Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg ubehagelig

Innholdsfortegnelse:

Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg ubehagelig
Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg ubehagelig

Video: Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg ubehagelig

Video: Hvordan avslutte en dato på den riktige måten uten å føle seg ubehagelig
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, Desember
Anonim

Du vet mye om å få en dato og håndtere en dato. Men vet du hvordan du skal avslutte en dato på riktig måte? Vel, her er din fullstendige guide på nettopp det.

Dating er morsomt. Du møter en ny hottie, og du får det til å ha det gøy.

Noen ganger kan en ny dato være flott.

Og på andre tider virker det ikke alltid det beste av din lykkelige fantasi.

Du kan kanskje vite hvordan du får en date, snakk på en dato og oppfør deg på en dato.

Men vet du virkelig hvordan du skal avslutte en dato på den riktige måten?

Det er så mange ting å vurdere mens du er på en dato, men det hele kommer ned til å vite hvordan du skal avslutte en date, vær så snill, dårlig eller ughh!

Hvordan avslutte en dato

Nå, hvis du er en smart dater, forbereder du deg til slutten i begynnelsen.

Tross alt planlegger slutten alltid en perfekt dating opplevelse, enten det er bra eller dårlig.

Hvis du vil ha en flott dato, og unngå at alle brynene tørker, kneløp, klokke stirrer og klosset smilende etter dessert, bruk disse enkle tipsene på et tidspunkt i datoen.

Det vil gjøre dere begge bedre, og du vil ha en lykkeligere tid.

[Les: Hva skal jeg snakke om på en date]

# 1 Ikke velg eller hent opp

Ja, ridderegler regler, men ikke før dere begge sier hei â € ansikt til ansikt.

La oss møte det. Ikke alle datoer kommer til å ende i bryllupsklokker eller sexy teppeforbrenninger. Noen ganger kan det hende du må avslutte en date måte før sengetid, spesielt hvis det suger.

Kan du forestille deg å måtte kjøre en time ut av veien for å slippe datoen din etter at du har dumpet midtveis gjennom middagen? Pinlig!

Spill det trygt, bære kondomene dine og kjøre din egen bil.

# 2 Hold deg på ett sted eller planlegg videre

Når dere begge møter hverandre for første date, har vi en gjensidig forståelse for hvordan du avslutter datoen. Møt hverandre for bakverk og sundaes eller bli modig og ha en lang middag.

Men hvis du planlegger å ha drinker på Drunken Clam og deretter middag på Moe, gjør det klart for din dato og diskutere det. En god ti eller tjue minutter inn i datoen, snakk om noen andre håpfulle steder å gå eller andre planer for kvelden, og la datoen være oppmerksom på det.

Det er alltid beroligende å kjenne datoen reiseruten, i stedet for å oppleve en spenningsfilm. [Les: Beste steder å gå på en første date]

# 3 Lag et forslag

Vil du vite hvordan du avslutter en dato på den beste måten? En av de perfekte, aldri-sviktende måtene å avslutte en dato er å lage et forslag, spesielt hvis du er en fyr. Når du kommer nær bunnen av måltidet eller rist, foreslår du noe nytt og venter på svaret.

Vil du ha en kopp kaffe på dette veldig hyggelige stedet på 63rd gaten?

â € œJeg har en fantastisk tid med deg. Kan jeg ha glede av å nyte selskapet for litt lenger? Det er denne lille sunda-baren som jeg elsker å ta deg til?

Awwwâ € | du er nå en jevn talker, er du ikke?

Hvis din date har en fin tid, er de enige. Hvis datoen din går sent, foreslår de en annen gang. Uansett må du slutte datoen ved å være sjarmerende samtidig. [Les: Hvordan velge en date restaurant]

# 4 Les kroppen

Det er måter å finne ut om datoen din vil avslutte en dato uten å stirre ned sør. Midt i den intenst glade eller triste samtalen dere begge har, finner du noensinne at datoen din skifter bena sine ubehagelig eller ser på klokken deres nå og da? Hvis din date føler seg rastløs eller stirrer på døren som de er hypnotisert, er det kanskje tid til å avslutte datoen.

På den annen side, hvis dere begge går sammen i hverandres ører eller tetter palmer eller hender nærmere hverandre for litt flørtende berøringer, bør du definitivt foreslå å henge lenger eller gå til et annet sted for en litt morsomt. [Les: Hvordan flørte og røre]

# 5 Ikke trykk din dato

Du kan ha en fantastisk tid, eller du kan aldri ha blitt heldigere på en blind date satt opp av din irriterende venn, men uansett hvor mye moro du har, en dato er en tosidig opplevelse. For å finne ut hvordan du avslutter en dato, må du se etter skiltene eller bruke tegnene som er nevnt tidligere. Men du bør aldri presse lykken, selv om det virker flørtende. [Les: Perfekte spørsmål for å spørre datoen din]

Hvis din dato tyder på å avslutte det, lær å avslutte det grasiøst. Hvis det kommer til å være en annen dato, bra for deg, hvis ikke, vel, få din handling bedre neste gang.

â € œOh, câ € ™ monâ € | pleaseâ € | kan du ikke bli med meg litt lenger? â € Â

â € œPlease, du kan ikke gå nåâ € | det er dette veldig fint sted jeg vil at du skal seâ € | vær så snill, vær så snill, vær så snill â € |â € Â

Det høres ikke bra ut i det hele tatt. Faktisk kan det ende opp med alle sjansene for en annen dato. Datoen din kan gå ut på deg uansett, med deg på gulvet og din verdighet i esken.

Bruk disse tipsene om hvordan du avslutter en dato på den riktige måten, og du vil se at sluttdato kan være uanstrengt og søtt. Men hvis du ser etter bestemte måter å avslutte en dato, vær så snill, dårlig eller stygg, les dette stykket når du avslutter en dato.

Anbefalt: