Hvordan få en jente til å spørre deg: 13 trinn for å tærte henne inn i det

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente til å spørre deg: 13 trinn for å tærte henne inn i det
Hvordan få en jente til å spørre deg: 13 trinn for å tærte henne inn i det

Video: Hvordan få en jente til å spørre deg: 13 trinn for å tærte henne inn i det

Video: Hvordan få en jente til å spørre deg: 13 trinn for å tærte henne inn i det
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2023, Desember
Anonim

Kanskje du vil vite hvordan du får en jente til å spørre deg. Du vet, liten snakk, og spør etter nummeret hennes - det er en ganske prosess. Hvorfor ikke la henne ta ledelsen?

Det spiller ingen rolle hvor du bor i verden, vi har fortsatt forestillingen om at menn skal være de som skal gjøre det første trekket. Og for noen, det har på seg for alltid å spørre. Hvilket betyr at du sannsynligvis lurer på hvordan du får en jente til å spørre deg i stedet.

Selvfølgelig er det kvinner som ikke har et problem som tar ledelsen og gjør et trekk. Faktisk pleier vi å være de som setter opp situasjonene for dere å spørre oss ut. Beklager, du trodde sikkert at du planla å stå ved siden av henne på konserten. Nei, nei, hun så deg ikke for ti minutter siden og plukket det perfekte stedet for deg å nærme henne. Se? Vi er ganske kloge. [Les: 18 tips en jente gir bort hvis hun vil at du skal ta et trekk på henne]

Hvordan få en jente til å spørre deg

Etter en stund blir det slitsomt. Jeg mener, du nærmer deg en kvinne, snakker med henne, spør henne, og kanskje sier hun ja. Det er mye press på gutta for å gjøre disse første trinnene. Men vi lever i det 21. århundre! Kvinner jobber, lager egne penger, eier egne ting, så hvorfor kan de ikke gjøre det første trekket?

Selvfølgelig er det et nytt konsept, så mange kvinner er tøffe. Men du kan hjelpe dem å være de som gjør det første trekket. Sett kraften i hendene ved å lære å få en jente til å spørre deg i stedet.

# 1 Ser deg ikke som en svak mann. Vi har alle stolthet og ego, men å la en jente spørre deg ut, kommer ikke til å få deg til å virke som en svak mann. Så ikke vær så kjapp når det gjelder dette. La henne spørre deg. Som jeg sa før lever vi i det 21. århundre. Det handler om likestilling, og dette er bare en del av det. [Les: Hvordan lage en jente faller for deg uten å spørre henne selv]

# 2 Forvent ikke alle jentene å gjøre dette. Du kan være en varm fyr, men det betyr ikke at hver jente du møter, vil spørre deg. La ned dine forventninger når det gjelder dette. Noen kvinner er sjenerte, tradisjonelle eller redd for avvisning, så de kommer ikke til å hoppe for å spørre deg. Så, prøv å se hvilken type kvinne hun er, slik at du finner ut det neste trekket. [Les: Hvordan forføre henne som en gentleman]

# 3 Vær åpen. Du trenger ikke å fortelle henne din livshistorie, men du vil være åpen og vennlig. Hvis hun skal spørre deg, må hun føle seg komfortabel og føle en sammenheng mellom dere to. Hvis du er gretten og snakker med henne med armene krysset, kommer det ikke til å skje. Å ha et smil på ansiktet gir henne muligheten til å spørre deg.

# 4 Flørt. Vis henne at du er tiltrukket av henne hvis hun skal spørre deg. Hvis du ikke viser noen seksuell tiltrekning gjennom flørting, tror vi at du ikke er interessert i oss på den måten. Derfor vil vi ikke gjøre et trekk. Så vær ikke sjenert, vær flirtig. Hun vil føle seg komfortabel og sikrere når han tar et trekk. [Les: Hvordan lage en jente vil ha deg og ønske deg seksuelt]

# 5 Forlat små hint. Du trenger ikke å spørre henne, men du må vise henne din interesse. Så, du bør forlate hennes små hint. Hvis hun bringer opp en film som kommer ut, kan du si: "Å, jeg vil virkelig se den." Dette gir henne sjansen til å si, "Vi burde se det sammen!" Boom. Innen fem sekunder, fikk du henne til å spørre deg ut på en dato.

# 6 Gjør henne jakten på det. Hør, på slutten av dagen er datingsverdenen et spill. Både menn og kvinner liker å jage og jakte. Ja, kvinner som menn som er aggressive, men bare til et punkt, så begynner det å føle seg uautentisk, noe som ikke får deg datoen. Du kan plage henne lekent og få henne til å jage deg litt. [Les: Hvordan tette en jente over tekst og få henne til å flørte tilbake med deg]

# 7 Push-pull-teknikk. Det er en teknikk du bruker for at hun skal jage deg. Nå hater jeg å si det, men det virker, det gjør det i det minste på meg. Det du trenger å gjøre er å komplimentere en kvinne eller flørt med henne, og vise henne din interesse. Deretter trekker du deg bort og gjør litt mer reservert og kaldt. Dette høres forferdelig, men hvis det gjøres riktig, er det effektivt. Har du ikke sett noen chick flick? Å være litt følelsesmessig fjernt virker alltid. [Les: Slik spiller du hardt for å komme med en jente og gjør det bare riktig]

# 8 Vær en aktiv lytter. Jeg kan ikke fortelle deg antall menn som bare går videre og videre og om seg selv. Hold kjeft! Pust og lene deg tilbake, du kveler oss med dine uendelige historier.

Hvis du vil at hun skal slappe av, gi henne muligheten til å snakke. Hvis ikke, føler hun at du egentlig ikke bryr seg om henne, men bare interessert i å lage samtale slik at du kan komme inn i buksene hennes. I tillegg tillater du at kjemi utvikles naturlig.

# 9 Ikke vær så snill. Hun kommer ikke til å spørre deg om du er den hyggelige fyren, jeg hater å si det. Ok, du trenger ikke å være et røvhull, men ikke la henne gå over deg. Du må fortsatt vise din maskulinitet og selvtillit når du snakker med henne. Vær snill, vær åpen, men vær ikke redd for å vise din vittige humor eller plage henne. Tengnere den seksuelle attraksjonen i henne.[Les: Det fine fyrsyndromet og 16 grunner til at jentene finner dem kjedelige]

# 10 Hvis du ikke er interessert i henne, må du ikke lede henne på. Kvinner er redd for avvisning. Virkelig, vi er. Vi er ikke vant til å bli avvist fordi menn vanligvis er de som gjør det første trekket. Men hvis du vil at flere kvinner skal være de som spør mennene, må du gi dem et trygt rom å gjøre det. Ikke før henne og slipp henne etter at du har flørt opp en storm. Hun kommer aldri til å spørre noen ut igjen. Du traumatiserte henne.

# 11 Ikke glem ikke-verbal kommunikasjon. Jo, du kan snakke opp en storm med henne, men armene dine er krysset. Det ser ikke innbydende ut. Når du snakker til henne, smiler, blinker, berører hånden eller armen, disse er alle ikke-verbale tegn av interesse for deg. Du vet ordtaket, handlinger taler høyere enn ord. Dette er akkurat det jeg snakker om.

# 12 Du kommer ikke til å få det riktig første gang. Du er vant til å spørre kvinner ut, så når du prøver dette ut første gang, kommer det til å føle seg rart. Det er greit skjønt. Ikke legg så mye press eller tanke på det. Hvis du følger disse retningslinjene, vil du gjøre det bra. Du kan ikke få det første gang, men det er slik praksis er, ikke sant? [Les: Hvordan lage en jente sjalu og la henne begging for din oppmerksomhet]

# 13 Gi henne sjansen til å spørre deg. Det avhenger av hvor du er, men det kan være et øyeblikk hvor hun har muligheten til å spørre deg. Gi henne det øyeblikket. Det tar et par sekunder, men rush ikke forbi det. Kanskje du deler et øyeblikk med øyekontakt eller et stort farvel. Uansett hva det er, gi henne litt tid. Nå, hvis hun ikke gjør noe innen et par sekunder, spør henne ut.

[Les: 18 hemmeligheter for å imponere noen jente uansett hvem hun er]

Så har du verktøyene for hvordan du får en jente til å spørre deg. Nå trenger du bare å bruke dem. Kom igjen, prøv det. Du vil legge merke til at det er mye lettere å være på den andre siden av mynten.

Anbefalt:

Ny