Slik flirter du med kjæresten din: Gjør henne føler seg villig og Sexy

Innholdsfortegnelse:

Slik flirter du med kjæresten din: Gjør henne føler seg villig og Sexy
Slik flirter du med kjæresten din: Gjør henne føler seg villig og Sexy

Video: Slik flirter du med kjæresten din: Gjør henne føler seg villig og Sexy

Video: Slik flirter du med kjæresten din: Gjør henne føler seg villig og Sexy
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Å være i et forhold betyr ikke at du slutter å flirte. Her er 20 fantastiske og idiotiske måter å lære å flørte med kjæresten din!

Vi har alle vært der. Den delen av forholdet ditt hvor du har sett noen på en stund og fått litt for komfortabel. Du kjenner følelsen, ikke sant? Når du innser at du pleide å nyte fantastiske datoer, fantastiske samtaler, og flirte natten bort før du hoppet i seng for litt varmt og dampende sex. Nå sitter du i stillhet i pyjamas og spiser middagen rett fra gryten? Det er mulig å reignere flammene og lære å flørte med kjæresten din igjen.

Hvorfor innsats betyr noe i et langsiktig forhold

Dessverre endres de fleste langsiktige relasjoner med tiden. Mens det er mange fine ting om å være helt komfortabel med den andre halvdelen, er det en av negativene du slutter å forsøke å fløyte med hverandre.

Mangel på innsats manifesterer seg vanligvis i måten du behandler hverandre på. Mens du fortsatt elsker hverandre kjære, stopper du ikke med å gå på datoer, tilbringe kveldene se på fjernsyn, og knapt snakke med hverandre. Selv når du kommer ut av det koselige hodet, ringer du hjem, du tilbringer kveldene dine med venner og ikke kobler, flirter eller har det gøy på samme måte som du gjorde. [Les: De 14 vanlige årsakene til at forholdene mislykkes]

Slik flirter du med kjæresten din - 20 tips som fungerer som en sjarm

Selvfølgelig, bare fordi du ikke gjør dette betyr ikke at det er noe galt med forholdet ditt. Det begynner imidlertid å være problematisk for noen par som savner lidenskapen og gnisten de en gang har opplevd.

Det er ikke nektet at relasjoner tar arbeid. Å holde forholdet ditt flørtende er en god måte å holde partneren interessert i og tiltrukket av deg, så det er vel verdt å gjøre anstrengelsen.

Men hvis du har vært i en del av en relasjonsrute, hva kan du gjøre for å få det gnist tilbake og injisere noe flørtende gøy inn i forholdet ditt igjen?

# 1 Fortell henne hvor attraktiv hun er. Hvis du ikke har komplimentert henne om en stund, er det nå på tide. Det er vanskelig å føle seg attraktivt hvis partneren din aldri plager deg. Pass på at du forteller henne hvor tiltrukket du er til henne, spesielt når du ser at hun har gjort anstrengelsen. Men også når hun ikke har noen sminke på og bare henger ut i sine slitsende klær. [Les: 100 søte ting å si til kjæresten din og få henne til å føle seg elsket]

# 2 Vis kjærlighet. Flørting trenger ikke å være om hva du sier til kjæresten din. Det handler også om fysisk kjærlighet. Pass på at du kysser og koker henne hele dagen. Ta hånden hennes når du går ut og snuggle opp på sofaen sammen om kvelden. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg tilkoblet og elsket]

# 3 Har flørtende forspill. Introduser flørting inn i soverommet rutinen, å være flørtende og morsom og å plage hverandre litt før du kommer ned og skitne gjør sex ekstra varmt og lidenskapelig, og mer moro også.

# 4 Gjør øyekontakt når du er ute med venner. Så det kan være at du går ut og sitter langt fra hverandre for å hente med venner. Du ser hverandre hele tiden! Det er alt bra og bra, men sørg for at du ser på henne fra tid til annen og gi henne et fritt smil for å la henne få vite at hun fortsatt er jenta som fanger øyet ditt.

# 5 Prøv å flørte over tekst. Å krydre ting opp litt hvorfor ikke bli litt flørtende via tekst? Dette er en fin måte å starte flørt hvis du føler deg litt nervøs som du har hele tiden i verden å tenke på hva du skal si!

# 6 Vær trygg. Husk at tillit er alt. Selv om det har vært aldre siden du sist flørte med kjæresten din, nå har du tatt avgjørelsen, gå om det med tillit. Ikke bekymre deg for å gjøre narre av deg selv heller. Verste tilfelle er at hun finner din innsats søt og morsom. Du tjener fortsatt mange brownie poeng for å prøve. [Les: De 9 subtile forskjellene mellom en trygg og arrogant mann]

# 7 Vær spontan. Ofte i langvarige forhold stopper spontaniteten. Så hvis du vil vite hvordan du flirter med kjæresten din igjen, hvorfor ikke overraske kjæresten din med en planlagt dato, eller bare gjør noe dumt og spontant når du er ute og om?

# 8 Slå av telefonen. Pass på at du ikke er distrahert med det daglige livet. Når du er sammen, slå av telefonen og la bærbare datamaskiner i sjakk for å sørge for at du gir hverandre oppmerksomhet. Og du er mer sannsynlig å ha en morsom og flørtende samtale.

# 9 Smil. Noen ganger så enkelt som å blinke henne et fritt, flørtende smil fra tid til annen, gjør underverk. Hvorfor ikke gi det en tur ?! [Les: 15 søte ting å skrive kjæresten din når du mangler henne]

# 10 Setter pris på henne. Å være flørtende handler ikke bare om blikk, snakk opp linjer, og å være alle beroligende feier! Viser kjæresten din hvor mye du setter pris på henne og hvor heldig du skal få henne til å føle seg verdsatt til.

# 11 Kjøp hennes blomster. Hver jente elsker en haug med blomster og denne flørtende gaven setter deg i hennes gode bøker for sikker!

# 12 Gå på datoer. Å ta tid til å gå på datoer med hverandre minner deg om hva det pleide å være som i begynnelsen. Det tar deg tilbake til en tid der flørt med kjæresten din kom naturlig.

# 13 Skriv henne et kjærlighetsbrev. Noe super romantisk som å skrive henne et kjærlighetsbrev, flirter i gammel skole stil!

# 14 Få beskyttende. Jenter elsker å føle seg trygg og beskyttet når de er ute med mennene sine, så legger armen rundt henne eller styrer henne når du går, får henne til å føle seg svak på knærne. [Les: Hvordan forføre din dame som en gentleman]

# 15 Være gentleman. Hvis du vil vite hvordan du flirter med kjæresten din, er den stilige måten å glemme å være den frekke chappie. I stedet hvorfor ikke prøve å være en god, gammeldags gentleman type?

# 16 Legg igjen notater. Leaving søte post-it notater rundt huset eller bare skrive en melding i steamy badet speil er en super søt måte å flørt med kjæresten din.

# 17 Gjør henne le. Undervurder aldri hvor effektiv humor er når det gjelder å få den flirtende gnisten tilbake i forholdet ditt.

# 18 Gi henne full oppmerksomhet. Husk at hvis du går i gang med et flørtende oppdrag med kjæresten din, legger du til en skikkelig innsats og gir henne din fulle og udelte oppmerksomhet.

# 19 Klær deg opp. Å gjøre en innsats vil ikke gå ubemerket. Hvorfor ikke begge bli kledd og gå ut et sted som har lyst på en godbit? [Les: Hvordan overraske kjæresten din * og få litt brownie poeng *]

# 20 Har interessante samtaler. Å ha intellektuelt stimulerende samtaler er en annen flott måte å flørt på. Pass på at du tar tid til å faktisk snakke med hverandre. Du vil snart finne deg selv flørting uansett.

[Les: De 15 måtene du kan gjøre kjæresten din føler seg elsket og trengte]

Selvfølgelig, hvis du virkelig er ute av praksis, kan det føles litt tvunget og vanskelig i begynnelsen, men hold deg til det. Hun vil sette pris på innsatsen du gjør uansett. Snart å lære å flørte med kjæresten din, kommer mer naturlig til det er uanstrengt og spennende - akkurat som det pleide å være!

Anbefalt: