Hvordan kle seg for å imponere på en jente og få mer enn bare et øyeblikk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan kle seg for å imponere på en jente og få mer enn bare et øyeblikk
Hvordan kle seg for å imponere på en jente og få mer enn bare et øyeblikk

Video: Hvordan kle seg for å imponere på en jente og få mer enn bare et øyeblikk

Video: Hvordan kle seg for å imponere på en jente og få mer enn bare et øyeblikk
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Å sette din beste fot fremover gjennom antrekket ditt, kan si mye om deg. Så følg disse tipsene om hvordan du kle på å imponere en jente.

Dette er ikke en grunnløs eller overfladisk ide. Hvordan du kle på bestemte anledninger kan skildre ditt nivå av respekt for autoritet, din stil og noen ganger selv din livsstil. Når det kommer til å vite hvordan å kle seg for å imponere en jente, kommer det hele til det du vil ha på antrekket ditt.

Kvinner trenger kanskje ikke en mann som vet hvordan man skal kle seg til nesene, men å vite hvordan du legger et solid og smigrende antrekk sammen vil sannsynligvis vinne deg noen bonuspoeng med damene.

Hold det pent

Kanskje dine øyne og smilet ditt er noen av de første tingene som en jente vil legge merke til om deg. Klærne dine gjør et nært sekund. Og selv om du kan gå med en rekke stiler, er det viktig å holde ting rent.

Og jeg mener ikke bare å vaske klærne regelmessig. Du bør eie et strykejern eller en praktisk liten damper for de ville rynker og krøller. Prøv også å unngå sko og klær med hull i dem. Hvis det du setter på kroppen din er et rot, er det sannsynligvis ditt hjem og kanskje er livet ditt på samme måte. [Les: 38 måter å vises rik og se ut som du ruller i kontanter]

Vær deg selv

Når du leser en funksjon som dette, kan du lure på hvorfor du ville forandre deg selv for noen andre. Denne jenta bør like deg for deg. Men det er ikke hva dressing å imponere en jente handler om.

Du kan beholde stilen din. Velg og bruk det du liker, mens du forsterker attraktiviteten. Akkurat som du ville velge din beste dress for et jobbintervju, forsterker du stilen din, er en fin måte å gjøre et førsteinntrykk på. Det hjelper deg også å skildre hvor flott du er inne på utsiden. [Les: Hvordan være en mye bedre mann ved å bruke riktig modell]

Hvordan kle seg for å imponere en jente

Ditt første skritt når dressing for å imponere en jente, bør alltid komme fra din smak. Hvis du liker å være komfortabel, ikke gå på en drakt og knytt henne rundt. Og hvis du liker noe enkelt som marineblå og grått, bruk ikke prangende farger for å fange øyet.

Gå med det du liker. Ta det et skritt videre og gjør det litt mer moderne og smigrende. Når du begynner å legge den lille ekstra innsatsen i, vil hun legge merke til det.

# 1 Finn ut hva hun liker. Bare å finne en kult ser fyr i et magasin og kopiere utseendet hans vil ikke gjøre for mye, spesielt hvis du prøver å finne ut hvordan du klær for å imponere en jente du liker.

Har hun komplimentert noe du har hatt før? Kanskje hun elsket den merkede sportskåpen din i stedet for de faste som du vanligvis bærer. I så fall kaste noen nye mønstre inn i dine skjorter eller til og med din slips. Er hun fet med sin stil eller avslappet og klassisk? Du kan prøve å ta henne smak og se hva du har som passer godt. [Les: Hvilke kvinner finner attraktive: 16 trekk jente faller umiddelbart for]

#2 Handle garderoben din. Du trenger ikke nødvendigvis å gå ut og kjøpe et helt nytt skap for å imponere en jente. Du har sannsynligvis noen killerbiter skutt i baksiden av skapet ditt, eller kanskje du bare ikke legger de rette brikkene sammen.

Den skjorten du kjøpte for et jobbintervju, de buksene du kjøpte til påsken, eller de skoene du glemte, fikk du under det fryktelige Black Friday-salget på baksiden av skapet ditt, kan gjøre det perfekte antrekket. Du må bare sette den sammen.

Hvis du har på deg New Balance sneakers med jeans og en knapp ned skjorte, er det ikke en Wow, han er varm se. Det er mer av en Han er 12 år gammel, og det er bildedag se. Så kanskje hold deg på løpeskoene for treningsstudioet eller den turen du har ment å fortsette. Og bryte inn de ruskindskoene når du går ut. [Les: Hvordan tiltrekke seg kvinner ved første øyekast uten problemer]

# 3 Samle litt forskning. Instagram mote er ikke bare for jenter. Kanskje du ikke var klar, men det er mannlige motebloggere der ute som tilbyr tonn inspirasjon for deg. På denne måten kan du trekke noen ideer fra dem hvis du ikke er best til å plukke ut et smart, uformelt utseende.

Personlig, hvis du er helt tapt når det gjelder mote, anbefaler jeg at du sjekker ut Jim Chapman, Matthew Zorpas og Tinie Tempah.

Nå er noen av disse gutta kanskje litt trendy, og hvis du ikke er på det tidspunktet, er det helt greit. Disse gutta tilbyr ideer, de er ikke for deg å kopiere. Du vil fremdeles føles som deg, bare ikke i den North Face-jakken du har hatt på deg siden videregående skole.

# 4 Be om hennes råd. Dette er en surefire måte å ha på seg hva hun liker. Hvis du har noe nytt, spør henne. Eller til og med vise henne din online handlekurv, og spør om hun tror du kan trekke den av.

Dette viser at du tar hensyn til hennes mening og gjenkjenner stilen sin. Eller du kan til og med ta henne med å handle som en slags subtil dato. Fortell henne at du vil starte opp garderoben din og ville elske hennes råd. I tillegg, når du har det du vet, liker du at du er sikker på å imponere. [Les: Hvordan få jenter - 16 triks som gjør deg umiddelbart liknende]

# 5 Ta det sakte. Store transformasjonsscener kan gå bra ut i filmer, men i virkeligheten trekker de noen spørsmålstegn og økt oppmerksomhet. Du ønsker ikke å plutselig gå på jobb eller hvor du har en bowtie og skinnende sko ut av det blå.

I stedet legger du noen stiftstykker til rotasjonen gradvis. Føl dem ut. Se om hun merker, kommentarer eller til og med komplimenter.Begynn med noe lite som nye solbriller. Så kanskje en skjorte som skiller ut flere eller nye sko. Du kan til og med gå for noen strammere passende bukser hvis du virkelig ønsker å få henne oppmerksomhet. [Les: Slik leser du en jente og leser sine subtile hint]

# 6 Velg ditt øyeblikk. Hvis du ser jenta du vil imponere regelmessig, vil en umiddelbart oppkoblet stil virke ute av sted. Men hvis du vil imponere en eks, ser du sjelden, eller en blind dato, kan dette være den perfekte muligheten til å prøve ut det antrekket du har hengt på skapets dør i flere uker.

Gradvis vokser din stil er bra for hverdagen, men hvis det er en fest som er din eneste sjanse til å imponere denne jenta, trekker du ut alle stoppene og går etter den med ditt beste antrekk.

# 7 Unngå trender. Hvis du har tilliten, gå for det, men for det meste trender kan være iffy. Populære trender pleier å være enten elskede eller hatet, så de er litt av en risiko. Hvis du har på seg en fedora, et teppe skjerf eller en manns romper, får du kanskje ikke den oppmerksomheten du vil ha.

I stedet gå for klassiske gjenstander som aldri går ut av stil. Clubmaster solbriller, faux skinnjakker og til og med Converse er elementer du egentlig ikke kan gå galt med. [Les: 12 måter å forvandle deg fra en gutt til en ekte mann]

# 8 Du trenger ikke å investere. Nå, hvis du faktisk prøver å forbedre garderoben din på lang tid, fortsett og investere i noen stifter du vil holde fast i i årene som kommer. Men hvis du prøver å imponere på en bestemt jente, er det ikke nødvendig å maksimere kredittkortene dine for noe som kanskje ikke fungerer.

Snarere kan du finne mange fasjonable og anstendige kvalitetsartikler på steder som ASOS, H & M, og til og med Target. Så ikke få alle flustered prøver å få en jente til å merke din antrekk. Å spare penger og være en smart spender er også sexy.

# 9 Vis ut stilen din et sted nytt. Hvis du prøver å imponere noen som alltid ser deg i arbeidsklær, kan det ikke være rom for forbedring eller mye forandring. I så fall inviter henne ut så hun kan se din off-duty stil.

Og hvis du er for nervøs, spør henne, inviter kontoret ut for drinker og kle deg for å imponere døgnet rundt. [Les: Sexgud-bevegelser som vil tiltrekke seg damene]

# 10 Når du er i tvil, vær deg selv. Forsterke stilen din kan sikkert få deg litt oppmerksomhet fra damene. Bare se Gal dum kjærlighet og ta noen poeng fra Steve Carells karakter. Du kan endre alt. Til syvende og sist vil du finne noen som liker deg for deg, New Balance joggesko og alt.

[Les: 15 atypiske hemmeligheter du trenger å vite for å imponere en jente]

Hvis dette ikke hjalp deg med å finne ut hvordan du kle på å imponere en jente, er det ikke mye mer jeg kan tilby deg, bortsett fra at tillit er det beste du kan bære.

Anbefalt: