Hvordan gråte og la det hele ut: 12 tips for noen gode krypterapi

Innholdsfortegnelse:

Hvordan gråte og la det hele ut: 12 tips for noen gode krypterapi
Hvordan gråte og la det hele ut: 12 tips for noen gode krypterapi

Video: Hvordan gråte og la det hele ut: 12 tips for noen gode krypterapi

Video: Hvordan gråte og la det hele ut: 12 tips for noen gode krypterapi
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Livet kan være vanskelig, og trykket er for mye å håndtere. Men du trenger ikke å holde den låst inne i deg. I stedet lærer du å gråte og la alt ut.

Crying hjelper å balansere hormonene dine og lindrer oppbygget stress i kroppen din. Hvis du er på vei til terapi, vil din terapeut jobbe med å hjelpe deg med å frigjøre dine følelser på en positiv måte, som inkluderer gråt. Så, her er noen tips om hvordan å gråte og la alt ut for å komme i gang.

Kanskje jeg er partisk, men jeg er en stor talsmann for terapi. Selvfølgelig kan du snakke med vennene dine og familie, men å gå til en tredje person, er noen som ikke vet noe om deg, en fin måte å sortere gjennom dine problemer uten forutsetninger. Hvis du går til terapi, vet du allerede viktigheten av å gråte. Hvis du er ny til dette, vel, la meg fortelle deg, det er godt å gråte.

Hvordan gråte og la alt ut

Men dette betyr ikke at du må vente til neste behandlingsøkt. Det er ting du kan gjøre for å få deg til å gråte. Noen ganger er vi så vant til å holde alt inni oss som når vi kommer til å være sårbare og viser følelser, klamrer vi oss opp og blokkerer oss selv. [Les: Hvordan lage deg selv gråte - 10 teknikker for å få deg til å gråte]

Nå er det tider når du gjør dette fordi det ikke er en passende tid til å vise følelser. Men på et tidspunkt bør du la følelsene dine gå. Så, hvis gråt ikke kommer lett til deg, ikke bekymre deg. Det er noen ting å gjøre for å få deg til å tåle. La oss få de vannverkene som går folk!

# 1 Det er vitenskapelig støttet. En studie avsluttet av Asmir Gra? Anin et.al, fant at selv om folk generelt reduserer humøret like etter gråt, rundt 90 minutter etter, rapporterer de seg bedre enn de gjorde før gråt. Dette er den første studien som viser en direkte sammenheng mellom gråt og humørsvingning. Du kan ikke argumentere med vitenskapen! [Les: De vitenskapelige svarene på hvorfor du er så emosjonell]

# 2 Glem hva folk fortalte deg om gråt. Mange tror at gråt er et tegn på svakhet, og hvis du gråter, er du mindre av en person. Men det er alt en gigantisk løgn. Hele "guttene gråter ikke" ideologien er faktisk følelsesmessig og mentalt ødelegger deg.

Det er sunt å gråte, det er sunt å føle følelser. Hvis det ikke var sunt å gråte, ville menneskekroppen ikke være designet med denne evnen. [Les: 19 inspirerende mannlige feministiske ideer fra hele verden]

# 3 Hvorfor holder du det inne? Før du gråter, er det viktig å reflektere over hvorfor du ikke klarer å gråte. Hvorfor holder du det inne? Er det fordi du tror du vil bli sett på som svak? Kjempes du for å uttrykke dine følelser generelt? Å finne ut hvorfor du ikke gråter hjelper deg med å overvinne disse problemene. Når du aksepterer og beveger deg forbi hvorfor du tillater deg å gråte, kan du jobbe med å prøve å gråte.

# 4 Finn et trygt sted å gråte. Nå, dette trygge stedet kan være hvor som helst. Kanskje du er den tryggeste på kjøkkenet, soverommet eller på terapeuten din. Uansett hvor det er at du føler deg trygg, bør det være stedet du lar deg slippe av.

De fleste av oss avstår fra å gråte fordi vi ikke føler oss komfortable, så gjør deg komfortabel. Hvis du er bekymret for folk som hører deg, setter du på musikk eller tar en dusj.

# 5 Bli fokusert. Noen gråter uansett hvor de er, men hvis du sliter med å gråte, må du få deg til å fokusere. Hvis du lurer på hvordan du skal gråte og slippe alt ut, begynner du med å rydde hodet fra eventuelle forstyrrelser. Hvis TVen er på, slå den av. Ikke skriv dine venner eller snakk på telefonen. I stedet bare tilbringe litt alene med deg selv, men fullstendig alene tid.

# 6 Hva får deg til å gråte? Du må fokusere på hva som forårsaker dine følelser av tristhet, frustrasjon og sinne. Det kan være noe, men du vet nøyaktig hvorfor du presser ned disse følelsene. Det er på tide å fokusere på disse øyeblikkene som gir deg tristhet og fokus på hvor mye disse situasjonene påvirker deg negativt. [Les: Hvordan finne din healing og lykke igjen]

# 7 Kroppen din skal reagere. Du vil føle at kroppen din reagerer. Alle er forskjellige, så det kan være følelsen av varme eller skjelving. Det avhenger av personen. Men du vil mest sannsynlig føle at halsen strammer som er et tegn. Dine følelser er hevelse inne i deg. Dette er når du lar dine følelser overvinne deg i stedet for å bekjempe denne følelsen din opplever.

# 8 La alt ut. Når du begynner å gråte, ikke stopp. Gråt og la alt ut Vanligvis er gjennomsnittlig lengde på en solid gråtingssesjon seks minutter. Nå, ikke sett timeren på telefonen, la deg gråte den ut så lenge du vil. Din gråt økt kan bare vare et par minutter, mens for andre kan det vare lenger. Det er virkelig avhengig av deg.

# 9 Du kommer ikke til å føle deg bedre med en gang. Nå, etter at du gråter, ikke anta at du automatisk vil føle deg som en million dollar. Du må gi det rundt 90 minutter etter at du gråter før du føler en forskjell. Men du vil mest sannsynlig føle deg følelsesmessig og mentalt lettere. Men hvis du har mange følelser, kan det ta et par økter før du føler deg bedre.[Les: 19 tegn på følelsesmessig skade og måter å komme forbi dem]

# 10 Bruk følelsesmessige utløsere. Hvis du ikke kan gråte på egenhånd, kan du prøve å bruke følelsesmessige utløsere som triste filmer, øyeblikk i livet ditt eller følelsesmessig musikk. De kan hjelpe deg med å utløse dine følelser. Hvis du ikke vet hva triggerne dine er, vel, prøv det. Se en trist film som Blå Valentine, Marley og meg, Titanic, eller Schindlers liste.

# 11 Husk å reflektere. Det er lett å gråte, men vanskeligere å reflektere over dine følelser og tenke på hvorfor du gråter og hva som forårsaker stress. Når du føler deg bedre etter ditt gråt, tror du du er helt lettet. Don, antar at du har regnet med alt ut akkurat nå. Reflektere, reflektere, reflektere. [Les: Er du en empath? Tegnene du føler deg dypere enn andre]

# 12 Bruk gråt i moderasjon. På slutten av dagen, uansett hva det er, vil du gjøre ting i moderasjon. Dette inkluderer også gråt. For mye gråt får deg til å føle håpløshet, men gråt kan brukes til å behandle dine følelser og gå videre fra dem.

Så, overvåke når gråtene dine overspliser linjen der det blir for mye. Men alle er forskjellige, så se hvor grensene er deg selv.

[Les: Bor på en følelsesmessig coaster og sitter fast på en usunn tur?]

Nå som du vet hvordan du skal gråte og slippe alt ut, gi noen av disse tipsene en prøve. Crying hjelper deg å redusere stress, balansere hormonene dine, og få deg til å føle deg bedre.

Anbefalt: