Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg
Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg

Video: Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg

Video: Hvordan få en jente med en kjæreste til å like deg
Video: 10 tegn på at noen liker deg 2023, Desember
Anonim

Har noen gang hatt en forelskelse på en jente, og fant ut at hun allerede så noen? Hva gjorde du neste, gikk hjem og gråt? Hvordan får du en jente som har en kjæreste? Den Huggable Understanding Guy lærer deg den virkelige kunsten å få en jente med en kjæreste.

Vil du vite hvordan du får en jente som har en kjæreste? Vinnerne gir ikke opp, og tapere mislykkes. Så er du fast bestemt på å vite hvordan du får en jente med en kjæreste?

Losers til side, her er noen ting som fastslår at menn gjør det. De stjeler kjærester.

Så hvis du tror du er klar til å feie jenta av drømmene dine rett under hennes fyres nese, her er Huggable Understanding Guy som hever en skål til deg, du er liten desperado.

Kunsten av kjæresten stjeler

Her går vi igjen, på denne spennende reisen med å være spilleren og den beste mannen som har eksistert på denne jordens ansikt. Casanova er historie. Så la oss slå første base her.

Du liker en jente. Og cupid har slått feil buttâ € | igjen. Og du er igjen i mørket. Hun er med en annen fyr.

Ok, livet kan være litt hardt til tider. Så vil du slutte med din whining allerede ?!

For å gråte høyt, er det en måte å få henne på. Heldigvis.

Når du er ferdig med å blåse nesen og stikke snuten under sofaen, la oss komme til den dype, mørke verdenen av kjæresten stjeler og hvordan du får en jente med en kjæreste.

Å vite hvordan å få en jente som har en kjæreste, er en kunst, ikke noen klubb som svinger klumpete hit-and-miss-teknikker som brukes av de mindre dødelige. Så skjerpe ditt sinn, og spill det glatt, elsker gutt. [Les: Hvordan få jenta du vil ha]

Den virkelige hemmeligheten - Hvordan få en jente med kjæreste

Lukk dørene og hold alle ut. Denne tapte kunsten er den siste spiken på kjærestenes kiste. Har du noen gang kommet over noen fyr som alltid kunne få noen jente han ville, selv om hun har gått ut med en annen fyr siden det siste årtusenet?

Det spiller ingen rolle om du er en dodo som ikke har lagt merke til det ennå, eller hvis du har så få venner at du ikke har en jevn talker rundt deg, fordi i noen få få minutter vil du være i stand til å holde den ettertraktede tittelen i dine egne hender.

Dette er i motsetning til meg, og hjelper en fyr å ødelegge en annen manns hjerte, men jeg har blitt hounded av gutter som har ønsket å vite hvordan å få en jente med en kjæreste, fordi de er bare så galne i kjærlighet med dem. Det kan ha vært det vanskeligste på planeten jorden, men med disse små pekerne kan stjele kjærester bare vise seg å være like enkelt som å stjele mynter fra en ekte blind tigger!

Så muntre opp, løft haken din ut av smusset og hold øynene skrelles hvis du vil ha den spesielle jenta.

Og hvis du er en mann som allerede går ut med en jente, hater du ikke spilleren, kompis, hater spillet! [Les: Hvordan ved et uhell kysse en jente som er en venn]

Få en jente som har en kjæreste â € spiller skiltene

Hvis du vil ha en jente som allerede har en kjæreste som liker deg, må du la henne få vite sannheten, at du er gal av henne, og vil at hun skal være kjæresten din. Så ikke skjul i hjørnet og sulk som en fire år gammel. Vær der ute i det åpne og følg disse skiltene.

Tegning første blod

Du har kanskje forsøkt å sjarmere buksene av en varm jente, men da, etter en uheldig ulykke, kan du ha funnet ut at hun faktisk går ut med en annen fyr.

Uheldig, men hei, det er kult. Minst nå vet du at hun har en fyr. Ja, det krever en annen ny manøvrering. Den kjøligere, lykkeligere. La meg fortelle deg en liten hemmelighet. Å få en jente er varm, men å stjele en jente er utgitt ecstasy, beabey! Whoo!

Hun vet du vet at hun har en kjæreste

Gjør hun? Vet hun at du vet at hun har en kjæreste? Hvis ikke, sørg for at hun gjør det. Du vil ikke slå på en jente som er forvirret, og tror du prøver å slå på henne, fordi du ikke vet at hun ser noen allerede. Gjør det veldig klart og tydelig at du vet at hun har en kjæreste.

Hvorfor gjemme seg bak buskene, fyr, hvis det er en pistol som er peket på deg, vil den definitivt passere gjennom. Så stå opp, se det som en mann. Og flørt. Snakk om hennes fyr også. Gi henne beskjed om at han ikke er noen trussel mot deg. Spør henne hvordan han er, mens du flirter opprørende. Godta det faktum at hun kommer ut, som vil gjøre ting mye roligere og morsomt for deg. Tross alt prøver du å få en jente med en kjæreste, og hei, du prøver å stjele henne! [Les: Den riktige måten å flørte med en jente]

â € œGosh, jeg vil gå ut med deg! â €

Aldri stoppe flirten din, ok? Det er greit å lette tilbake en gang til, men du må gi henne beskjed om at du vil ha henne (selv om du ikke hopper på henne der).

Spør henne. Jeg mener det, smiler bredt og spør henne om det er noen sjanse for at hun kanskje kan bryte opp med sin fyr, fordi du er gal, psykopatisk forelsket i henne! Fortell henne at du vil gå ut med henne!

Men vent ikke på svar. Noen gang. Noen gang!!

Venter på et svar vil gjøre ting ubehagelig. Bytt emnet til en helt nybit innen et sekund hver gang du spretter den magiske "Jeg vil gå ut med deg".Det ville holde henne smilende og rødme, uten hint om å være ubehagelig. Og du vet hva, hun kommer til å tenke på det etter at du sier hei! Nå snakker vi, er vi ikke? Du kommer til å få henne til å tenke på deg etter at du er borte. *blunke!*

Flørt som det er nei i morgen

Vet du hvordan du kan flørte? Hvis du ikke lærer. [Les: Slik flirter du ved å røre]

Det er den eneste måten å få en jente med en kjæreste på. Hvis hun går til kaffemaskinen, og du kommer til å bare støte på, smiler du. Vis så mange tenner som mulig, uten å se ut som en idiot. Vær entusiastisk og morsom.

La din lykke opplyse hennes verden og hennes hjerte og alt rundt det. Gi henne beskjed om at du er en glad fyr. Og sjarm henne, gutt. Kompliment henne godt utseende, hvordan hun gjør dagen din verdig hele tiden. Fortell henne din dag begynner faktisk ikke før du ser sitt vakre ansikt. Fortell henne du kommer til å savne henne på fredag etter jobb.

Men alt dette med et smil. To linjer med råd. Donâ € ™ t gjøre dette når hennes fyr er rundt. Hvis det er å krype henne ut, legg deg tilbake og slapp av.

Lag datoerâ € | og bry deg â € ~em

Fortsett å spørre henne, men la henne få vite at du ikke seriøst spør henne. Hele tiden. Ny film? Bumpet inn i henne på gangen? Be henne ut. [Les: Beste steder å gå på en første date]

â € œHey, vet du hva? Jeg har allerede bestilt to billetter for den greske filmen som er ute neste fredag. Du og meg, ok? Kan du lyve til fyren din at du må være med en syk venn og gå ut med meg? Kom igjen … Fredag kveld, okay! |! Eller en ny restaurant. Det spiller ingen rolle hvilket sted, bare spør henne ut hele tiden, og alltid like før du kommer til å gå ut.

Det gjør henne lurer på om det faktisk er en dato på, eller ikke. Men du vet hva? Ikke minn deg henne igjen. Hun kan faktisk nøle med å gå ut med deg hvis du spør, så i stedet, la henne ønske hun kunne ha gått ut med deg! Hvis du vil få en jente med en kjæreste, må du få henne til å ønske deg uten å fortelle henne sannheten. Vi vet at jenter spiller vanskelig å få, så ikke gi henne den sjansen!

Den ene seriøst snakker

Alt arbeid og ingen spill gjør Jack en dodo. Men alt moro og ingen alvor kan gjøre deg til en klovn. Så brace deg selv å foreslå. Men gjør det ikke den typiske måten. Etter en av de gode samtalene med henne, før du går ut, si noe i tråd med "du vet hva jeg føler meg så glad når jeg snakker med deg eller når jeg er rundt deg. Du er som høydepunktet til dagen min! Du vet, jeg tror jeg virkelig liker deg. Jeg ønsker deg ikke å gå ut med den fyren, jeg ville ha vært på knærne nå! [Les: Hvilke jenter vil virkelig ha sin kjæreste]

Smil etter det. Og gjør et dash etter en visdom farvel. Gi henne beskjed om at du ikke bare flirter for moro skyld, men du mener forretninger. Du kan skrive disse linjene ned. Jeg har brukt det mange ganger, og det har jobbet hver eneste gang!

Så vi har knapt skrapt overflaten til kunsten å få en jente med en kjæreste, og hun kommer nok til å elske deg allerede. Hvis du vil vite alt om hvordan du får en jente som allerede har en kjæreste, klikk her for å fortsette å lese om hvordan å stjele en jente om hvordan å stjele en jente hvis hun har en kjæreste.

[1][2][3][4]

Anbefalt: