Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang
Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang

Video: Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang

Video: Hvordan kose med en jente så det fører til sex hver gang
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Hvis du har sett en jente en stund nå og er klar til å ta ting til neste nivå, må du vite hvordan å kose med en jente.

Jenter elsker å kose. De fleste jenter, uansett. Jeg er en av de jentene som bare elsker å kose - med noen, egentlig. Det gir meg trøst og lykke, og det er bare rett og slett varmt og snuggt.

Ikke bare liker vi kosing, men hvis du får oss til å kose med deg, betyr det at du er ett skritt nærmere å lukke avtalen med oss. Hvis du øker sjansene for at du knuter med deg, øker du sjansene dine for å bli lagt.

Hvorfor koser jentene så mye?

De fleste jenter er som meg. Faktisk, min gamle romkamerat - hvem er en jente - og jeg ville bare henge ut og kose og se på filmer bare fordi vi var begge singler, men ønsket å kose så ille. Det er noe om menneskelig kontakt som gjør oss svært glade for å være i en andres armer.

Det har også mye å gjøre med å føle seg trygg og sikker. Derfor, selv om jeg liker å knuse med min kvinnelige romkamerat, liker jeg å være i armer til en mann mye mer. Når en kvinne føler seg trygg og som hun kan stole på personen hun har pakket inn i, er det mer sannsynlig at hun også vil føle seg trygg om å hoppe i seng med deg. [Les: De beste koselige stillingene for å være en kosete elsker]

Hvordan kose med en jente og få det til å føre til mer

Jenter er ikke typen vesener som du bare kan holde din boner ute og forventer at de kommer til å ønske å sitte på den. Like hard som det høres ut, er det sannheten. Vi trenger mer enn det. Vi trenger kontakt og å bli varmet opp til deg først.

Og kose er den perfekte måten å gjøre det på. Denne veiledningen om hvordan å kose med en jente og få det til å føre til, er akkurat det du trenger hvis du vil ta det neste trinnet med en spesiell jente og ha en sexy natt.

# 1 Pass på at hun er komfortabel rundt deg først. Du kan ikke bare forvente at noen tilfeldig jente kommer til å ønske å komme over og kose før du har sex. Du må først kjenne denne jenta og sørge for at dine følelser er gjensidig på forhånd. Sørg for at hun er komfortabel med å være alene med deg. Jeg vil anbefale at du tar henne med på et par datoer før du flytter ting sammen. [Les: En clueless fyrens guide til å kose etter sex]

# 2 Få henne til å komme over alene. Jenter liker å reise i pakker for å unngå å være alene med noen de kanskje ikke er helt komfortable med. Når det blir sagt, inviter henne over for et morsomt spill og filmkveld, og se om hun kommer alene. Pass på at hun vet at det er en helt uformell kveld, så hun har ikke for mange reservasjoner om det.

# 3 Sitt veldig nær henne. Åpenbart, hvis du vil vite hvordan å kose med en jente, må du starte kvelden ved å sitte rett ved siden av henne. For å gjøre dette må du sørge for at hun setter seg først slik at du kan plassere deg ved siden av henne.

Dette kan gjøres ved å ta en drink først, sette filmen i, ta tak i spillene, eller noe annet som sikrer at hun må sitte på sofaen først. Det er mye vanskeligere å scoot nær henne når hun er på motsatt side av sofaen. [Les: 13 lusty tegn på seksuell tiltrekning for å holde øye med]

# 4 Kast en suspensiv eller til og med skummel film. Dette kan virke som om det er ute av kontekst, men det kan faktisk bety forskjellen mellom tett knulling og du tilbringer et par timer med armen drapert over skulderen.

Hvis du velger en skummel og spennende film, ser hun til deg for sikkerhet når hun er for redd. Så det vil gjøre det mye lettere for deg å ta henne og kose henne nær når hun er redd.

# 5 Slå termostaten ned. Dette er et triks en gammel kjæreste brukte på meg en gang, og han visste helt sikkert hvordan å kose med en jente. Etter all denne tiden, kan jeg fortsatt ikke komme over hvor klok det er. Når en jente er kald, vil hun være mer sannsynlig å kose med deg for å varme opp. Så slå termostaten ned og sørg for at det er ganske kaldt der inne!

# 6 Gi henne en kald drikke å drikke. På samme måte som å slå termostaten ned, vil det bli kaldere, så det vil gi henne noe kaldt å drikke. Hvis du har begge disse til å gå for deg, vil hun fryses og vil du kose deg til henne for å varme opp. [Les: Hvordan flirte med berøring uten å gjøre det klart]

# 7 Velg riktig tid for å sette armen rundt henne. Hvis du har oppnådd de ovennevnte to tipsene, bør denne muligheten komme når hun nevner hvor kaldt hun er. Et annet godt øyeblikk å sette armen rundt henne er når det er en skremmende del i filmen som gjorde henne hoppe.

# 8 Trekk henne inn i deg. Nå som du har armen rundt henne, sett deg inn i sofaen og dra henne nærmere deg så hun hviler mot deg. Dette vil ikke bare være mer behagelig for dere begge, men du starter mye fysisk kontakt som til slutt vil hjelpe deg i din søken etter å bli lagt. [Les: Hvordan berøre en kvinnes bryster på en date]

# 9 På dette punktet må du måle hennes reaksjon. Snudde hun seg lett i deg eller stivnet hun og ble sittende oppreist? Hennes komfort er den eneste tingen som vil få henne til å flytte til neste trinn. Og hvis hun føler seg litt stiv, så sjanser er hun ikke komfortabel med situasjonen, og hun vil være mindre sannsynlig å gi den opp til deg.

Hvis hun virker litt nervøs, slapp av og gi henne litt plass til å komme seg bort. Når hun blir komfortabel, vil hun kose inn i deg. Og så kan du fortsette med å gjøre neste trekk.

# 10 Kompliment henne. Ikke bare fortell henne at hun ser vakker ut. Selv om dette alltid er noe jenter elsker å høre, gir det ikke mye mening etter å ha trukket henne inn i deg. Si noe i tråd med hvor stor hun lukter. Dette vil sette ideen i hodet hennes at du virkelig er i henne, og det vil innpode mer tillit til henne for deg. [Les: 28 snu oss for jenter som får dem til å smelte i armene dine]

# 11 Lene til siden og overgang til å legge seg ned. Av alle trinnene som er involvert i å kose med en jente, er dette en avgjørende rolle hvis du vil bli liggende. Når hun har lent seg til deg og praktisk talt legger all vekt mot deg, lutner du i en posisjon som er mer som å legge seg ned. Dette burde forlate henne mest på toppen av deg mens du er under henne. [Les: Få en jente kåt og våt bare ved å sitte ved siden av henne]

# 12 Få begge hendene på henne og jobbe litt med magi. Nå skal du kunne få begge hendene til å pusse mot kroppen sin i forskjellige områder. Å gi henne lysmassasje og løpe hendene ned i armene hennes er en fin måte å få henne til å slappe av og føle seg bra. Hvis hun liker kontakten på huden, begynner hun å tenke på hva som skal komme.

# 13 Kiss henne. Hvis alt har fungert bra så langt, er du nå klar til å plante en på henne. Hvis du har vært på et par datoer med henne før dette, og allerede har kysset henne, vil denne delen være enkel.

Men hvis du ikke har kysset henne ennå, kan det være litt vanskeligere. Hvis du ser på henne for å snakke med henne, og hun holder blikket ditt for en stund - og til og med ser ned på leppene dine - hun vil at du skal kysse henne. Så gjør ditt trekk! [Les: Hvordan bygge den seksuelle spenningen og ta seg ut med en jente]

# 14 Flytt så du legger deg på toppen av henne. Nå som du vet hvordan å kose med en jente opp til dette punktet, er neste skritt å ligge på toppen av henne. Og hvis du var klar til å kysse henne, så fortsett å gjøre det en stund til du to er helt ute. Dette burde gi deg muligheten til å klappe på toppen av henne og ta kontroll over hvordan ting går om natten.

# 15 La natten ta deg til hvor den skal. Hvis du legger deg ut på toppen av henne, så er sjansene, hun er virkelig inn i det - og du. Nå kan du gjøre forskjellige trekk som tyder på dine intensjoner. Og hvis hun ikke stopper deg, blir du lagt på kort tid.

[Les: Fra start til slutt - 10 trinn for å få enhver jente til å ha sex med deg]

Hvis du vet hvordan å kose med en jente, kan det føre til sex veldig fort hvis det er med den rette personen. Men ikke bli motløs underveis. Hvis du fortsetter med disse tipsene flere ganger, vil du få deg lagt på kort tid!

Anbefalt: