Hvordan glemme om en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med

Innholdsfortegnelse:

Hvordan glemme om en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med
Hvordan glemme om en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med

Video: Hvordan glemme om en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med

Video: Hvordan glemme om en jente: 15 måter å glemme hun eksisterer til og med
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2023, Desember
Anonim

Uansett grunnen til at du vil glemme, kan det være vanskelig å gjøre. Her er noen tips om hvordan du glemmer en jente.

Det er mange grunner til at noen kanskje vil vite hvordan å glemme en jente. Hun gjorde feil, er helt ute av ligaen din, eller du kan bare ha viktige ting å bekymre deg for i livet ditt. Uansett hva årsakene dine er, kan det fortsatt være et mareritt som prøver å kvitte seg med hjernen deres.

Du prøver alt fra å distrahere deg selv til å tvinge deg selv til ikke å tenke på henne, men du kan ende opp med ansiktet som blinker gjennom hodet uansett. Det kan være veldig frustrerende og motløs for å tenke på en jente du bare vil glemme.

Hvorfor er det så vanskelig å glemme noen mennesker?

Sannheten er at vi pleier å huske ting vi helst vil glemme for en rekke forskjellige grunner. Først, hvis du vil glemme henne, er du sannsynligvis opprørt av noe. Å ha en følelsesmessig slips til noe, eller noen gjør det så mye vanskeligere å glemme.

For det andre, jo mer du prøver å glemme henne, desto mer tenker du faktisk på henne. Du prøver bevisst å glemme henne, men det betyr bare at du tenker på hvorfor du vil glemme henne, og det bringer deg rett tilbake til firkanten.

Hvordan glemme en jente og aldri tenke på henne igjen

Du kan lese denne tanken, det er håpløst på dette punktet, men heldigvis har du det galt! Selv om det kan være vanskelig å gjøre, er det en måte å slutte å tenke på en jente og kanskje til og med glemme henne for godt.

Det skjer ikke over natten, og du må jobbe hardt for å få det til å skje, men du kan glemme henne. Så lenge du følger disse 15 tipsene om å glemme en jente, vil tankene dine bli kvitt henne på kort tid.

# 1 Hold deg opptatt. Når du begynner å tenke på henne, er det mest når du kjeder deg. Hvis du ikke har mye å tenke på eller noe som skjer, vil tankene dine automatisk skape å tenke på henne utenom vane.

Hold deg opptatt hvis du vil glemme en jente. Hvis tankene dine ikke har "fritid", vil det ikke være i stand til å fortsette å tenke på henne hele tiden. Snart vil du rewire hjernen din for ikke å tenke på henne på denne måten. [Les: Hvordan gå videre etter en pause og overvinne smerten]

# 2 Tilbring tid med venner. Venner er et godt distraherings- og støttesystem. Når du henger sammen med venner, tenker du ikke på noen andre, men tenker på dem og hva som foregår i livet.

# 3 Gjør ting som gjør deg glad. Sjansen er, hvis du prøver å glemme en jente, er du sannsynligvis ikke den lykkeligste personen for øyeblikket. Opphold i tristhet minner deg bare om hvorfor du er trist, og du vil bli sittende fast, husk henne hele tiden.

Hvis du vil glemme henne så må du oppmuntre deg selv. Ved å gjøre deg glad for å gjøre ting du elsker, vil du ha mindre tid til å være trist, og at tristheten ikke vil få muligheten til å minne deg om henne. [Les: Hvordan motivere deg til å gjøre stort sett alt]

# 4 Vent på henne om noen til en gang. En og ferdig. Snakk med noen om situasjonen din. Jeg vet at hun snakker om hensikten, men hvis du bare er i ditt eget hode om problemet, blir det ikke løst. Stol på en venn, fortell dem alt, så ikke ta henne opp igjen igjen.

# 5 Hold deg unna henne. Selvfølgelig, hvis du ser henne, kommer du til å bli påminnet om henne og grunnene til at du prøver å glemme henne. Så hold deg borte fra henne. Selv om det kan være fristende å se henne uansett grunn, hvis du virkelig vil glemme henne så kan du ikke se henne.

# 6 Slett henne på alle sosiale medier. På samme måte som du ikke kan se henne personlig, kan du heller ikke se henne over internett. Hvis du ser bilder av henne og hennes venner, vil du aldri kunne glemme henne.

Så slett slette knappen på alle former for sosiale medier og til og med slette hennes telefonnummer. Hvis du aldri trenger å se henne, gjør det det lettere for deg å glemme alt om henne.

# 7 Be vennene dine om å slutte å snakke og spørre om henne. Dine venner kan ha en vane med å få henne opp fordi du alltid pleide å. Sannheten er at de må lære å glemme henne akkurat som du gjør.

Bare be dem om å slutte å snakke om henne når du er i nærheten. Du finner det mye lettere å glemme en jente når du aldri hører navnet hennes. [Les: Hvordan komme over noen når hjertet ditt ikke vil]

# 8 Unngå hvor som helst som minner deg om henne. Du to kan ha besøkt visse steder mer enn andre og tilbake der får deg til å tenke på henne og tiden du brukte der. Ikke gå noen steder som minner deg om henne i det hele tatt. Det kan bety å ofre favorittgruppen din for en stund, men det vil være verdt det.

# 9 Finn noen andre til å ta imot ditt sinn. Dette er en av de beste måtene å glemme en jente på. Bare få en ny! Det kan være den beste måten, men det er også det vanskeligste fordi du gjør vondt. Men hvis du tillater deg å være opptatt av en annen jente, tenker du på henne mindre og mindre. [Les: Hvordan få en jentes nummer hver eneste gang: 10 ingen mislykkede måter]

# 10 Ikke se filmer som minner deg om henne. Mange mennesker går til filmer for å få dem til å føle seg bedre eller for å distrahere dem.Selv om dette kan fungere, er det også risikabelt fordi du ender med å se en film som minner deg om henne. Unngå noen av hennes favorittfilmer eller noe som du to så sammen mye.

# 11 kvitte seg med noe som var hennes. Du kan ha noen eiendeler som er hennes fremdeles på ditt sted. Du vil ikke kunne glemme henne hvis du ser henne hårbørste eller t-skjorte fra tid til annen. Bli kvitt alt som var hennes.

# 12 Finn ut hva som utløser tanker om henne - og hold deg unna. Legg merke til tider når du tenker på henne. Sjekk omgivelsene dine og finn ut hva som utløste tanken på henne og hold deg borte fra de tingene hvis du vil glemme henne.

# 13 Ikke vær alene ofte. Ensomhet gjør at hjernen vår kommer opp med nye ting å tenke på. Når vi er alene, tenker vi ofte på ting som er relevante i våre liv, og siden du prøver å glemme henne, kan hun komme opp i tankene dine. Ikke vær alene, og det blir lettere å glemme en jente.

# 14 Les noen gode bøker. Filmer er veldig risikable fordi de påminner deg om mennesker fra tid til annen. Heldigvis er bøker ikke det samme! Du kan lese bøker så mye du vil, og de vil faktisk hjelpe deg å glemme en jente.

Bøker tar opp mer plass i tankene dine fordi du bruker fantasien din og det er mye hjernekraft. Du får ikke plass til å tenke på en jente. Å holde opptatt med en bok hjelper deg å glemme henne. [Les: Hvorfor din ex krysser deg fra tid til annen]

# 15 Har tålmodighet. Det kan være veldig frustrerende, jeg får det. Men du må huske at det er mye informasjon for deg å glemme. Det kom ikke alle over natten, og det vil heller ikke gå over natten. Ha tålmodighet og gi det litt tid.

[Les: Hva å gjøre etter at du har tatt opp: 50 måter å løsne deg selv]

Å glemme en jente er definitivt ikke lett. Rewiring hjernen din for å glemme henne tar tid, krefter og disse 15 tipsene.

Anbefalt: