finne din indre lykke til

Video: Slik Cheer Yourself Up: 21 måter å finne din indre lykke til

Video: Slik Cheer Yourself Up: 21 måter å finne din indre lykke til
Video: Vegan Since 1951! 32 Years Raw! A Natural Man of Many Skills; Mark Huberman 2023, Desember
Anonim

Vi kommer alle sammen noen ganger, men den gode nyheten er at kur ikke er så vanskelig som du tror. Slik er du glad i deg og smiler igjen.

Å være lykkelig er noen ganger lettere sagt enn gjort. Lykke er ikke et kontinuum, men heller en serie ups fulgt av nedturer. Nøkkelen er å ha flere oppturer enn nedturer for et lykkelig og fullt liv. Å vite hvordan å hylle deg selv kan ikke være så komplisert som du tror. Du trenger kanskje ikke et livsoppdatering, større endring, eller en total revolusjon … eller du kan bare.

Slik heier du deg selv - 21 måter å fylle livet ditt med lykke på

Selv den lykkeligste blant oss går gjennom tider når vi trenger litt oppmuntrende. Hvis du er noen som går gjennom en tøff tid, og du trenger noe for å få hjertet ditt til å svinge, er det 21 ting som vil gjøre kunsten.

# 1 Gå en tur. Naturlige menneskelige stoffer kan få noen til å føle seg bedre. Hormoner slippes ut i blodet, og de signaliserer hjernen for å føle lykke. Serotonin, en stor stemningsforsterker, slippes ut når du trener og får hjertet. Derfor går det bare en ti minutters spasertur, kan du jage blues og føle deg bedre umiddelbart. [Les: Hvordan være lykkelig i livet og leve livet fullt ut]

# 2 Ta en film av deg selv. De fleste tror at du må gå på kino med noen andre for å ha det bra. Ingenting er bedre enn å treffe en blockbuster selv i midten av dagen når du vil vite hvordan du kan cheer deg selv opp. Spille hooky eller hoppe ut litt tidlig fra jobb for å se den dumme, dumme filmen for å lyse ettermiddagen.

# 3 Ring en gammel venn. Vi har alle "den" personen i vårt liv som kan få oss til å smile og hilse på oss. Hvis du føler deg nede, ta telefonen og koble til igjen. Noen ganger tar alt et par minutter for å bringe sjelen din tilbake til godt. Å vite at det er noen der ute som fortsatt kan få deg til å føle deg bra om at du er gull.

# 4 Inviter en venn til happy hour. Ingenting kan slette en dårlig dag mer enn en god cocktail med noen på happy hour. Den beste delen av det er at du kan få buzz på og fortsatt være hjemme i tide for å få en god natts søvn. Å juble på deg selv, virker mot seg selv hvis du våkner deg føler deg verre neste dag. [Les: Jeg føler meg ensom - 30 måter å koble til og overvinne følelser av ensomhet]

# 5 Play hooky. Enten det går på kino, eller bare ikke går ut av sengen og henger ut i pyjamas, er lekekrok et utmerket tips for hvordan du kan oppmuntre deg selv. Å ha noe ansvar for bare en dag, eller til og med en ettermiddag, kan lette andres ånder!

# 6 Bare smil. Det er spesifikke muskler i ansiktet ditt som utløser følelser. Selv om du føler deg nede, kan du fakse det ved å smilende bokstavelig talt slå ting rundt. Bare smiling vil utløse utgivelsen av humørforsterkere som vil gi deg bare et lite løft for å få deg til å føle deg bedre. [Les: 12 trinn for å forandre livet ditt og finne din lykke]

# 7 Sitt i solskinnet. Det er en sammenheng mellom humøret ditt og din eksponering mot solen. Hvis du er lav i vitamin D, kan det rote med din lykke. Hvis du ikke vil bekymre deg for solkrem, tar det bare omtrent ti minutter for kroppen din å absorbere nok til å gjøre deg glad. Bare vær sikker på at huden din er utsatt. Ellers kan du ikke suge i strålene, bokstavelig talt.

# 8 Gjør yoga. Kanskje din blokk til lykke er en mangel på strøm av chi energi. Yoga kan få blodet til å pumpe, løsne musklene dine og få deg til å føle deg mer koblet til verden rundt deg. I en verden som styres av mobiltelefoner og sosiale medier, kan du stille det helt ned og finne din indre fred, hjelpe deg med å fokusere og finne ditt lykkelige ansikt.

# 9 Frivillig. Ingenting er bedre hvis du vil vite hvordan du kan oppmuntre deg selv enn å frivillig. Å få noen til å føle seg bra gjør at du føler deg utrolig. Det kan også bidra til å sette dine egne ubetydelige problemer i perspektiv. Frivillig arbeid for å hjelpe noen andre i nød er en utmerket måte å finne den muntre som ligger i.

# 10 Betal den fremover. Å betale en persons avgiftsbelastning, deres opptak i kø eller deres to dagligvarer kan gi deg intern lykke. Liten det vil koste deg, vil gi deg en overflod av goodwill og muntre.

# 11 Splurge på noe du har lyst på * AKA detaljhandelsterapi *. Jo, vi må alle lagre for en regnfull dag. Men alle en gang imellom kan en impulskjøp være bedre enn et stoff. Hvis du føler deg litt ned, er detaljhandelsterapi den beste måten å løfte din indre fred på, og få deg til å føle at ting kan gjøres igjen. [Les: 13 glade ting du trenger for et helt godt liv]

# 12 Gå for en tur. Hvis du er i nærheten av en turstien, stram på skoene dine og traff stiene. Ikke bare vil endorfinene gjøre deg bedre, å få din puls opp vil bidra til å stimulere dine humørsvingere for å få deg til å føle deg bedre hele tiden. Også gjenoppkobling med naturen gir deg en bedre følelse av hensikt og fred når du føler deg lav.

# 13 Ta en sykkeltur. Ingenting annet enn deg og den åpne veien er et annet flott tips for hvordan du kan oppmuntre deg selv. Gjør et mål eller ikke, bare hopp på sykkelen og se hvor tar deg. Hvis du har et favorittsted, sykle der og sitte en stund.

# 14 Bestill takeaway. Pizza eller kinesisk mat er en utmerket måte å drukne dine sorger på og få deg til å føle deg bedre. En av de beste komfortmatene der ute, pizza, kan hylle noen opp.Den beste delen er at du kan la dem få det til deg mens du ser på din favoritt Netflix maraton.

# 15 Se på en baby eller kattunge YouTube-video. Jeg beklager … det er alvorlig ingenting som kan få deg til å føle deg lykkeligere eller muntre opp dagen din mer enn å se på en baby, eller en katt gjør noe dumt. YouTube er en av de beste sunne høyder du kan finne. Med millioner av filmer å velge mellom, er det ingen mangel på følelsesvennlige videoer for å løfte deg opp. [Les: 16 ting du må gi opp for å ha et lykkeligere liv]

# 16 Vedta et kjæledyr. Hva kan muntre noen opp mer enn å finne noe som trenger dem og elsker dem betingelsesløst? Et kjæledyr er ikke bare noe som vil oppmuntre deg, men studier viser at folk som eier kjæledyr, er sunnere hele veien rundt, både mentalt og fysisk.

Det vil også få deg ut av huset, noe som kan føre til å møte nye mennesker og få litt mosjon og frisk luft. En god ting hele veien rundt, prøv å finne et kjæledyr som trenger ditt hjem så mye som du gjør i firmaet og muntre. [Les: Hvordan få nye venner som voksen - 15 måter å gjøre det riktig på]

# 17 Flørt. Føler du litt om deg selv? Flørting er et godt tips når det gjelder å vite hvordan du kan cheer deg selv - det er en av de beste måtene å få noen til å få deg til å føle deg bra om å være deg.

Hvis du har vært med noen som ikke har lagt merke til deg mye, hadde noen dumpet deg, eller du trenger bare å vite at du fortsatt har "fått det," flirter er en utmerket måte å finne cheer under.

# 18 Endre arkene dine. Jeg vet at det ikke høres alt som er fantastisk, men å endre sengetøyet ditt er et utmerket tips for å hylle deg selv. Klatring i en frisk og mykt luktende seng er en fin måte å ikke bare gjøre kvelden mer avslappet, men for å våkne opp, føle seg mye mer glad og sprø. [Les: Hvordan føle seg lykkelig - 13 velprøvde strategier for øyeblikkelig lykke]

# 19 Rengjør din leilighet eller hus. Ok, det er absolutt ingenting gøy å rydde huset ditt. Men noen ganger kan leiligheten din etterligne hjernen din. Hvis ting har vært litt kaotisk og overveldende, så kan det hende ut i huset ditt. Å få et lite perspektiv og kontroll kan hjelpe deg til å føle deg bedre og plukke deg opp fra dumpene.

# 20 Tilbring litt tid med et barn. Finn den indre deg og lykken til å være ubesværet ved å tilbringe tid med en liten person. De kan hjelpe deg med å se livet i et helt nytt lys. Små barn trenger ikke mye for å snu sin verden rundt, eller å finne smilet deres.

De kan få deg til å le og minne deg på at livet ikke alltid må være så alvorlig. Lån en venns barn eller besøk din niese eller nevø. Bare utseendet på ansiktet når de ser deg er noen ganger koselige nok. [Les: 25 minneverdige leksjoner for å perfeksjonere livet ditt]

# 21 Gjør noe du er god i foran andre. Hvis du føler at du bare ikke kan synes å komme deg videre på jobb, eller gjøre noe riktig, kan det være at du føler deg oppnådd med å gjøre noe du er god i foran andre. En umiddelbar selvtillit økning, noen ganger det tar bare litt vind å få deg til å føle deg bedre.

Gjør en 5k hvis de er en bris for deg, eller klikk på karaokebaren for å vise alle hvilken god stemme du har. Du vet hva dine talenter er, så vis dem av for å få deg til å føle deg glad.

[Les: Livets regler - 22 hemmeligheter å aldri være ulykkelig igjen]

Det er helt normalt å føle seg til tider, men den gode nyheten er at å plukke deg opp er ganske enkelt. Med disse tipsene for hvordan du kan cheer deg selv, vil du bringe det smilet tilbake på kort tid.

Anbefalt: