Hvordan håndtere mennesker som hater deg og unngå å komme i vanskeligheter

Innholdsfortegnelse:

Hvordan håndtere mennesker som hater deg og unngå å komme i vanskeligheter
Hvordan håndtere mennesker som hater deg og unngå å komme i vanskeligheter

Video: Hvordan håndtere mennesker som hater deg og unngå å komme i vanskeligheter

Video: Hvordan håndtere mennesker som hater deg og unngå å komme i vanskeligheter
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Ikke alle vil like deg i livet. Du må lære å håndtere folk som hater deg, samtidig som du unngår de problemer som følger med det.

Det vil alltid være problemer med enkelte mennesker i livet ditt. Det er bare hvordan det går. Ikke alle vil absolutt elske deg, og det betyr at du må vite hvordan du skal håndtere folk som hater deg. Fordi der vil Vær noen som hater deg.

Det er ganske uunngåelig. Du kan gjøre absolutt ingenting til noen og fortsatt få dem til å hate deg. Det er bare mange småfolk der ute som vil mislikes for absolutt ingen grunn. Og enda verre, noen av dem vil forsøke å rive deg ned, noe som er hvor bryet kommer inn i spill.

Stå opp for deg selv er noe vi alle trenger å gjøre mer av

Folk som prøver å få oss til å føle seg dårlig om oss selv fordi de hater oss, er mobber. Det er egentlig ingen annen måte å si det på. Dette gjelder spesielt hvis de ikke har noen grunn til å hate deg i det hele tatt.

Som betyr at du må holde fast for deg selv. Det kan forårsake litt problemer, men noen ganger kan du ikke bare la folk gå over deg. Stå opp for deg selv og ikke la folk dra nytte av deg. Dette betyr ikke at du må være fornærmende tilbake. Alt det tar noen ganger, er at du forteller dem nok er nok. [Les: Hvordan stå opp for deg selv og få det du fortjener]

Hvordan håndtere folk som hater deg mens du unngår mer problemer

Jeg blir den første til å fortelle deg at det å være med deg som har hate deg, kan være det verste. Du kan ikke bare stenge dem som du kan andre mennesker. De hater deg! Og det betyr at de vil gå ut av deres måte å skade deg hvis de vil. Slik håndterer du det.

# 1 Ignorer dem. Dette er virkelig det beste du kan gjøre for å håndtere haterne. Hvis de ikke påvirker deg, vinner de ikke. Ikke la dem få overhånden ved å svare og lashing ut på dem. De vil aldri gå vekk.

Hvis du virkelig vil bli kvitt dem, må du bare ignorere dem. Noen ganger vil dette virke umulig, men det er virkelig ditt beste alternativ. Ikke gi dem tilfredshet med å komme til deg. Glem at de selv eksisterer, og du vil bli lykkeligere for det. [Les: 12 måter å ignorere noen som psykisk stresser deg]

# 2 Ikke legg brennstoff til brannen. Hvis du vet at noen hater deg, er det en fryktelig ide å motvirke dem. De har allerede et motiv å jobbe mot deg og gjøre dem sint, vil bare gjøre livet ditt verre.

Du vil aldri egg på noen som hater deg. De vil gå ut av deres måte å gjøre livet ditt elendig og tro på meg, du vil angre på det. Hvis du kan, unngå å gjøre noe som gjør dem sint. Hvis de blir sur på deg, lever bare livet ditt, det er deres problem.

# 3 Bestem hvorfor de har et problem med deg. Noen ganger er den eneste måten å håndtere noen som hater deg på, å sette deg i skoene sine. Hvorfor liker de deg ikke så mye? Hva er problemet?

Hvis du gjorde noe for å forstyrre dem, vet du hva det var, kan du be om unnskyldning og muligens flytte forbi hendelsen. Mesteparten av tiden er det bare en misforståelse som lett kan løses med kommunikasjon. Tilnærming dem og spør hva problemet er, så du kan begge gå videre. [Les: 9 tips for et problemfritt forhold til en kollega]

# 4 Unngå å være rundt dem. Hvis du vil vite hvordan du skal håndtere folk som hater deg, må du vite hvordan du kan unngå dem som pesten. De vil ikke være rundt deg. Enda viktigere, det vil ikke være bra for deg å være rundt dem.

Du brenner bare brannen ved å være rundt dem hele tiden. Når de bare blir sint og hatefulle rundt deg, er det best å bare ikke være rundt dem så mye som mulig.

# 5 Vær den største personen. Dette betyr at du ikke trenger å erkjenne dem i det hele tatt. Hvis du slår ut og hater dem tilbake bare fordi de hater deg, er du ikke den største personen. Du er faktisk bare bøyer seg ned til deres nivå.

Det vil ikke være bra for noen. Bare ignorere det faktum at de hater deg, og hvis du trenger å kommunisere med dem - som om de er en kollega - bare vær respektfull. Når de innser at du opptrer som en moden voksen, kan de legge seg litt av. [Les: 5 måter å håndtere dømmende mennesker enkelt]

# 6 Innse at det kanskje ikke er hat. Noen ganger når noen er sjalusi, manifesterer den seg som hat. De kunne bare være lei seg for at du har et bedre liv enn de gjør. Mesteparten av tiden er det fordi de ikke kjenner den virkelige deg.

Hvis du åpner opp for en person og viser dem at, til tross for det de ser, har du også et hardt liv. Å vite at de ikke har mye å misunnes om, kan definitivt hjelpe deres hat til å synke ned.

# 7 Stå opp for deg selv om nødvendig. Når noen hater deg, kan de prøve å bryte deg ned. De vil i utgangspunktet bully deg til du ikke kan stå lenger. Du kan til og med ende opp med å gå hjem og føle deg dårlig om deg selv hvis det er tilfelle.

Du må stå opp for deg selv noen ganger. Når noen faktisk mobber deg, fortsett og fortell dem å slå den av. De har ikke rett til å gjøre det. Hvis de hater deg uten grunn eller for en virkelig dårlig grunn, bare fortelle dem.Noen ganger er det den eneste måten å lære å håndtere folk som hater deg. [Les: Stå opp for deg selv og ha selvrespekt påvirker dine relasjoner]

# 8 Finn humor i den. Det er veldig flott å finne ut hvorfor noen hater deg å være morsom. Finn litt humor i den. De kan hate deg for den dumeste grunnen, og i stedet for å bli sint om det, bare le.

Ikke bare gjør dette det enklere å håndtere dem, men de vil slutte å hate deg så mye når de innser deg Nyt den. De vil ikke legge til din lykke, så de vil ende opp med å forlate deg alene.

# 9 Godta at de bare hater deg. Noen ganger prøver folk å forandre andres sinn. De tror at hvis de viser personen som hater dem, hvor stor de er, vil de slutte å hate dem. Det er bare ikke vanligvis tilfellet.

Noen ganger må du bare akseptere at noen ikke liker deg. Du vil gå gjennom livet som håndterer disse menneskene hele tiden. Du må lære å godta hatet hvis du noen gang vil vite hvordan du skal håndtere folk som har deg. [Les: Hvordan komme over hat når det bare ikke er verdt det]

# 10 Ikke forandre deg selv for å behage dem. Til slutt, aldri endre hvem du er til å behage andre. Det er ikke verdt det. Hvis noen ikke liker deg, hvem bryr seg? Du er ikke på denne planeten for å få hver eneste person til å like deg. Ikke ofre som du bare er for noen andre å slutte å hate deg.

[Les: 15 grunner til at folk kan hate deg]

Å vite hvordan du skal håndtere folk som hater deg, vil alltid komme til nytte. Du vil løpe inn i mange hatere i livet og vite hvordan du skal handle på en måte som holder deg ut av trøbbel, er ekstremt verdifull.

Anbefalt: