De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv på nettet

Innholdsfortegnelse:

De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv på nettet
De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv på nettet

Video: De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv på nettet

Video: De 30 beste og verste ordene for å beskrive deg selv på nettet
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, September
Anonim

Hvis du kunne beskrive deg selv med 3 ord, hva ville de være? Når du bygger din online profil, bruk disse søkeordene for å tiltrekke motsatt kjønn.

Når det gjelder ditt sosiale medier bilde, må du være veldig forsiktig med hvilke ord som skal brukes til å beskrive deg selv, da dette kan ha stor innvirkning på hvordan folk oppfatter deg. Fra Facebook, til LinkedIn, til Tinder - og alle andre plattformer i mellom - de ordene du bruker, legemliggjør deg og gir folk en ide om hva du handler om.

Når det gjelder dating, er det folk som leter etter den rette blandingen av personlighet. Din profil er din eneste måte å formidle den blandingen på, som vil oppfordre dem til å bli bedre kjent med deg.

Ord for å tiltrekke seg motsatt kjønn på nettet

Mens du velger det riktige profilbildet, kan det være enkelt, profilen er der den virkelige utfordringen begynner. Hvilke ord skal du velge blant tusenvis av ord der ute, for å beskrive deg selv på sosiale medier og online dating? [Bekjennelse: Jeg brukte et datingside uten et bilde, og dette er hva som skjedde]

Beste ord for menn

# 1 Fysisk passform. Tilsynelatende er det fortsatt kvinner der ute som leter etter den mannlige mannen når det gjelder kroppsbygning. Dette går tilbake til kvinners grunnleggende biologiske instinkter, som knytter fysisk passive gutter med evnen til å beskytte og sørge for dem. Flytt over, pappa bod.

# 2 Ambisiøs. Du vil kanskje lokke kvinner ved å si at du er en ferdig mann i den forstand at du har en karriere som går, og du prøver å klatre opp i stigen for suksess. Dette betyr at du kan sørge for dem - eller i det minste bor du ikke med moren din lenger.

# 3 Perceptive. Dette kan ses av kvinner som en som er sensitiv og observant, noe som er et stort pluss. Bare vær sikker på at du ikke tar med hennes nelliker på din første date da hun uttrykkelig nevnte at hun elsker hyacinter. [Prøv: 14 viktige doser og donâ € ™ t av online dating]

# 4 Lidenskapelig. Selvfølgelig, lidenskap. Uansett om dette betyr at du er god i sengen, går du ut i kjærlighetens navn, du er romantisk, eller du er bare dypt inn i de tingene du liker å gjøre, og setter "passionate" på profilen din tegne jentene til deg.

# 5 Optimistisk. Si at du er en glass-halvfull fyr. Tross alt liker ingen å være rundt noen ekkel eller negativ. Å si at du er optimistisk formidler dine positive utsikter, hvilke mennesker - og ikke bare kvinner - er tiltrukket av.

# 6 morsomt. Mange studier har vist at kvinner er tiltrukket av en mann med god sans for humor. Injiserer dette i profilen din, vil definitivt gjøre dem ser frem til å dele en latter med deg. [Les: 13 grunner til at online dating ikke er for alle]

# 7 Spontan. Sett dette inn i profilen din, og du vil få kvinner til å tenke på å fortsette opplevelser og spore øyeblikkene med deg - alt i alt, bare ren, ren moro. Dette gir også hvordan du kan gå med strømmen og være i orden med det livet kaster på deg.

# 8 tankefullt. Mange kvinner er på jakt etter den dype, følsomme typen fyr - de som kan være brooding, men er romantiske nok til å være verdige til å danse.

# 9 Hengiven. Tilsynelatende liker kvinner som sine menn kjærlig, noe som betyr at de liker gutter som ikke er redd for å vise sin kjærlighet. Ridderi er ikke død, men det er heller ikke uttrykk for kjærlighet. [Sjekk ut: 20 typer berører og hva hver berøring betyr egentlig]

# 10 Utgående. Ingen liker en fast mann, så sier du at du er "utgående" kan bare gjøre at kvinnene vil "gå ut med deg enda mer.

Beste ord for kvinner

# 1 Søt. Gutter tenker på kvinner som delikate skapninger - en myk stråle i deres liv. Så det er ikke rart at «søt» er et av de beste ordene du kan bruke til å beskrive deg selv hvis du ser på dato gutta på nettet.

# 2 Ambisiøs. Sukker må være parret med noe krydderi, og ingenting kan slå på gutta mer enn en go-getter-type jente som ikke virkelig trenger en mann til å betale sin vei * men gutta vil sannsynligvis ønske å dusje deg med gaver, uansett *. [Prøv: 10 måter å få en mann forelsket i deg umiddelbart]

# 3 tankefullt. Når du skriver dette, vil gutta forvente at du lager dem kyllingsuppe når de er syk, kjenner deres favorittfotballag, hilser dem muntert om morgenen, ønsker dem lykke på sin store dag på jobben, og bare vær … € | gjennomtenkt.

# 4 Spontan. Når du sier spontan, vær klar til å gå med ham på eventyr, fra parasailing til sky diving, og kanskje til og med bare en dag med å se UFC med ham. Hvem vet? Du må være spontan, ikke sant?

# 5 Fysisk passform. Nå er dette en no-brainer. Menn likevel liker kvinnene i deres beste helse - eller figur. Enten du er en timeglass, supermodell-tynn eller full figured, hva trekker menn er det faktum at du er aktiv og varm! [Ikke en fan av passform? Les: 10 rare dating nettsteder for de med uvanlig smak]

# 6 morsomt. Menn liker det når du ler på sine vitser, så la dem få vite at du også har en god sans for humor. Du kan ikke bare le av sine vitser * virkelig *, men også kaste noen gode punchlines i blandingen.

# 7 Utgående. Ingen ønsker å være med noen med pinner opp sine asses - ikke engang gutter.Du må bare gå der ute og gå med strømmen.

# 8 Optimistisk. Hvis du er Debbie Downer, må du forberede deg på å avvise folk. Hvis du vil tiltrekke seg gutta til profilen din, må du sette â € œoptimistiskâ € Â der, slik at de vet at du er positiv, munter og likbar. [Prøv: 10 irriterende vanlige misoppfatninger om online dating]

# 9 Hardworking. Du må sette den der ute: du jobber med det og jobber for det. Dette øker din respekt og va-va-voom-faktor, spesielt hvis de kan se fruktene av arbeidet ditt i bildene dine.

# 10 Lidenskapelig. Samme som gutter, du må vise at du er mer enn utseende og suksess, du har også et hjerte. Enten det er når det gjelder hvordan du er i seng eller i et forhold, og sier at du er lidenskapelig, vil det definitivt være at menn vil komme nærmere deg.

Ord å unngå

I mellomtiden er det ord for å unngå både menn og kvinner.

# 1 Stille. Å se dette på profilen din, bare bringer dem i sinnet å snakke og snakke … mens du ikke sier noe. Det er som å si at du er kjedelig. [Les: Slik ser du løgnene på et online datingside]

# 2 Energisk. På den andre enden av spekteret kan energetisk være forbundet med noen for snakkesalig eller rett og slett utmattende.

# 3 Respektive. Vi gjetter at ingen vil ha noen som kaller dem â € œsirâ € eller â € œmaâ € ™ am.â € Â

# 4 Åndelig. La oss innse det: ikke alle er inn i åndelige og nyhetssalg, så la oss fortelle alt det åndelige samtalen for når dere blir bedre kjent med hverandre. [Sjekk ut: 30 effektive tips for å hjelpe deg med å vinne på nettdating]

# 5 Beskjeden. I disse dager, hvis du har det, flaunt itâ € selv på sosiale medier. Beskjedenhet er ikke noe lenger, som folk vil se hva du har rett fra get-go.

# 6 slag. Vennlighet er en prioritet for de som ser etter kompis, men det sier seg selv.

# 7 God lytter. Igjen, ingen ønsker en god lytter og ikke en god talker. Du må vise at du kan bære en samtale godt i begge ender.

# 8 Omsorg. Folk trenger ikke en mor. De vil ha en dato. [Prøv: Hvorfor suger alle de fine gutta på online dating?]

# 9 Lojal. Hvis de leter etter et kjæledyr, kan dette være en god ting. Når det gjelder romantiske forhold, er dette et gitt.

# 10 Pålitelighet. På samme måte som â € œloyalâ €, er dette begrepet for oppi og tilhører ikke ordforrådene til de som leter etter datoer â € selv om du må være pålitelig når du setter din første date.

Der har du det, gutta og gals, de beste ordene for å beskrive deg selv online, enten på sosiale medier eller online dating sites. Husk: hva du legger inn i profilen din, må alltid være sikkerhetskopiert av din sosiale medieridentitet gjennom dine innlegg og bilder.

[Neste les: 9 sosiale medier nettsteder å bruke til å fange deg en date]

Folk har mulighet til å kjenne ting om deg, og hvis din sosiale media persona ikke er ekte, vil de finne ut, uansett når de møter deg i det virkelige liv, så vær forsiktig med de ordene du bruker til å beskrive deg selv.

Anbefalt: