Hvordan velge en romantisk restaurant

Innholdsfortegnelse:

Hvordan velge en romantisk restaurant
Hvordan velge en romantisk restaurant

Video: Hvordan velge en romantisk restaurant

Video: Hvordan velge en romantisk restaurant
Video: 2 килограмма креветок в кляре РЕЦЕПТ РЕСТОРАНА 2023, Desember
Anonim

En flott første date kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt. Hvis du vil velge en datingsestaurant, må du vite om de forskjellige tingene som gjør restauranten perfekt romantisk. Les disse tipsene for å vite mer.

Klikk her for å lese introduksjonen: Hvordan velge den perfekte restauranten for en dato

Er det behagelig?

Nei, nei, vi snakker ikke bare om plysj interiør. Er du komfortabel med stedet du går ut på en dato?

Det er noen restauranter som virker så stive og kongelige, som om du er i Queen of Hearts 'bankett hvor svetteporene dine vil jobbe full gass, og det kan være noen få steder hvor hver eneste person kjenner deg med ditt fornavn. Opt for ingen av dem.

Du vil at datoen skal være komfortabel, så la oss ikke velge den stive. På den annen side, hvis du spiser i en restaurant hvor mange mennesker kjenner deg, vil du finne deg selv å bryte forbindelsen med datoen din hver gang noen nye går opp for å si hei.

Noen mennesker tror kanskje dette er kult og gjør at du virker populær, men det er som å bringe datoen til et sted hvor du henger ut hele tiden. Det viser ikke din kreativitet og entusiasme, det viser bare din latskap. Velg et sted du vil ha, en som gjør ansiktet ditt lyse opp det andre du går inn i.

Hvordan er stemningen?

Alle liker å spise i en flott restaurant. Og eventyr ville ikke bli kalt eventyr hvis ikke for rekvisitter og den romantiske tåken og fossen. Så du kjenner boret. Ta dagen din ut til en restaurant som kan skryte av et tema. En foss, en bukt eller en strandtema-restaurant er bare perfekt for din første date.

Å gå til en restaurant med en stemning kan ha stor effekt på dagen din. Tross alt er det som å gå gjennom dørene og gå inn i en ny verden med deg. Kan noe være bedre enn det? Velg din type atmosfære, men hold det romantisk. Det er ingenting som en god stemning for å få en date til å føle seg fantastisk.

Har du ditt personvern?

Hvis du vil ha det bra med din dato, trenger du ditt privatliv. Vegger og utsøkte gardiner er mush adders, men det er ikke det. Personvern omfatter også kokk, ledere og andre diners som ikke støter på eller kraner halsen på deg hele tiden.

Du trenger egentlig ikke å lete etter private hytter, så du kan bli stump på din første date. Men du trenger din plass. Tabellene bør ikke være for tett sammen hvor andre diners kan avlyse på samtalen. Det bør være godt plassert, og gi en følelse av personvern. Tabellene skal være små nok, slik at en av dere kan nå ut og legge hånden i datoens hånd. Samtidig burde det føles som et privat øyeblikk uten nosete folk rundt. For en god dato, alltid velg en restaurant hvor personvern er stavet ut med fet skrift.

Ka Ching!

Den lille pincher, eh? Enten du er en fyr eller en jente, kan dette være litt av en klemme. Fyren vil ikke bruke mer enn han har råd til på en første date, og jenta vil ikke ha sin date for å behandle henne for overdådig. Så hvis du må plukke restauranten, gi det litt tanke fordi det er helt opp til det du tror.

Husk at du kan ha en fantastisk dato, men hvis jenta føler seg vanskelig å bestille noe for dyrt, eller hvis han føler at han har brukt for mye på datoen, er det bundet til å ende med en huff.

De fleste restauranter som utmerker seg i alle de finere detaljene, kommer med en pris, så det handler om hvor dypt lommene dine er. Men ikke bekymre deg, det er flere restauranter som kan kvalifisere for den perfekte romantiske restauranten, og likevel ikke klemme deg for hardt. Ta en titt rundt hjørnet, du kan bare finne den.

Så der har du det, gutter og jenter, alle de tipsene du noensinne vil trenge for å hjelpe deg med å velge den beste datingsrestauranten i byen. Skål til en flott dato!

Anbefalt: