Hvordan oppdatere en høy vedlikeholdspike uten å gå i stykker

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppdatere en høy vedlikeholdspike uten å gå i stykker
Hvordan oppdatere en høy vedlikeholdspike uten å gå i stykker

Video: Hvordan oppdatere en høy vedlikeholdspike uten å gå i stykker

Video: Hvordan oppdatere en høy vedlikeholdspike uten å gå i stykker
Video: Bilcamping i regnet - Det perfekte bilteltet 2023, September
Anonim

Hun kan se ut som en million dollar, men før du maksimerer kredittkort og tar ut lån, er det 10 tips om dating en kvinne med høy vedlikehold.

Hvem sier kvinner med høy vedlikehold er overfladisk? Jo, de er som sportsbiler - de er morsomme, de ser bra ut, og de er hyggelige å vise seg mens de er ute på byen. Til tross for deres gode utseende og høye kvalitetsstandarder, trenger de også mye arbeid. Likevel, kvinner med høy vedlikehold, er det ikke alt om fancy biler, designer klær, smykker, sminke og alt avansert.

Før vi begynner å tenke på stereotyper og ta ut «gullgraver» -kortet, tenk på kvinner med høy vedlikehold, da kvinner som bare har høye standarder, har levd de høye standardene, og forventer at disse standardene skal opprettholdes.

Det er egentlig ikke noe galt med kvinner som bruker litt mer tid til å se bra ut, motiveres av sine egne standarder, hvem vet hva de vil, og blir drevet for å lykkes. De kan være utfordrende, men med den riktige tilnærmingen kan du fange deg selv en kvinne med høy vedlikehold for å holde og ta vare på deg, like godt som hun tar vare på seg selv.

Hvordan dateres en kvinne med høy vedlikehold

Hvis du ønsker å danse en kvinne med høy vedlikehold uten å bryte banken og bli blakk, trekk av disse budsjettvennlige triksene:

# 1 Fine dining hjemme.Du vet at hun liker god mat, men det trenger ikke å være dyrt. I stedet for å ta henne ut til en fine dining restaurant, hvorfor ikke gjøre den Michelin-stjerne fem-retters middagen rett i ditt eget hjem?

Slå opp oppskrifter på internett, lær hvordan du plater maten, og start dagligvarehandel * eller gjør det med det som allerede er i din pantry *. Dress opp i din fineste dress, slå på favorittlåtens kjærlighetssanger, lys litt lys for å sette humøret og være hennes egen personlige kokk. [Les: 13 veldig romantiske middagsdagsideer]

# 2 Blockbuster film natt.Du kan ikke gi henne den røde teppebehandlingen for å delta på en stjernespekket premiere, men du kan få stjerner og månen til å være publikum når du tar henne på en utendørs filmkveld eller til og med på en kjøretur -i. Popp ut noen popcorn eller champagne, og hun vil definitivt ha det bra. Det er billigere og mer romantisk.

# 3 Vis henne bort til en øyferie.Nettkupongsteder har en mengde tilbud som passer for enhver anledning og sted, så dra nytte av dette for å spare på reisen og overnattingskostnadene. Planlegg en romantisk tur måneder framover, og du vil være sikker på å spare 50% til 75% på kostnadene dine. Kjør ut i solnedgangen med henne på en privat øy, og hun vil ikke vite hvor mye du har reddet ved hjelp av kupongene dine. [Les: 8 tips for å ha en flott tid når du reiser som et par]

# 4 Dra nytte av tilbud og kuponger.Ta en cue fra # 3, og abonner på online kupong og avtaler nettsteder å alltid bli oppdatert med det siste fra kjøpmenn du begge elsker, enten det er for ut-eller-byen eller ut-av-landet ferier, hotel staycations, velvære- og ansiktsbehandlinger, eller til og med korte leksjoner du kan gjøre sammen. Du kan til og med gå et skritt videre og legge inn en gave du snagged via en online handel.

# 5 Gjør litt forskning.I stedet for å piske henne ut her og der, og til steder du vet, har hun sannsynligvis gått til, uansett, hvorfor ikke grave litt dypere og spørre vennene sine om de tingene dine kjærlighet til kjærligheten virkelig liker? Selv om du kanskje er redd for å prøve noe nytt, selv om det nye stedet har mye karakter, kommer hun ikke til å tenke på om hun virkelig elsker smaker.

Ta henne til et thailandsk sted, en nyåpnet gourmetpizzeledd, en moderne gastropub eller en eklektisk kaffebar, og se øynestrålen, ikke fordi du tok henne et sted dyrt, men fordi du tok den tid til å vite hva hun liker. [Les: 7 date ideer menn elsker, men kvinner hater faktisk]

# 6 Gå lokalt.Sjekk dine fellesskapshendelser for spill og andre ting som kan interessere henne. Du har kanskje ikke nok til å kjøpe billetter til konserter og teaterspill, men du kan ta henne ut på et fellesskaps teaterLes Miserables eller kanskje til og med danse sammen mens du deltar på en konsert av et opptreden lokalt band. [Les: 12 gjør klare tips for gutta som går ut for en date]

# 7 Hold deg hjemme. Å bo hjemme er også et godt alternativ. Kok sammen, se på en film, spill brettspill, trene, eller til og med lære hverandre en ny hobby som en rimelig måte å gå på en dato på. det kan bringe dere to sammen.

Hun kan være høyt vedlikehold, men du kan alltid forsøke å holde deg unna den tradisjonelle datavagnen, og gi de to av dere en flott tid på et komfortabelt sted hvor dere begge kan være dere selv og unngå stresset med å vente i linjer.

# 8 Rein i noen forsterkninger.Har du en venn som kan gi deg et gratis pass til VIP-seter på de hippeste klubber? Har du en kusine som kan gi deg rabattpriser på sine favorittbutikker, restauranter, hoteller og feriesteder? Har du en bartender eller servitørvenn som kan gi deg gode bord og freebies? Det er på tide å utnytte forbindelsene dine og ringe i noen favoriser til din fordel - du kan til og med imponere på jenta.

# 9 Gå historisk.Enten du tar henne til et museum, en utstilling, et historisk landemerke, eller bare viser henne noe fra din egen slektshistorie, vil hun sette pris på det hvis du deler noe du holder kjære.Selv om det ikke er alt glitter og glamour, og det forfedre huset du viste henne, er litt tøft, kan du tilbringe resten av dagen og fortelle henne din fantastiske familiehistorie, eller bare le av hodene dine på det morsomme ser pyntegjenstander og jevnlig guide.

# 10 Gi henne et pust av frisk luft.Du har kanskje ikke alt som hun er vant til, men du kan alltid holde henne begeistret og glad ved å gi ting et nytt perspektiv med ditt eget budsjettvennlige, men gjennomtenkte vri. Ta henne utendørs selv om hun ikke pleier å leve bare med de bare nødvendighetene. Hvem vet? Hun kan nok ende opp med å nyte det. [Les: 8 romantiske gester fra de gamle dager som alle jentene savner]

Mange mennesker er skremt av ideen om å danse en kvinne med høy vedlikehold. Kanskje er det på grunn av de mange misforståelsene og stereotypene som er knyttet til begrepet. Marilyn Monroe, en selvbetjent, kvinne med høy vedlikehold, definerer det perfekt: "Jeg er feisty, utålmodig, jeg gjør feil, og jeg er cranky når jeg ikke sover. Jeg er ute av kontroll og til tider vanskelig å håndtere. Hvis du ikke klarer meg på mitt verste, fortjener du sannsynligvis ikke mitt beste."

Kjærlighet er ikke billig, uansett om du daterer en kvinne med høy vedlikehold eller ikke. Hemmeligheten til å trekke en dato i budsjettet ditt er å planlegge det forsiktig, være oppriktig om det, og - enda viktigere - være kreativ. Det er ikke noe som kreativitet for å strekke din dollar - og det er ingenting som oppriktighet for å få din kvinne til å føle seg spesiell og elsket.

Anbefalt: