Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet
Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet

Video: Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet

Video: Hvordan håndtere ensomhet: 12 måter å bringe deg tilbake til livet
Video: Hvordan takle ensomhet etter skilsmissen? 2023, Desember
Anonim

Alle av oss føler oss alene nå og da. Men hvis du synker dypt og ikke vet hvordan du skal håndtere ensomhet, er det slik å bryte seg fri og puste igjen.

Du kan ha tiden av livet ditt akkurat nå, og jeg prøver ikke å sette demp på din høyde, men på et tidspunkt vil du treffe vanskelige tider. Det kan ikke være din feil, men livet er uforutsigbart og ting skje som er utenfor din kontroll. Du kan ha venner og familie som er svært støttende, men samtidig vil du føle deg helt alene. Så vi har samlet 12 måter å håndtere ensomhet for de øyeblikkene.

Hvordan håndtere ensomhet

Da jeg var hjertebrudd av denne fyren som avviste meg ganske hardt, tilbrakte jeg måneder med å våkne midt om natten og gråt. Mine venner og familie var så støttende og lyttet til meg som uttrykte mine følelser, men jeg følte meg fortsatt som ingen forstod meg. Jeg følte meg helt alene i et rom fullt av folk.

Du kan føle deg ensom, men det finnes måter du kan håndtere med, så du kommer ut av det og lærer å håndtere det du føler. Alle føler seg ensomme fra tid til annen.

# 1 Det er ingen rask løsning. Dette er ikke noe du vil legge deg til sengs og da neste morgen, er du helbredet. Ikke i det hele tatt. Dette er mest sannsynlig noe du har følt en stund, og selv om det kan komme i bølger, er det alltid der.

Når det blir sagt, kommer dette ikke til å være noe du bare kan fikse. Du trenger tid. Du må være ærlig med deg selv hvis du vil flytte forbi dette. [Les: Emosjonelt stabil: Hvordan finne din sone med perfekt roen]

# 2 Hva får deg til å føle seg ensom? Nå kan du ikke vite hva årsaken er. Det kan være noe veldig underbevisst. I så fall, søk terapi for å finne ut hva som forårsaker denne følelsen. Selv om du vet hva det er, søk terapi for å hjelpe deg med å bevege deg forbi dette.

For meg var følelsen av ensomhet forårsaket av noen som ikke ville ha meg. Det for meg var noe veldig vanskelig å overvinne følelsesmessig. Jeg gjorde det uten terapi. Imidlertid føler jeg at med behandling ville jeg ha kunnet behandle den uten så mange følelsesmessige sammenbrudd.

# 3 Vet at dette er en følelse. Dette er ikke et faktum. Dette er ikke noe konkret og skrevet i stein. Følelser er dynamiske, noe som betyr at de endres når som helst. Hvis du tror at du vil føle deg ensom for resten av livet ditt, vet du at det ikke skjer.

Folk beveger seg kontinuerlig inn og ut av våre liv, situasjoner oppstår. Livet er noe som alltid er på farten. Hvis du tror at denne følelsen av ensomhet kommer til å være med deg til du er gammel og grå-stopper den. Det kommer ikke til å være slik. [Les: Jeg vil bare bli elsket: Unlikely grunner til å føle denne måten]

# 4 Nå ut til de som elsker deg. Hvis du føler deg ensom, snakk med vennene dine og familie. De kan ikke ha svarene for deg, men de vil kunne opptre som stor støtte, som er det du trenger akkurat nå. Bor hjemme alene, ser på CSI: Miami er ikke det du trenger å gjøre. Du må være omgitt av folkene som elsker deg. Da jeg følte meg ensom, hjalp meg rundt med familien min å le og få meg av det.

# 5 Snakk med en profesjonell. Noen ganger er det ikke nok å snakke med familie eller venner. Det er ikke at de er dårlige mennesker, men de forstår bare ikke hvordan du føler eller hva du bør gjøre.

Ved å snakke med en terapeut får du verktøy på hvordan du skal håndtere ensomhet og hvorfor du føler deg ensom. Du kan være nervøs for å snakke med noen du ikke vet, men de gir en flott tredje person mening om hva som skjer. Noe som vennene dine og familien ikke ser.

# 6 Bli selvbevisst. Du kan tro at du er konstant i hodet ditt, men er du selvbevisst? Hvis du bruker mesteparten av tiden til å tenke på ensomhet, men ikke tenker på dine følelser og hvordan kroppen din reagerer på denne tilstanden, så opptrer du selvbevisst.

Som jeg sa tidligere, er ensomhet en følelse, ikke et faktum. Hvordan reagerer kroppen din på denne følelsen? Er det noe som utløser det? Er det en konstant følelse? Men ser dypere inn i dette, og du vil kunne forstå hvorfor du har det slik.

# 7 Gå ut. Du må komme ut av huset. Jeg bryr meg ikke om det bare er på markedet eller å hente barnet ditt fra barnehagen. Bare kom deg utenfor. Prøv å få deg til å gå en tur en gang om dagen i tre minutter. Sett hodetelefonene på og gå bare.

Det er en fin måte å få litt frisk luft og tømme tankene dine litt. Du vil legge merke til at turene dine blir lengre, og du vil begynne å utforske byen din, til slutt møte nye mennesker. [Les: Hvordan møte nye mennesker: 16 spennende måter å finne en ny mengde]

# 8 Fokuser på noen andre enn deg selv. Noen ganger, når vi bruker vår tid med å fokusere på oss selv, blir vi tapt. Vi setter oss i utgangspunktet inn i våre egne hoder, går over samtale eller hendelser igjen og igjen. Selv om dette kan være bra for å behandle våre følelser, hvis dette er alt du finner deg selv, må du fokusere på oppmerksomheten på noe annet.

Fokuser oppmerksomheten på noen eller noe annet. Få deg en hund eller heng med din bestemor eller kusine.Fokuser på å gi oppmerksomheten til noen andre som trenger det.

# 9 Ikke kut deg av fra samfunnet. Da jeg følte meg ensom, sluttet jeg å gå ut. Jeg sluttet å henge med vennene mine og forlot leiligheten min. Jeg følte ingenting. Men dette er feil måte å gjøre det på.

Det er greit å bo på noen netter, du trenger ikke alltid å være ute, men du må sosialisere. Dette er en vanlig feil. Du kan føle at du vil være alene, men ærlig, du må gå ut og ha det bra med vennene dine.

Første gang du går ut, vil du sannsynligvis ikke ha for mye moro, men hver gang du går, vil du slappe av mer og nyte øyeblikket med vennene dine. [Les: Hvordan bli lykkelig igjen - 20 måter å trekke lykke fra inni]

# 10 Fjern usunne ting fra livet ditt. Hvis du har en partner som ikke bryr seg om du føler deg ensom og ikke støtter deg, trenger du ikke dem. Hvis du henger sammen med venner som presser deg til å drikke eller gjøre stoffer for å "slappe av", bli kvitt dem.

Hør, folk håndterer problemene sine på forskjellige måter, men å plukke opp en flaske eller snorting cola er ikke veien å håndtere problemene dine. Jo, du føler deg bra i det øyeblikket, men det kommer ikke til roten problemet med hva som skjer.

# 11 Fortsett å prøve. Jeg følte meg ensom i måneder og måneder, men jeg visste at jeg ikke bare kunne kaste håndkleet inn og kalte det en dag. Jo, det var øyeblikk hvor jeg var, "Jeg bryr meg ikke lenger" og i det øyeblikket mente jeg det, men jeg visste at jeg måtte fortsette å prøve.

Hvis du er på denne siden, bekrefter du allerede at du føler deg ensom, så nå er alt du trenger å gjøre, fortsett å fortsette. [Les: Ikke hold deg fast: 16 strategier for å få din dritt sammen]

# 12 Arbeid med å være snill. Når du føler deg ensom og trist, er det vanlig at folk føler seg reservert og ikke nødvendigvis betyr for andre, men deres energi kommer av som kald og uninviting. Mens du føler deg ensom, prøv å øve vennlighet. Enten du føler deg som snill eller ikke, øker du med godhet, slik at noe positivt skjer rundt deg. Denne positiviteten hjelper deg å bevege deg gjennom denne følelsen.

[Les: Jeg føler meg ensom: 30 måter å overvinne følelser av ensomhet]

Nå som du vet hvordan du skal håndtere ensomhet, bruk disse verktøyene for å hjelpe deg med å behandle dine følelser. Ikke tro at du er merkelig for å ha disse følelsene. Hvis du er noe, er du helt normal.

Anbefalt: