Hvordan få en jente i seng: Gi henne kontrollen og arbeid din magi

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente i seng: Gi henne kontrollen og arbeid din magi
Hvordan få en jente i seng: Gi henne kontrollen og arbeid din magi

Video: Hvordan få en jente i seng: Gi henne kontrollen og arbeid din magi

Video: Hvordan få en jente i seng: Gi henne kontrollen og arbeid din magi
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2023, September
Anonim

Du har vært casually dating en jente i en stund, men du kan ikke synes å få henne i seng? Å vite hvordan å få en jente i seng tar mer enn en middag og film.

Hvis du har sett noen romantiske komedier eller tenåringsflikker, vet du hvordan de skildrer å få jenter. Du bruker en pickup linje, kjøpe henne en drink, og bam, hun er din. Nå, i noen tilfeller kan det fungere. Det avhenger virkelig av din seksuelle kjemi og selve øyeblikket. Men i andre tilfeller føles hemmeligheten å vite hvordan du får en jente i seng med deg å klatre på Mount Everest.

Hvordan få en jente i sengen

Problemet er at mange forventer at sex skal skje på første, andre eller tredje dato. Når i virkeligheten skylder du deg ikke noe. Hun er ikke forpliktet til å sove med deg fordi du har kjøpt henne en drink. Hun trenger ikke å gi deg et blowjob fordi du fortalte henne at hun ser bra ut. Hvis du virkelig vil sove med en jente, er det et par ting å øke sjansene dine.

Forteller jeg at de vil 100% jobbe? Nei, for på slutten av dagen velger hun hva hun vil. Det er ikke så vanskelig som det ser ut, men du må endre spillet ditt.

# 1 Ikke gjør det til et mål. Jeg vet at du vil sove med henne. Hvis det er det eneste som skjer i tankene dine, kommer det til å vise. Hun vet du er interessert i henne. Så åpenbart, på et tidspunkt vet hun at du skal gjøre et trekk. Sett hele ideen om å ha sex med henne i bakhodet og faktisk snakke med henne. Selvfølgelig vet vi at du vil f * ck oss, men ikke gjør det så opplagt. Vi er ikke stykker kjøtt. [Les: Hvordan fortelle om det er alvorlig kjemi mellom dere to]

# 2 Du er ikke den eneste. Du er ikke den første fyren som har prøvd å komme inn i buksene hennes. Og hvis du prøver å finne ut hvordan du får en jente i sengen, er dette noe du bør akseptere med en gang. Jeg foreslår at dukker pickup linjene fordi hun har hørt det hele tusen ganger før. Hvis du vil ha hennes oppmerksomhet, opptrer motsatt som alle de andre gutta desperat prøver å koble seg til henne. [Les: Hvordan lage en jente som deg uten å spørre deg ut]

# 3 Hva trenger hun? Du må finne ut hva hun leter etter fra en mann. Vi har alle behov, inkludert deg. For eksempel kan du se etter en jente som er mer eventyrlystne i sengen, dette er et behov for deg. Dette betyr at du hører og stiller spørsmål, prøv å bli kjent med henne. Du må se hva som driver henne, hva motiverer henne, hva stimulerer hennes sinn.

# 4 Oppfylle hennes behov. Når du finner ut hva hun trenger, møt dem. For eksempel, hvis hun trenger litt eventyr og spontanitet i livet, gi henne det gjennom samtale eller aktiviteter. Vis henne at du er fyren som oppfyller hennes behov. På den måten ser du ikke ut som alle andre. Du tar en interesse, du gjør noe.

# 5 Skyv henne, men ikke for mye. Dette er en sensitiv linje du balanserer på. Hvis hun vil ha eventyr, gi henne det, men bare opp til det punktet hvor hun kan klare det. Hvis du presser henne for mye, tar hun seg av. Dette er også tilfelle når det gjelder gutter som ønsker å gå hjem med en jente. Hvis de fortsatt spør henne om å gå hjem med dem, avviser hun vanligvis tilbudet. Hun føler seg ikke lenger i kontroll, men føler seg tvunget. [Les: Hvordan forføre kvinner med ord - En veiledning fra en kvinne]

# 6 Ikke hopp på henne. Hvis du vil vite hvordan du får en jente i seng, her er en generell regel du ikke kan ignorere, ikke angrip henne som du ikke har spist i uker. Denne regelen gjelder om du på din første date, i huset hennes, skal gjøre med henne på sofaen, eller bare å ha sex. Du forfører henne. Dette er hele poenget, men du kan ikke skynde deg på det. For det første dreper det den seksuelle spenningen du har bygget opp. For det andre kan det skremme henne.

# 7 Hvis hun inviterer deg inn, vær kult. Når en kvinne inviterer en mann til sitt hjem, er det en stor avtale. Et hjem er personlig. Dette betyr at når du går inn i døren, vær respektfull. Ikke plutselig stripe naken ved døren. Du er nær muligens å ha sex med henne, men du er også nær muligens ikke å ha sex med henne. Bare fordi hun inviterer deg over betyr ikke at hun har sex med deg.

# 8 Du kan kysse henne. Hvis du er i huset hennes, i huset ditt, eller hvor som helst, kan du kysse henne. Hør, hun vil gi deg beskjed om hvorvidt hun er kult med den. Så, hvis hun aksepterer kysset, fortsett med det. Bruk hendene dine. Men begynn ikke umiddelbart å ta tak i rumpa og bryst. Gå sakte, du er ikke i rush. Fokus på å bygge den seksuelle spenningen. [Les: Hvordan få en jente til å kysse deg ved å subtilt vekke henne]

# 9 Ta deg tid. Hvis du er midt i en varm og dampende make-out økt, ikke haste inn i sex. Egentlig er det i din beste interesse å ta det sakte og nyt spill med henne. Hennes sanser vil bli økt, som vil din og den seksuelle kjemi være av taket. Spille rundt med hverandre og utforske under forspill.

# 10 Det er litt gi og ta. Du vil kysse henne og berøre henne, men du vil også trekke tilbake til tider og gi henne litt plass. Hun vil flytte inn i deg og fortsette, det er som et lett spill, et trykk og en trekk. Hvis du tar en liten pause, er det ingenting galt med det.La eller snakk litt, og fortsett deretter. Du bygger en forbindelse mellom deg. [Les: Fraksjonering forførelse og hvordan menn kan forføre kvinner som bruker følelser]

# 11 Alle kvinner har vegger. Vet at hver kvinne er forskjellig og har sine egne grenser når det gjelder sex osv. Noen kvinner har ikke noe problem med en make-out-økt, men føler seg ikke trygge med å ha sex med en gang.

Du vil finne ut når dere to fortsetter å være intime. Men hvis hun ikke er komfortabel med å ha sex, bare gå tilbake et skritt og fortsett med din make-out økt. Kjenn dine grenser.

# 12 Kjenn kvinnelig anatomi. Du bør gjøre noen undersøkelser på forhånd og vite hvor du skal røre en kvinne. Vi har mange sensitive områder, erogene soner, som du bør gjøre deg kjent med. Områder som nakke, lår og bryst er svært følsomme når de vekes opp, så vær oppmerksom på disse områdene. Kyss, slikke, nibble eller ta dem, slik at hun mister henne. [Les: De 10 beste erogene sonene som kjører kvinner vill]

# 13 Vis henne du er ansvarlig. Mange kvinner har ikke noe problem å ha sex med gutta. Imidlertid er de bare redd for å inngå en STI. Som er helt forståelig. Hvis du gjør alt riktig, men aldri bære kondom og lurer på hvorfor hun ikke vil sove med deg, vel, dette er en ganske god grunn til hvorfor. Bær beskyttelse. Det er sexy når en fyr faktisk bryr seg om sin helse og kvinnen han sover med.

[Les: 20 beveger seg for å få noen jente til å smelte og ønske deg mer]

Nå som du vet hva du trenger å gjøre for å øke sjansene dine for hvordan du får en jente i sengen, hvis jeg var deg, ville jeg begynne å bruke disse tipsene med en gang.

Anbefalt: