Hvordan oppgi flere kvinner på en gang uten å være en dusj

Innholdsfortegnelse:

Hvordan oppgi flere kvinner på en gang uten å være en dusj
Hvordan oppgi flere kvinner på en gang uten å være en dusj

Video: Hvordan oppgi flere kvinner på en gang uten å være en dusj

Video: Hvordan oppgi flere kvinner på en gang uten å være en dusj
Video: Ting alle jenter gjør 2023, Desember
Anonim

Det er den hellige gralen til et manns datingliv - å kunne danse flere kvinner samtidig. Kan du trekke den av mens du er en gentleman?

Er du typen fyr som ønsker å danse flere kvinner? Dette er et viktig sted å starte. Ikke alle er kuttet ut for denne livsstilen, og selv om det kanskje høres tiltalende i prinsippet, kan det egentlig ikke fungere for deg.

Dating flere kvinner har hodepine. Flere mennesker som holder seg glad, flere tekstmeldinger som svarer, og balanserer alle disse menneskene i livet ditt betyr at du ikke vil ha et veldig dypt forhold til noen.

Det er dette siste punktet som er mest presserende. Hvis du er ute etter et dypt forhold, en livspartner, så er dette ikke for deg. Å se flere kvinner på en gang har en tendens til å holde alt veldig avslappet og overflatisk.

Du må være veldig komfortabel i deg selv og ikke være utsatt for sjalusi eller lyve for å prøve å appease kvinner. Hvis du er, vil ting gå galt raskt. [Les: Elsk triangler og forvirrende komplikasjoner]

Er du den typen fyr som mange kvinner vil ha til dato?

Hvis du ikke er det, drømmer du bare.

Inntil du forbedrer verdien din i kvinners øyne, bør du ikke være bekymret for å prøve å danse mange kvinner. Fokuser på å være den beste versjonen av deg selv for å bli den slags fyren som mange kvinner vil ønske å date og til og med være fornøyd med dating, mens du vet at du også er dating andre.

Dette er ganske avanserte ting, og hvis du ikke har erfaring med å tiltrekke seg og danse en vakker kvinne, må du først begynne der. [Les: 12 Prince Sjarmerende egenskaper som lar alle jentene svømme]

Ønsker du å danse flere kvinner samtidig, kommer det fra et bra sted eller et dårlig sted? Hvis du elsker kvinner, nyt feminint selskap, og bare ikke ute etter et seriøst forhold på dette tidspunktet, og deretter gå rett fram. Hvis du imidlertid har litt bitterhet eller sinne mot kvinner og føler at du vil â € œget en overâ € Â på dem, er dette ikke veien å gjøre det.

Du må utforske hvor motivasjonen til dato flere kvinner kommer fra før du kan vite sikkert at å gå gjennom med denne nye datingoppsettet er en god ide. [Les: Hva menn tenker imponerer kvinner og hva egentlig gjør]

Hvordan dateres flere kvinner uten å være en dusj

Forutsatt at du er klar til å gå videre og date flere kvinner på en gang, hva er dosen og ikke å huske på for å sikre at du ikke blir en dusj og sårende folk?

# 1 Brutal ærlighet. Ikke lyv for kvinner om dine intensjoner, din fortid, eller om du daterer andre mennesker akkurat nå. Du trenger ikke å rope det fra hustakene, men når spørsmålene uunngåelig kommer, må du være ærlig med dem.

Mange gutter er redd for å være ærlige fordi de ikke tror at kvinner vil akseptere dem for hvem de er, så de prøver å få seg til å virke bedre. Jeg kan fortelle deg nå, denne typen tenkemåte vil alltid ende i tårer, og du bør jobbe med ditt eget selvtillit for å oppnå en overflods tankegang - det er en overflod av kvinner der ute som vil falle for deg! [Les: 10 regler for tilfeldige forhold å følge mens de dør flere kvinner]

Hvis du tror at du er god nok, vil du være komfortabel med å være helt ærlig mot kvinnene og ikke leve i frykt for å miste dem. Snakker om hvilke?

# 2 Ikke frykt å miste dem. Når du er helt ærlig, gir du kvinnene muligheten til å forfølge noe med deg eller ikke. Hver av kvinnene du daterer har øynene åpne for virkelighet.

Manipulering og løgn for kvinner er utført av en knapphetstilstand, for å tro at kvinner ikke vil like deg for hvem du virkelig er. Du må være komfortabel nok i deg selv for å vite at du kan fortelle henne sannheten, og hvis hun går, ikke så farlig.

Det kommer fra erfaring og selvtillit. Noen kvinner vil ikke være i orden med situasjonen som du presenterer det, og de vil gå. Dette er en del av den type livsstil du vil lede.

# 3 La dem ta sine egne beslutninger. Å være ærlig virker som den riktige tingen å gjøre i prinsippet, men gutta vil ofte slippe når de blir rammet av frykten for å miste noen. De vil begynne å si ting å appease henne og fortelle historiene sine for å prøve å få henne til å holde seg fast. Dette kommer til å ende dårlig for alle og er helt urettferdig mot den aktuelle kvinnen.

Ikke prøv å overbevise dem eller tvinge dem til å gjøre noe. Hvis de vil forlate, la dem gå. Ofte vil kvinner bli opprørt over at du ikke vil forfølge et monogamistisk forhold med dem, men hvis de er igjen alene, kommer de om noen dager. Hvis du er den typen fyr som mange kvinner ønsker å date, vil hun ofte være fornøyd med å dele deg, og vite at det ikke er eksklusivt. [Les: 7 dumeste forholdsfeil som menn ofte gjør]

# 4 Donâ € ™ t behandle dem som kjærester. Det jeg mener er, gjør ikke tull med hodet og gi inntrykk av at dette er mer enn det egentlig er. Hvis det er tilfeldig, sørg for at det forblir uformelt.

Ikke tillat for mange følelser å utvikle seg i begge retninger, og gjør ikke for mye "paraplyer" ting. For eksempel, bare se hver av dem en eller to ganger per uke. Ikke ta dem til jobb eller familiehendelser som din dato. Og aldri, noensinne post lovey-dovey bilder av dere to sammen på sosiale medier.Du ønsker ikke å sende blandede meldinger og gi dem feil inntrykk.

# 5 Ikke snakk om andre kvinner. De burde være oppmerksomme på at du ikke er eksklusiv, men de vil absolutt ikke vite gory-detaljene. Snakk aldri om andre kvinner foran dem, og ikke spell ting ut på en åpenbar måte.

Det vil enten få dem til å slutte å se deg, eller skade deres selvtillit og ende opp med følelsesmessig ardannelse. Si ting som "Jeg vil ikke være i et eksklusivt forhold akkurat nå, ikke," jeg sover i dag med 3 forskjellige kvinner. "[Les: 25 største dataflytbrytere for kvinner]

# 6 Ikke vær dum. Jeg mener, ikke sette henne i fare eller gjøre noe som truer henne på noen måte. Bruk beskyttelse med alle kvinnene du sover med, og vær klar over å dele noen som du tror kan føre til problemer for deg eller noen andre hvis ting skulle bli sur.

Dette er bare grunnleggende respekt og omsorg. Du må passe på alle involverte og ikke være sleazy. Dette burde være et hyggelig og morsomt arrangement for alle, å vite nøyaktig hva de får inn i og gjøre det med øynene deres åpne. [Les: 7 tegn en jente gir bort hvis hun ønsker å sove med deg]

# 7 La dem gjøre sine ting. Hvis du skal til dato andre mennesker, har du ikke rett til å fortelle dem ikke å gjøre det samme eller bli sjalu hvis de gjør det. Mange jenter vil faktisk ikke danse andre, men hvis de gjør det, må du respektere det. Ha en voksen samtale om det, og sørg for at alle er trygge og at dette skal fungere for alle.

Sjalusi er stygg, og det vil avvise kvinner bort fra deg. Du må være komfortabel i å la dem gjøre det de vil. Hvis du ikke er, er du ikke klar til å danse flere jenter på en gang. Igjen, bør du gå tilbake til å jobbe med deg selv og bygge din egen selvtillit før du bekymrer deg for å prøve å date mange forskjellige kvinner.

[Les: 22 små, men svært effektive tips for å ha mer suksess med kvinner]

Disse er de 7 tipsene for å sikre at du er glad og, enda viktigere, at du ikke gjør noen skade eller manipulerer kvinner til en situasjon de ikke vil være i. Husk at når du daterer mange kvinner samtidig, er poenget av det hele er å sørge for at det er gøy for alle involverte!

Anbefalt: