Hvordan Friendzone en jente som en gentleman og ikke bryte hennes hjerte

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Friendzone en jente som en gentleman og ikke bryte hennes hjerte
Hvordan Friendzone en jente som en gentleman og ikke bryte hennes hjerte

Video: Hvordan Friendzone en jente som en gentleman og ikke bryte hennes hjerte

Video: Hvordan Friendzone en jente som en gentleman og ikke bryte hennes hjerte
Video: ДАВНО ЗАБЫТЫЙ КИЛЛЕР ВЕРНУЛСЯ, НО НЕ ПОМНИТ КТО ОН И ОТКУДА - Призрак - Русский боевик 2023, September
Anonim

Lære å friendzone en jente er en viktig ferdighet å lære, da det vil skje mange ganger i livet ditt. Men la henne være med sin verdighet.

Hvis du ennå ikke har opplevd dette scenariet, vil jeg bare si det - jeg er overrasket! Jeg sverger at jeg har vært vennelegget en håndfull ganger, og jeg har også venner med tonnevis av venner. Det er ikke en lett ting å gjøre og en enda vanskeligere ting å ha gjort for deg. Å vite hva det føles å være friendzoned, vil sikkert gjøre deg bedre til driver med den vennsengende. Og lære å friendzone en jente vil hjelpe deg ut i livet.

Hvordan det føles å være vennseng

Ok, vel å være ærlig, det suger. Jeg har alltid følt seg dum for å tro at det var noe mer mellom oss. Og jeg har en dårlig vane med å tro at ting er bedre enn de egentlig er. Jeg tror alltid jeg knuste jobbintervjuer, og jobben er definitivt min, eller jeg tror at folkene jeg er interessert i være interessert i meg også. Disse tingene skjer ikke bare. Det ville være fantastisk hvis det var virkelighet, men dessverre er det bare ikke.

Når du har vært vennseng, kan du faktisk ikke være den personenes venn. Det kan være veldig vanskelig å overvinne flau for å bli avvist og satt i vennssonen, så den beste løsningen er å unngå det helt. Flykte. Bare avbryte oppdraget. Seriøst, ikke kast bort tiden din. [Les: Det er derfor du aldri bør bruke ordet vennsson]

Ok, det var forferdelig råd, det har bare vært min erfaring. Jeg forsvinner vanligvis bare i bakgrunnen og holder seg borte fra personen for en stund. Kanskje måneder eller år nedover linjen snakker jeg med dem igjen, men for det meste forblir jeg bare av dem. Jeg vet at dette ikke er akkurat den beste løsningen, men jeg har aldri vært fantastisk med konflikt. [Les: Hvordan håndtere seksuell spenning mellom venner som en platonisk proffs]

Hvordan friendzone en jente

Nå som du vet hvordan det føles å være friendzoned * i hvert fall hvordan jeg følte meg å være vennlig *, skikkelig lage en strategi for vennzone den jenta i livet ditt. Bare hold dette i bakhodet: Hun graver deg, og hun er sårbar på noe nivå. Vennligst la henne være forsiktig.

# 1 Kontroller at du vil gjøre dette.Ikke bare vennsson henne fordi du ikke vet hva annet å gjøre. Tenk lenge og hardt om dine følelser for denne jenta, fordi når du har satt noen i vennssonen, er det nesten umulig å gjenopprette dem fra de dype, mørke dypene av den mektige venzonnekanalen. En smule dramatisk, men denne situasjonen krever det, tror du ikke? [Les: Er du mer enn venner eller bare venner?]

# 2 Evaluer forholdet ditt.Gi dette en ekte tanke hvis du prøver å finne ut hvordan du venner en jente. Har du vært beste venner siden du var seks, eller har du bare møtt på en fest for noen uker siden? Nivået på dybden til ditt nåværende forhold bestemmer hvor mild du trenger å være når du friendzone denne jenta.

Hvis hun har vært din beste venn i mange år, må du takle dette nøye, fordi du ikke vil skade ditt tidligere forhold. [Les: 17 klare tegn du burde være dating din venn akkurat nå]

# 3 Vurder deres tapperhet.Noe mange mennesker unnlater å gjenkjenne når vennsengende folk er det som det kanskje har tatt mye av mot for å fortelle deg hvordan de føler seg. Hvis du har vært beste venner hele livet ditt, er dette stort. Hun bestemte seg ikke bare i går for at hun har følelser for deg. Hun har følt seg på denne måten i lang tid. Igjen, vær delikat.

# 4 Ikke vær sjenert fra samtalen.Hvis noen forteller deg at de er i deg, og du umiddelbart stenger samtalen ned fordi det gjør deg ubehagelig, er dette ikke bra. Du må høre dem ut.

La dem fortelle deg hvordan de føler, fordi hvis du ikke lytter, gjør du det opp i hodet ditt. Det kan virke annerledes enn situasjonenes virkelighet. Kanskje de er interessert i deg, men ønsker ikke et forhold. Det er ikke nødvendig å friendzone her. Hør dem ut

# 5 Gi dem deres personvern.Ikke ta det opp rundt vennene dine, fordi denne situasjonen er like pinlig uten at du er en gigantisk du-vet-hva. Når samtalen er over, trenger du virkelig ikke å ta den opp igjen. La det gå, mann.

# 6 Vær tålmodig med dem.Som unge går vi gjennom noen tunge og forvirrende ting, så vær så tålmodig. En gang fortalte jeg min beste venn at jeg hadde følelser for ham, og det endte faktisk med at de følelsene ikke var der virkelig. Jeg gikk bare gjennom de typiske post-college-stressene av å vokse opp. Han var fantastisk om det, og jeg er sikker på at du blir også.

# 7 Ikke si at du elsker dem som en søster.Hvis du vil vite hvordan å friendzone en jente rett, vennligst ikke bruk denne cringe-worthy linjen. Det er bare forferdelig. Hvor mange ganger jeg har hørt dette, kunne jeg alvorlig bare kaste. [Les: 20 umiskjennelige tegn din venn er helt knusende på deg]

# 8 Også, ikke si, jeg vil ikke ødelegge vårt vennskap.Denne dreper meg alltid. Hva pokker planlegger du å gjøre i dette potensielle forholdet som er så ille at det ville ødelegge ditt tidligere vennskap ?!

Hvis du oppfører deg som sivile folk, vil vennskapet ditt være helt fint.Jo, ting kan være litt rart i begynnelsen, men hvis du var gode venner en gang, blir du venner igjen. Dette er bare en dårlig unnskyldning.

# 9 Ikke hold dørene åpne.Noe forferdelig at jeg har opplevd er menn som slår av et potensielt forhold. Ikke gjør dette. Enten åpne døren og gå på et par datoer, eller lukk døren helt. Ikke la denne stakkars jenta lure på om kanskje en dag du vil forandre deg. Fortell henne "Jeg deler faktisk ikke disse følelsene for deg." Vær åpen og ærlig. [Les: Ulike måter å avvise noen og hva du kan forvente etterpå]

# 10 Be henne om å hangout igjen.Etter at du har vennliggjort henne, si ikke bare "vi kan fortsatt være venner", og aldri slå henne opp igjen. En dag eller to etter at du har fått vennen hennes, skriv henne og be henne om å hangout. Få henne til å se deg, er fortsatt komfortabel med henne, og du verdsetter vennskapet ditt mer enn denne klissete situasjonen.

# 11 Vær hensynsfull.Jeg vet at det er oste, men legg deg i skoene sine. Hvordan vil du bli behandlet hvis en jente du var interessert i vennen din? Behandle henne slik du vil bli behandlet, og ikke mindre. [Les: 14 platonske vennskapsregler for å være bare venner uten drama]

# 12 Ikke send blandede signaler.Det er forferdelig, men ofte når vi finner ut av noens interesse for oss, spiller vi med følelser, enten med vilje eller ikke.

Når du er full og trenger et ego boost, ikke kyss henne fordi du vet at hun vil kysse deg tilbake, og ikke sette armen rundt henne fordi du vet at hun ikke vil fortelle deg å komme seg av henne. Hold deg til det du sa. Du er ikke interessert i henne.

[Les: Hvordan la en jente ned forsiktig og unngå tårene hennes]

Nå som du vet hvordan å friendzone en jente, håper jeg du vurderer og respekterer henne. Hun er en kul jente, men hun er ikke din type. Jeg forstår. Men vær alltid en gentleman.

Anbefalt: